Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208188 defa)

Fts

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #705 : 17 Şubat 2019, 08:49:52 »

Fts ve Plt aynı kisilerdir kullanıcıya inanmayın arkadaşlar her yazısında Ramadan ve nhsmax alın diyor bu işin mucidi Ramadan eczanesidir ve Ramadan dan gelen mailde nhsmax diye bir ilac bulunmamaktadir Nhsmax in sahte oldunu söylemektedir bu Fts kullanıcısı Ramadanin yanına Nhsmax ida katıp onun reklamını yapmak isteyen düzenbaz kişidir Arkadaşlar bu ilacı Ramadan eczanesi dışında almayın ilacin ismi minoxidil %5 finasteride 0.25 dir Ramadan eczanesine mail atıp öğrenin ama kesinlikle Nhsmax Filan almayın sevgiler.
Bak sagudo burasi bilgi paylaşma sayfası  burda hakaret edemezsin  düzenbaz sensin.. ne yazdığınızda anlayamadım derdin nedir. Ben ne nhs max saticisiyim nede Ramadan. . İsteyen istediğini alır..nhs max bende ramadana sordum ve hiç bır şekilde sahte falan demediler..çalıştığım kurumda soranlarada tavsiye ettim ve hepsinde de saç çıktı. ..nhs max yapan Avusturalya sidneyde Türk Bir eczacı  bununda doğru olup olmadığını Ramadann sahibi Tamer beye sorup teyid edebilirsin .. insanları suçlamadan iftira atmadan önce bır araştır cahil olma.. burdan kullanmak isteyen arkadaslara tekrar söylüyorum  sağlıklı bır şekilde ve kalıcı sonuç alacağınız iki marka var Ramadan ve NhsmAX. İkisinin de satıcısı değilim sadece burda bilgi vermek istiyorum isteyen alır isteyen almaz ..burda satıcı dolandırıcı olanları zaten sayfanın admini silip engeliyor..

ankara23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #706 : 17 Şubat 2019, 22:49:09 »
Ozzie hair dolandırıcı veya işe yaramaz bir ilaç değildir.  Ramadanla aynı formüle sahiptir. Sorun şu ki orijinali yapan 1 kişi sahtesini yapan 5 kişi. Haliyle adı kötülendi. Adı yeniden değişeçek. Siz ramadanın sahtesini yapan yokmu sanıyorsunuz :). Buradada plt miydi birisi ben satmıyorum ramadanmı nfs midir nedir diyor. Ama alacaklara yardımcı olurum diyor.İyi satmıyorum ama yardımcı olurum demek satış yapmıyorum anlamına geliyorsa. Bizde yardımcı oluruz diyelim. Birden kanatlarımmı çıktı ne yardım meleki olurverdim.  Alem bir forum.Neyse bu mesajımda silinir heralde.
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2019, 22:58:08 Gönderen: ankara23 »

Saguda

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #707 : 17 Şubat 2019, 23:16:20 »
Fts adlı satıcı kişiye inanmayın bu Nhsmax çok iyi filan diyor bunun amacı zaten belli arkadaşım önerdi o getiriyor  yazıyor işyerinden  buna millet özelden yazacak arkadaşın kaça alıyor bizede getirsin diye bu bir satıcı iç gudusudur sakin NhsMax filan alıp dolandırılmayin orijinal ürün belli arkadaşlar Ramadan eczanesini arayın kargoyla yollasinlar burda ozzie ve emr adında kaplarda veriliyor burdan 4 şişesini 3000 TL alacağıniza Ramadan eczanesi Avustralya dan 10 tanesini 3000 TL'ye alırsınız orijinalliği konusundada rahat olursunuz vesselam...

Ahmetpoyraz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #708 : 20 Şubat 2019, 19:10:03 »
Evet arkadaşlar bundan 49 gün önce 3 arkadaş başlamıştık burdan da yazdım ve paylaştım. 3 umuzjnde saçları çıktı Allah'a şükürler olsun. İlacın içeriğini her ne kadar bilmemekte beraber yüzde 1000 ise yaradığını gorduk ve kullanıyoruz. Çıkmaz olmaz diyenler artık kendi düşünceleri ile başbaşa bıraksam da tek korkum ilacın zarar verir mi düşüncesi . Herkese saygilar

Ahmetpoyraz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #709 : 20 Şubat 2019, 19:11:59 »
Evet arkadaşlar bundan 49 gün önce 3 arkadaş başlamıştık burdan da yazdım ve paylaştım. 3 umuzjnde saçları çıktı Allah'a şükürler olsun. İlacın içeriğini her ne kadar bilmemekte beraber yüzde 1000 ise yaradığını gorduk ve kullanıyoruz. Çıkmaz olmaz diyenler artık kendi düşünceleri ile başbaşa bıraksam da tek korkum ilacın zarar verir mi düşüncesi . Herkese saygilar

İsimsiz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #710 : 21 Şubat 2019, 07:55:53 »
1 Ekimden beri kullanıyorum. Epey çıktı ama çok zayıf. Daha önce yine burada tüylenme yapan içerik var denmişti. Doğrudur Tüyden hallice çıkıyor. Ama tabi ki eskiye nazaran bariz fark var. Ve kendim için söylüyorum bunu 5. ayın içindeyim sanırım ilerleme durdu. Etkisi bu kadar diye düşünüyorum. Bende herhangi bir sağlık sorunu olmadı kan vs verdim fakat beraber kullandığımız bir yakınımda tansiyon benzeri durumlar oldu solüsyonu kullandığı dönemlerde. Şu an saç çıkardı fakat yakınım kullanmayı bıraktı. Net tespitimdir. Saçı seyrek olanlar ( ara kapattığı için ) inanılmaz faydasını görür, benim gibi komple kel olanlar ise zayıf olarak saçı çıkar. Bırakınca ne olacağını şu an kestiremiyorum.

Uğur0618

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #711 : 21 Şubat 2019, 14:05:34 »

Ahmet bey;
hayırlı olsun önceki halinin resimlerini de paylaşır mısınız.

kutayhan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #712 : 22 Şubat 2019, 12:13:16 »

arkadaşlar merhaba tüm yazışmaları hemen hemen okudum. malatyadan yazıyorum. malatyada çok yaygın olmaya başladı bu solusyonlar. malatyada geçen diyaloglar şu şekilde mardinde süryani bir eczacı tamamen doğal bir ilaç yapmış. neyse iki tane komşum kullandı saçları çıkmıştı zaten 4 ay kullanımında. sonra berbermi vardı kopmle kel. onunla konuştum o da bende takipteyim dedi. bi polis grubu kullanıyormuş. saçları uzamış çıkmış ve kan testlerini yapıp temiz olduğun görünce rahatlamışlar.  sonra bu komple kel olan berber arkadaşın sonuçlarını bekledim. iki ayın sonunda saçları kapkaraydı . inanılmazdı. sonra bende komşumdan siparişi verdim 3 kutu aldım. 3. ayın ortalarındayım. benimde saçlarım çıktı. gayet iyi durumda maşallah. lakin aklımı kurcalayan bir durum var.o yüzden araştırma yaparken sizi buldum.

bu saç solusyonları farklı farklı markalar adıyla piyasada şu anda. el altından satılıyor kim ne fiyat tutturursa. mesela benim ve komşularımın kullandığı marka kasım ayında çok çakma çıktı diye marka bastılar. bu marka ve şişeyle satıyoruz diğerlerine aldanmayın dediler.

berberimin kullandığı ise normal şişe markasız düz. o da benimki orjinal diyor.

bugün başka bi arkadaş bir başka grubun kullandığı bir solusyonu gösterdi o da başka bir ilaç.

iyi hoşta hepsi ben orjinalim diyor. ama hepside saç çıkartıyor. bu nasıl bir iştir. ben bunu anlamadım.

benim aldığım kişi doğmu kontrol hapi ya da minoksil gibi kimyasal olmadğını söylüyor. tabi ne kadar doğru bilemezsiniz. durumum bu.

emr hair falan kullanmıyorum. çok fazla insan kazıklamışlar gerçekten. ben 250 tlye alıyorum. diğer markaların ki daha ucuz 165 falan da v ar sanırım. ben anlamadım bu işi :) ama saç çıktı.

marka ismi vermiyorum şu anda. hatta onu ima eden olursa hiç söylemeyeceğim. çünkü banada satıcı diyecekler. ben sadece herkes farklı kullanıyor ama herkeste saç çıkıyor? bunun nedenini araştırıyorum.

Jokker

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #713 : 23 Şubat 2019, 16:22:32 »
Bu ilaçları kullanmak  içeriğinde ne olduğunu tam bilmeden kullanmak ne kadar doğru tartışılır, lakin bu ilaçlar bize bir şeyi kanıtlıyo saç kökü ölmüş artık bidaha saç çıkmaz denilen yerden saç çıkıyo kimisinde az çıkıyo kimisinde çok. Ben de şahit oldum buna. Kutahyanın dediği gibi hangi ilaç sahte hangisi orjinal belli değil sahtekarlar dolandırıcılar kol geziyo. Bence bu süreçte bekleyip görmek lazım 5 yıl içinde sağlık bakanlığının onay verdiği herkezin eczaneden rahatça alabildiği bir ilaç olur diye düşünüyorum.

GölgeSS

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #714 : 23 Şubat 2019, 21:45:41 »
Aslında öyle bi ilaç çıksa hiç yan etkisi olmayan ama dökülmeyi durduran ve saçı kalinlastiran aslında ben öyle bi ilaç bekliyorum inşallah yaparlar  :)

Fts

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #715 : 24 Şubat 2019, 00:48:46 »
Fts adlı satıcı kişiye inanmayın bu Nhsmax çok iyi filan diyor bunun amacı zaten belli arkadaşım önerdi o getiriyor  yazıyor işyerinden  buna millet özelden yazacak arkadaşın kaça alıyor bizede getirsin diye bu bir satıcı iç gudusudur sakin NhsMax filan alıp dolandırılmayin orijinal ürün belli arkadaşlar Ramadan eczanesini arayın kargoyla yollasinlar burda ozzie ve emr adında kaplarda veriliyor burdan 4 şişesini 3000 TL alacağıniza Ramadan eczanesi Avustralya dan 10 tanesini 3000 TL'ye alırsınız orijinalliği konusundada rahat olursunuz vesselam...
bak arkadaşım kimse bana özelden yazmadı bende özelden kimseyi yönlendirmedim satıcı falanda değilim nhsmax adlı marka solüsyon kullandım çok şükür açık olan tepe bölge tamamen kapandı.bu formu baştan sonuna kadar okudum emr ve ozzie denen  sahte solisyonlardan sürekli şikayet var ve bu sahte solüsyon satanlar tuturduklarina satıyorlar inanmayan araştırsın sosyal medyada bi sürü sayfa açmıştır 200tl fiyat verede var 1500tl fiyat verende ve aynı marka olmasına rağmen satıcılar birbirini kötülüyor.. isteyen istediği markayı alıp kullanabilir ben sadece doğru neyse onu yazıyorum emr ve ozzie kimseye  tavsiye etmiyorum.. Hazirana kadar izmirdeyim görev icabı  izmirde olan arkadaslara sonucu gösterebilirim inanmayan varsa ankaraya haziranda dönecem ankarada ki arkadaşlarda o zaman gösterebilirim  .ayrıca lütfen özelden kimse yazmasin çünkü ben satıcı değilim   dostça tavsiyem bu işin doğrusunu yapan iki marka var nhsmax ve Ramadan . Saygılarımla 

My dream

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #716 : 28 Şubat 2019, 10:52:26 »
Solüsyonu kullanan arkadaşlar son gelişmeleri son durum hakkında bilgi verebilir mi ? Birde flower beydi sanırım dualgen no15 siparişi vermişti onda durum nedir acaba?

Farmess

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #717 : 02 Mart 2019, 07:36:40 »
AHMET POYRAZ DİYE BİRİ FOTOĞRAF ATMIŞ AMA O FOTOĞRAF HATTA VİDEO İLE ÇEKİLMİŞ HALİNİ BEN
INSTAGRAM DA GÖRDÜM.
SAC_CİKARMASOLUSYONU DİYE BİR SAYFADA. SANIRIM BİRİ ORDAN ALIP BURDA PAYLAŞMIŞ. ONCESİ SONRASI VİDEOLU HALİ O SAYFA DA VAR. DİKKAT EDİN ARKADAŞLAR, ETRAF DOLANDIRICI DOLMUŞ.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #718 : 02 Mart 2019, 10:54:18 »
bu konuda ilaç satmak isteyen sivri zekalı bazı arkadaşların yalan yanlış abartmalarına ınanmayın iyi araştırın kullanıcaksanız.. yazık günah paranızı her duyduğunuz şeylere harcamayın onun dışında sağlıklımı değil mi iyice emin olun
Global Moderator

Hüsyn06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #719 : 07 Mart 2019, 17:40:58 »
bu konuda ilaç satmak isteyen sivri zekalı bazı arkadaşların yalan yanlış abartmalarına ınanmayın iyi araştırın kullanıcaksanız.. yazık günah paranızı her duyduğunuz şeylere harcamayın onun dışında sağlıklımı değil mi iyice emin olun

ilacı her türlü satıyorlar başkan sen merak etme  :) ankarada her kes bu ilacı kullanıyor yani müşteri konusunda sıkıntıları yok sen rahat ol.

Facebook Twitter Instagram