Ramadan Pharmacyden iki şişe Fx 16 getirtdim iki ay önce bi şişem bitti ikinciye başladım gümrükten alması vergisi reçete ibraz etmesi vs uğraştırıyor fakat tepemde güzel kapanma oldu ama orada çok yavaş çalışmasına rağmen şakaklarda ve önlerde gayet güzel sonuçlar aldım Xpecia ile beraber kullanıyorum topikal solüsyonu ve çok memnunum özellikle finasteride oral yolla almadığım için ürolog arkadaşımlada görüştüm yan etkisi oldukça az cinsel anlamda bıraktığımda geriye gider mi onuda zamanla göreceğiz.
2 şişe getittirdiniz ve ilk şişe bittiğinde güzel kapanma oldu demişsiniz ne diyelim maşallah!!!
Ben ramadanı tam 1 yıldır kullanıyorum aralıksız, halen tam bir kapanma yok, özellikle tepede çok bir etki ettiği söylenemez.
Bıraktığında geriye döneceği kesin çünkü bu solüsyonu kullanırken bile 5-6 ay sonra saçlarının aşırı şekilde döküldüğünü ve geri gittiğini farkedeceksin,sonrasında tekrar saçlarının yoğunlaştığını göreceksin( sanırım minoxidil döngüsü denilen olay)
Belkide eczaneden 50-60 tl ye minoxil alıp kullansak o da aynı etkiyi gösterecekti!!!
Şu anda tek isteğim bu tarz ilaçları kullananlar olarak ileride sağlık açısından sorun yaşamayız umarım.