Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208128 defa)

Sarhoş

• Full Member
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #780 : 06 Haziran 2019, 14:14:31 »
Çok değerli arkadaşlarım,Bu solisyonlar elbette işe yarıyor saçınızı çıkarıyor fakat bu ürünleri hayatınız boyunca kullanmanız gerek.Bu ürünler 4.ay tam kullanımda etkisini göstermekte.Saç ekiminden çok ve çok fazla ücret ödedim bu ürünlere bıraktığım anda daha kötü sonuçlarla karşılaştım.Bu gibi ürünler böbreğinize,karaciğerinize ve ruh sağlığınıza uzun vadede kötü sonuçlar verebilir.İçeriğini bilmediğiniz ürünleri kullanmayın.Ürünleri kullanmayı bıraktığınız zaman ne demek istediğimi 1 ay içerisinde anlayacaksınız.Bunun yerine procapil içerikli şampuanlar kullanın.İmkanınız varsa bol bol avakodo tüketin.Yoksada kabak çekirdeği tüketin.Anlatmakla bitmez :)

Sayın Sarhoş
Bende bu  emr-ozzie solüsyondan  8 ayda 5 adet düzenli bir şekilde kullandım Yüzümde ve Saçımda ciddi kıllanmalar oldu saçla ilgili sonuçlardan gayet memnun da kaldım ancak abartılı fiyat Dolayısıyla yaklaşık 2 aydır kullanmıyorum ve çıkan saçların neredeyse %50 yakını ın döküldü veya güçsüzleşti dediğiniz gibi anlaşılıyor ki solisyon bırakılması durumunda eskiye tekrar geri dönüş oluyor en azından kalan %50 korumak adına tavsiye edeceğiniz başka bir şey var mı ya da belirttiğiniz gibi procapil içeren şampuan mevcutları koruyabilirmi?
Ben solüsyonu şu ana kadar bir yan etkisini görmedim Ancak bu her bünyede farklı etki gösterebilir Bununla ilgili net bir şey demek doğru olmaz
Solüsyonu Bu fiyatlarda sürekli kullanılmasının Sürdürülebilir bir yanı yoktur.
Saygılar...
Ben solüsyon yerine finasreid yani proscar ve biotin öneririm.Proscarı 4e bölüp kullanıyorum.Ben elimde mevcutta olan keroxi adlı şampuanı kullanıyorum.Fiyatı 96 liraydı pahalı bir ürün.Yalnız bundan sonraki şampuanım sebamed olacaktır.Solüsyon olarak henüz birşey kullanmadım ve düşünmüyorumda.Finasterid ve biotinin çok iyi iş çıkardığını biliyorum.O yüzden öneririm.

HİDALGO

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #781 : 08 Haziran 2019, 16:52:56 »
Teşekkürker

amerikandj

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #782 : 09 Haziran 2019, 01:48:40 »
arkadaslar ben bu km3 hair solution dan aldim daha ilk sisedeyim saticisi 3 sise kullanmam gerektigini soyledi bir sise yaklasik 2 ay gidiyor ilk kullanimda fotolari cektim suan aynaya baktigima ince tulenmeleri gorebiliyorum tesadufen yorumlarinizi okudum kullanan varmi diye foto nasil yuklenir bilmiyorum ama yan etki falan yazanlar olmus evet sivilcelenmeler oluyor ve kafa derim ovmadan mıdır ilacdan midir bilmem yara gibi sizliyor ama saclarin çıktığını gorebiliyorum almayi düşünenler biraz beklesinler bence ilac yeni olduğu için kullananlarda yeni  o yüzden kimse tam bişey yazamiyor ben resim yuklemeyi becere bilirsem ve saç da bekledigim gibi çıkmaya devam ederse ilerki zamanlarda resimleri atarim ankara dayim ve 750 tl ye aliyorum ilacı

Kürşad Çepni

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #783 : 09 Haziran 2019, 19:12:36 »
Arkadaşlar bu ilacı duyalı yaklaşık 7 8 ay oluyor. Daha önce çok çeşitli ilaçlar kullanıp bi ton para harcayıp hiçbir sonuç alamayıp sonunda ön bölgeye saç ekimi yaptırmış biri olarak yazıyorum.

Bana öncelikle berberim bu ilacın konusunu açar gibi oldu ben kızınca konuyu kapattı. daha sonra iş arkadaşım böyle bir ilacın olduğunu ve ev arkadaşının kullandığını saçlarının çıktığını söyledi. Gözümle görsem inanmam dedim, inanmadım fotoğraf gösterdi yine inanmadım. Daha sonra kendisi kullanmaya başladı ben kullanayım işe yararsa sana da alırız dedi. ilk aldığı ozzie idi sonraki şişesi km3. şu an onun 4 ay oldu ve inanılmaz şekilde saçları çıktı. Dediğim gibi gözümle görsem inanmam diyordum ama gözümle gördüm inandım. :)

Saç çıkarttığını görünce bende istedim ilaçtan bi arkadaşının getirttiğini söyledi o da başkasından alıyormuş vs. vs. (forumda yazılanların aynıları) 750 tl ye aldım. şu an tam 1 ay oldu. Kullanımımla ilgili bilgilendirme yapayım;

İlk zamanlarda aşırı sivilcelenme yaptı. Bir de kullanmaya başladığımdan beri dermoroller ile birlikte kullanıyorum (dermorolleri 2 günde 1 falan kullanıyorum) Artık dermorollerdan mıdır yoksa ilaçtan mıdır bilemedim saçımda kabuklaşma meydana geldi ve birazda saç derimde siyahımsı bi renk oluştu. ilerleyen süreçte siyahlaşan kısımlar alacalı alacalı oldu (aşırı değil çok dikkatli ve ışık ortamında bakınca belli oluyor) zamanla o izlerde kayboldu derim beyazladı (muhtemelen dermorollerin etkisi)

Şu an tam 1 ay oldu kullanmaya başlayalı saç ekimi düşünürken bir an da bu ilaçla karşılaştım. Saçlarım az biraz siyahlaştı ekim düşündüğüm tepe bölgemde tüylenmeler oldu şu an istediğim seviyede değil ama zaten 2. aydan sonra etkisini görürsün diyorlar. Bakalım sonuç ne olacak.

Ayrıca ilacın içeriğiymiş falanmış filanmış çok da umrumda değil öleceksem de mutlu öleyim saçsız mutsuz dolaşacağıma saçlı ve mutlu ölmeyi tercih ederim. Bu benim görüşüm.

Bu foruma sırf insanları bilgilendirme maksatlı üye oldum ilacı kullanmadan inanmayanlar ilaca laf atanlar siperm sayısı düşer diyenler falan filan ben yaşadığım yan etkileri paylaştım herkes okusun bilgilensin diye yazdım.

Tekrar söylüyorum ilacın içeriği beni ilgilendirmiyor saç çıkarsın yeter.

Saygılar..

heprotar

• Sr. Member
« Yanıtla #784 : 09 Haziran 2019, 23:12:27 »
Arkadaşlar bu ilacı duyalı yaklaşık 7 8 ay oluyor. Daha önce çok çeşitli ilaçlar kullanıp bi ton para harcayıp hiçbir sonuç alamayıp sonunda ön bölgeye saç ekimi yaptırmış biri olarak yazıyorum.

Bana öncelikle berberim bu ilacın konusunu açar gibi oldu ben kızınca konuyu kapattı. daha sonra iş arkadaşım böyle bir ilacın olduğunu ve ev arkadaşının kullandığını saçlarının çıktığını söyledi. Gözümle görsem inanmam dedim, inanmadım fotoğraf gösterdi yine inanmadım. Daha sonra kendisi kullanmaya başladı ben kullanayım işe yararsa sana da alırız dedi. ilk aldığı ozzie idi sonraki şişesi km3. şu an onun 4 ay oldu ve inanılmaz şekilde saçları çıktı. Dediğim gibi gözümle görsem inanmam diyordum ama gözümle gördüm inandım. :)

Saç çıkarttığını görünce bende istedim ilaçtan bi arkadaşının getirttiğini söyledi o da başkasından alıyormuş vs. vs. (forumda yazılanların aynıları) 750 tl ye aldım. şu an tam 1 ay oldu. Kullanımımla ilgili bilgilendirme yapayım;

İlk zamanlarda aşırı sivilcelenme yaptı. Bir de kullanmaya başladığımdan beri dermoroller ile birlikte kullanıyorum (dermorolleri 2 günde 1 falan kullanıyorum) Artık dermorollerdan mıdır yoksa ilaçtan mıdır bilemedim saçımda kabuklaşma meydana geldi ve birazda saç derimde siyahımsı bi renk oluştu. ilerleyen süreçte siyahlaşan kısımlar alacalı alacalı oldu (aşırı değil çok dikkatli ve ışık ortamında bakınca belli oluyor) zamanla o izlerde kayboldu derim beyazladı (muhtemelen dermorollerin etkisi)

Şu an tam 1 ay oldu kullanmaya başlayalı saç ekimi düşünürken bir an da bu ilaçla karşılaştım. Saçlarım az biraz siyahlaştı ekim düşündüğüm tepe bölgemde tüylenmeler oldu şu an istediğim seviyede değil ama zaten 2. aydan sonra etkisini görürsün diyorlar. Bakalım sonuç ne olacak.

Ayrıca ilacın içeriğiymiş falanmış filanmış çok da umrumda değil öleceksem de mutlu öleyim saçsız mutsuz dolaşacağıma saçlı ve mutlu ölmeyi tercih ederim. Bu benim görüşüm.

Bu foruma sırf insanları bilgilendirme maksatlı üye oldum ilacı kullanmadan inanmayanlar ilaca laf atanlar siperm sayısı düşer diyenler falan filan ben yaşadığım yan etkileri paylaştım herkes okusun bilgilensin diye yazdım.

Saygılar..

resim atabilirmisin.

jagdish

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #785 : 10 Haziran 2019, 00:25:00 »
bizim burdada bundan çok kullanan var henüz saçı çıkanı görmedim.

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #786 : 10 Haziran 2019, 00:31:05 »
bizim burdada bundan çok kullanan var henüz saçı çıkanı görmedim.

Bizim burda derken nerde hindistandamı??

jagdish

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #787 : 10 Haziran 2019, 00:40:18 »
evet.

Kürşad Çepni

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #788 : 12 Haziran 2019, 22:49:03 »

Saygılar..

resim atabilirmisin.

resim atmam doğru olmaz çünkü bu ilacı kullanmayanlar sallamış burdan bana da sallarlar. Yeri gelmişken sunuda belirtiyim ilk kullanmaya başladığımda inanılmaz dökülme oldu. Ayrıca daha önce bir sürü ilaç kullanıp sonuç alamamış biri olarak (hgf spreyinden tut miraclesine, vichysinden tut bilmem neyine, sarımsak yağından tut yılan yağına kadar kullanmadığım ilaç kalmadı hepsi boş) sadece eczanede satılan minoxil işe yaradı diyebilirim o da dökülmeyi durdurup hafif saçlarımı kalınlaştırdı saç çıkarma yok. ancak onu da bırakınca inanılmaz hızlı şekilde dökülme yaşadım ömür boyu kullanmak istemediğim için 2. kez saç ektirmeye karar vermiştim ki bu ila. bütün ön yargılarımı kırdı şimdilik. şimdiye kadar ilaçlara bi ton parayı boşa vermişim saç çıkaran tek ilaç bu. 6 ay kullanıp sonra bırakıcam. sonuçları da burdan yazıp bilgilendirme yapacağım. inşallah bırakınca dökülmez. Bu arada yok hastanelik oldum yok çevremde kullanan var saçı çıkmadı yok kullandım hiç bir işe yaramadı diyenlerin HİÇBİRİ nin bu ilaçla uzaktan yakından alakası olmayıp salladığından adım gibi eminim. Şunu da tekrar hatırlatayım amacım sade ve sadece insanları bilgilendirmek.

Saygılar..

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #789 : 15 Haziran 2019, 01:46:54 »
Ne ilaçmış milyar Dolarlar harcayan replicel gibi firmalar bulmuyorda bakkal amcalar bulunur nasıl olurda ilacın içeriği açıklanmıyor,illaki  sadece saç istiyorsanız ben Siproteron Asetat la sizi lise yıllarına götüreyim ancak kalıcı değil artı yanetkisi ortada

My dream

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #790 : 15 Haziran 2019, 21:39:05 »
Ne emr,ne ozzie , nede ramadan hiçbirisi kalıcı değil ayrıca yeni saç çıkmıyor tamamen dökülmemiş ve incelmiş saçları kalınlaştırıp yeniden canlandırıyor. Bende ramadan kullanıyorum saçım eski haline göre çok çok iyi durumda fakat bıraktığımda döküleceğine eminim!! Bazı arkadaşlar içeriği ne belli değil diyor içerik belli minox ve finans zaten üzerindede yazıyor extra birkaç vitamin yazıyor 5 aydır kullanıyorum ramadanı daha öncesindede 2 ay ozzie kullandım ozzie saçı simsiyah yapıyor ve gerçekten saç çıkışı olduğunu kendimde gördüm 2 ay gibi kısa sürede ama bende göğüste büyüme yaptı ve ramadan kullanmaya başladım şuan için bir yan etki hissetmedim ramadanda...son olarak şunuda belirteyim ozzie müthiş saç çıkışı yaptı ama bırakıp ramadana döndükten 1,5-2 ay gibi kosa sürede hepsi döküldü ve saçlarımın rengide normal haline döndü kullanıp kullanmamak size kalmış fakat şunu bilin hangi ilacı kullanırsanız kullanın bıraktığınızda eski halinize döneceksiniz.

HİDALGO

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #791 : 18 Haziran 2019, 00:57:39 »
Ne emr,ne ozzie , nede ramadan hiçbirisi kalıcı değil ayrıca yeni saç çıkmıyor tamamen dökülmemiş ve incelmiş saçları kalınlaştırıp yeniden canlandırıyor. Bende ramadan kullanıyorum saçım eski haline göre çok çok iyi durumda fakat bıraktığımda döküleceğine eminim!! Bazı arkadaşlar içeriği ne belli değil diyor içerik belli minox ve finans zaten üzerindede yazıyor extra birkaç vitamin yazıyor 5 aydır kullanıyorum ramadanı daha öncesindede 2 ay ozzie kullandım ozzie saçı simsiyah yapıyor ve gerçekten saç çıkışı olduğunu kendimde gördüm 2 ay gibi kısa sürede ama bende göğüste büyüme yaptı ve ramadan kullanmaya başladım şuan için bir yan etki hissetmedim ramadanda...son olarak şunuda belirteyim ozzie müthiş saç çıkışı yaptı ama bırakıp ramadana döndükten 1,5-2 ay gibi kosa sürede hepsi döküldü ve saçlarımın rengide normal haline döndü kullanıp kullanmamak size kalmış fakat şunu bilin hangi ilacı kullanırsanız kullanın bıraktığınızda eski halinize döneceksiniz.

My dream yazılarınızı okudum tahminim sizle aynı berberden aldık ozzie solüsyonu muhtemelen karşılaştıkta.
Ben 5 adet kullandım dediğiniz gibi aynı etki bende de oldu aşırı kıllanma ve saçlarda siyahlanma oldu. Pahalı oluşundan dolayı artık bıraktım 2 aydır kullanmıyorum saçlar eski haline dönmeye başladı Siyah rengi de açılmaya başladı. Biraz avusturyadaki orijinalini araştırdım şayet solüsyonlar bırakıldıktan sonra saçlar dökülecek se pek bir anlamı kalmıyor yine de sizden Avusturalya'dan getirdiğiniz solüsyon ile ilgili etkilerini paylaşmanızı rica ederim Eğer ozinin ona karşı bir üstünlüğü varsa tahminim içeriğinindeki maddelerin oranlarını hoyratça kullanıyor olabilir diye düşünüyorum
Saygılar...

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #792 : 18 Haziran 2019, 01:01:50 »

My dream yazılarınızı okudum tahminim sizle aynı berberden aldık ozzie solüsyonu muhtemelen karşılaştıkta.
Ben 5 adet kullandım dediğiniz gibi aynı etki bende de oldu aşırı kıllanma ve saçlarda siyahlanma oldu. Pahalı oluşundan dolayı artık bıraktım 2 aydır kullanmıyorum saçlar eski haline dönmeye başladı Siyah rengi de açılmaya başladı. Biraz avusturyadaki orijinalini araştırdım şayet solüsyonlar bırakıldıktan sonra saçlar dökülecek se pek bir anlamı kalmıyor yine de sizden Avusturalya'dan getirdiğiniz solüsyon ile ilgili etkilerini paylaşmanızı rica ederim Eğer ozinin ona karşı bir üstünlüğü varsa tahminim içeriğinindeki maddelerin oranlarını hoyratça kullanıyor olabilir diye düşünüyorum
Saygılar...

kaç para bu solüsyonlar ve avustralyadan getirttiğinize eminmisiniz bana hiç inandırıcı gelmedi.

samskeyti

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #793 : 21 Haziran 2019, 16:03:35 »
İlacın Türkiye içinden temil edilmemesi taraftarıyım.Replikaları üretiliyor büyük ihtimalle ve içerik sahte.Ramazan Compounding Pharmacy ile detaylı bir görüşmem oldu.Ben de nw 1.5 2 civarındayım ve minoxidilden tutun,topikal antiandrojenlere ru58841 e kadar bir çok şey kullandım.Son olarak bu ilacı kullanmayı düşünüyorum.Etkili olduğuna dair herhangi bir araştırma yok ancak şu yazılanları anlamıyorum.Evet ülke içi üretimlerdeki solüsyonlar büyük ihtimalle sahte ama orjinal üretici ile konuştum.Günlük dozda %5 minoxidil oral kullanımın 1 mg ına denk finasterid,bir prostaglandin analoğu olan ve saç çıkışına yardımcı olduğu kanıtlanmış bimatoprost,yine saç çıkışına fayda sağlayan ve ayrıa minoxidilin emilimini arttıran retinoidler var.Orjinal ilacın bu kadar kötülenmesi mantıklı gelmiyor.Ayrıca topikal finasteridle ilgili Bald Truth Show'da da Abd li bir dermatolog etkinliği hakkında konuştu ki Kanada'da topikal finasterid üreten ilaç firmaları var.Finasterid'in engellediği tip 2 5ar saçlı deride de bulunuyor yani topikal solüsyonun işe yaramaması için bir sebep görünmüyor.Ayrıca bırakınca etkisi gidiyor,dökülmeler sürüyor yazan arkadaşlar şaka mı yapıyorlar?İstersen oral dutasterid kullan.Bıraktığın an o zamana kadar ki kazanımların kısa sürede kaybolur ve dökülme devam eder çünkü bu kalıtsal ve kronik bir rahatsızlık.Kesin çözümü bulunana dek tedaviyi sürdürmek zorundayız.Oral finasterid ve dutasterid 5 alfa redüktaz enzimine geri dönülmez kalıcı hasarlar verme potansiyeline sahip fda Merck'e yaptığı baskılar sonucunda reçeteye bu ibareyi ekletmeyi başardı.

My dream

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #794 : 21 Haziran 2019, 17:00:24 »
Darkness kardeş sana inandırıcı gelmesi için özel bir çaba mı sarfhetmeliyim onu anlayamadım ben bu işin ticaretini yapmıyorum yaşadığım tecrübeyi iyi kötü insanlarla paylaşmaya çalışıyorum

Facebook Twitter Instagram