Bu tür ilaçların hormonel dengeyi bozabildiğini ve özellikle bekar ya da çocuk sahibi olmak isteyenlerin temkinli yaklaşması gerektiğini halihazırda kullananların da spermiyografi yaptırmalarını en başında belirttik. Minox, Finas ve bu bileşikleri içeren tüm ürün türevleri saç çıkarabilir fakat DHT sizde olduğu sürece saçlar dökülecektir. Yaşlanmak gibi düşünmek gerekir bunu. Burada çok iyidir, kesinlikle saçlar dökülmüyor, yan etkisi yok diye beyanda bulunan kişiler aslında birilerinin sağlığını tehdit ettiklerinin maalesef farkında değiller. Eğer maddi durumunuz imkan veriyorsa ve tabi donörünüz de elverişli ise ektirmeniz en kesin (Ektirmenin de kendi içinde komplikasyonları dökülme, tutmama vs. vardır.) çözüm. Yoksa topik, dermmatch, fixdeep gibi günü kurtaran ürünler kullanabilirsiniz. Ben ekimden sonra çıkmayan bir bölge için hala eser miktarda bu ürünleri kullanıyorum. Dibinde bir parmak kalan toz ile yaklaşık 4 ay yeterli olmuştu. Arkadaşlar sağlık inanın hepsinden önemli. Yazılanları okuyorum göğsüm büyüdü diyenler var. Hindistan' dan hammadde alanlar var. Hindistan' da içecek temiz su bulamıyorlarken sizler o kadar sağlıksız bir ortamda üretilen hammaddeye sahip ilacı kafalarınızda düşünmeden kullanabiliyorsunuz.