Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208153 defa)

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #751 : 01 Mayıs 2019, 10:45:52 »
Şuan berberlerde satilan mavi su bu ayni şeymi cok popüler oldu direk kendi berberim kullaniyor ve saç dökülmesi durdu ve 3 ay içinde cıktı kendi gözlerimle gördüm ama gercekten içeriği bilmediğimiz ilaç güvenmek cok zor

kafabikarışık

• Full Member
« Yanıtla #752 : 06 Mayıs 2019, 09:04:24 »
Bu tür ilaçların hormonel dengeyi bozabildiğini ve özellikle bekar ya da çocuk sahibi olmak isteyenlerin temkinli yaklaşması gerektiğini halihazırda kullananların da spermiyografi yaptırmalarını en başında belirttik. Minox, Finas ve bu bileşikleri içeren tüm ürün türevleri saç çıkarabilir fakat DHT sizde olduğu sürece saçlar dökülecektir. Yaşlanmak gibi düşünmek gerekir bunu. Burada çok iyidir, kesinlikle saçlar dökülmüyor, yan etkisi yok diye beyanda bulunan kişiler aslında birilerinin sağlığını tehdit ettiklerinin maalesef farkında değiller. Eğer maddi durumunuz imkan veriyorsa ve tabi donörünüz de elverişli ise ektirmeniz en kesin (Ektirmenin de kendi içinde komplikasyonları dökülme, tutmama vs. vardır.) çözüm. Yoksa topik, dermmatch, fixdeep gibi günü kurtaran ürünler kullanabilirsiniz. Ben ekimden sonra çıkmayan bir bölge için hala eser miktarda bu ürünleri kullanıyorum. Dibinde bir parmak kalan toz ile yaklaşık 4 ay yeterli olmuştu. Arkadaşlar sağlık inanın hepsinden önemli. Yazılanları okuyorum göğsüm büyüdü diyenler var. Hindistan' dan hammadde alanlar var. Hindistan' da içecek temiz su bulamıyorlarken sizler o kadar sağlıksız bir ortamda üretilen hammaddeye sahip ilacı kafalarınızda düşünmeden kullanabiliyorsunuz.
  • Ekim Tarihi: 05.09.2017
  • Ekim Merkezi ismi Emphair
  • Greft Miktarı 3340
  • Yaşınız 33

Emirhan Özyurt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #753 : 10 Mayıs 2019, 12:40:11 »
Emr hair Solution GittiGidiyordan temin ettim bende 1 ay oldu ve yoğun tüylenme var. Gözle görülür hiç bir yan etki yok bakalım kullanmaya devam

memed

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #754 : 12 Mayıs 2019, 22:30:00 »
bende kullanmaya başladım fakat 2. haftanın sonunda saç dökülmem arttı bu normal birşey mi?Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

My dream

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #755 : 12 Mayıs 2019, 22:56:38 »
bende kullanmaya başladım fakat 2. haftanın sonunda saç dökülmem arttı bu normal birşey mi?Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Normal 1 aydan sonra dökülmez

zafer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #756 : 17 Mayıs 2019, 15:01:26 »
Arkadaşlar ilk defa yorum yazıyorum 2018 kasım ayından itibaren bu ürünü kullanmaya başladım toplam 3 şişe kullandım büyük faydası oldumu oldu fakat bıraktıktan sonra 15 gün sonra çıkan saçların neredeyse yarısı döküldü  dökülmeye devam ediyor ben resmi bir kurumda çalışıyorum burada çok kullanan oldu fakat 2-3 şişe kullananların çogunun saçları kısa bir sürede döküldü bu sitenin çok faydası oldu ama olumsuz dökülme konusunda fazla yorum yapan olmadı arkadaşlar yani bu ürüne şişe başı 750 lira vermek mantıksız geliyor bu süreci yaşayınca yani birileri bize bu fiyattan iyi kekledi

Fts

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #757 : 17 Mayıs 2019, 23:39:57 »
Merhaba arkadaşlar sayfayi formu takip ediyorum. Burda satış yapmaya çalışan çok uyaniklar var ☺ bu arkadaşlar genelde özelden mesaj atıp reklam yapıyorlar. İlk başta emr isminde bir solüsyon olarak çıktı ve bu solüsyon sahte olduğu ifşa edilince ozzie ismi altında çıkarıldı ve şimdi onunda sahte ve kötü Hammaddeyle yapıldığı anlaşıldı şimdide farklı bir marka olarak çıkarıyorlar ve sosyal medya sitelerinde bu sahte ürünlerle ilgili onlarca sayfa açılmış ve hepsi farklı fiyat veriyor 300tl diyene var 900tl diyende var lütfen dikkatli olun ben bununla ilgili devamli araştırma yapıyorum ve cok sukur doğru solüsyonla saçlarım istediğim gibi çıktı ben suan görev icabı şırnaktayım burda yaşayan arkadaslara önceki ve sonraki halimi canlı olarak gösterebilirim toplamda 5 şişe kulandım ve ilacı bırakalı 2.5 ay oldu ve hiç bir dökülme olmadı .ben ilacı birden kesmedim son şişeyi sabah akşam değilde haftada 2 gün sürerek bıraktım. .hangi solüsyonu kullandığıma gelince ramadan ismindeki solüsyonla başladım ama son 3 şişeye nhsmax ile devam ettim. Avustralyada sağlık kurulunun onay verdiği ve reçeteye satılan bu iki marka var. Kullanmak isteyen arkadaşlar bu iki marka dışında başka solüsyon kullanmasın paranıza yazık. Ramadanin facebook hesabından sParis verebilirsiniz Nhsmax içinde nhsmax@hotmail.com adresine mail atarsanız burdaki arkadaş temin edebiliyor. Bu ikiside sidneyde eczacı ikiside babamın oğlu değil.kimsenin umutlarlyıla oynasın istemiyorum umut tucarlarina paranızı kaptırmayin ☺ Hoşçakalin 
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2019, 07:40:41 Gönderen: Fts »

Brn Gvn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #758 : 18 Mayıs 2019, 09:03:45 »
Arkadaşlar merhaba, Ramadan Pharmacy’nin disbirtörü bulunmamaktadır. Çünkü reçete ile satış yapılmaktadır. Ben ilacı kullanmadım.Sadece berber Avustralya’da ailem akrabalarım olduğunu bildiği için benden rica etti 2 şişe getirdim güzel de fiyata sattı. Bende bunun üzerine kendim araştırıp satmaya karar verdim. Yaz sezonu olduğundan Türkiye’ye akrabalarım gelmeye başladı. Bir arkadaşa 2 adet aldım hatta üzerinde tarih ve isim de var 17.05.2019 yani dün aldırdım. İsteyen olursa Ankara da ikamet ediyorum. Diğer şehirlere Kargo falan uğraşamam.

Galaksi

• Full Member
« Yanıtla #759 : 18 Mayıs 2019, 11:06:17 »
Dikkatinizi çekiyor mu bilmiyorum ama

Konuya mesaj yazanların çoğu yeni üyelik ve 1-10 arası mesajları var en fazla :D

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #760 : 18 Mayıs 2019, 11:41:35 »
.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #761 : 18 Mayıs 2019, 11:46:52 »
Arkadaşlar ilk defa yorum yazıyorum 2018 kasım ayından itibaren bu ürünü kullanmaya başladım toplam 3 şişe kullandım büyük faydası oldumu oldu fakat bıraktıktan sonra 15 gün sonra çıkan saçların neredeyse yarısı döküldü  dökülmeye devam ediyor ben resmi bir kurumda çalışıyorum burada çok kullanan oldu fakat 2-3 şişe kullananların çogunun saçları kısa bir sürede döküldü bu sitenin çok faydası oldu ama olumsuz dökülme konusunda fazla yorum yapan olmadı arkadaşlar yani bu ürüne şişe başı 750 lira vermek mantıksız geliyor bu süreci yaşayınca yani birileri bize bu fiyattan iyi kekledi

Evet ilacı kestiğin için anında damarlar daralıp şok etkisi yaratıyor içindeki tansiyon ilacından kaynaklı durum
Global Moderator

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #762 : 18 Mayıs 2019, 11:48:22 »
Arkadaşlar merhaba, Ramadan Pharmacy’nin disbirtörü bulunmamaktadır. Çünkü reçete ile satış yapılmaktadır. Ben ilacı kullanmadım.Sadece berber Avustralya’da ailem akrabalarım olduğunu bildiği için benden rica etti 2 şişe getirdim güzel de fiyata sattı. Bende bunun üzerine kendim araştırıp satmaya karar verdim. Yaz sezonu olduğundan Türkiye’ye akrabalarım gelmeye başladı. Bir arkadaşa 2 adet aldım hatta üzerinde tarih ve isim de var 17.05.2019 yani dün aldırdım. İsteyen olursa Ankara da ikamet ediyorum. Diğer şehirlere Kargo falan uğraşamam.
bu şahsa dikkat edin solüsyonu 3 katı fazla fiyata satıyor.. dikatli olalım ayrıca burda satış yapmak yasak burasi bilgi paylaşım formu

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #763 : 18 Mayıs 2019, 11:51:56 »
Arkadaşlar satış yapmaya çalışanlar forumdan atılacaktır sadece kullanıcı yorumları olumlu olumsuz onun dışında boşa kendinizi yormayın bu forumda.
Global Moderator

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #764 : 18 Mayıs 2019, 17:29:17 »
Orjinal Nhsmax hair solüsyon almak isteyenler burdan temin etsin. nhsmax@hotmail.com
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2019, 19:47:45 Gönderen: Plt »

Facebook Twitter Instagram