Arkadalar forumu yaklaşık 2 aydır takip ediyorum. Takip etme nedenim EMR denilen bir solüsyondan haberdar olmamdır. Hemen hemen bütün yorumları okudum.
Buralara yazarak vakitte kaybetmek istemedim ama bilgi ve güvene önem veren birisiyim o yüzden iyi niyetli insanlara yardımcı olmak için yazmaya karar verdim.
Bu ilacı bu forum ve kullanıcı bir kaç kişi ile görüşerek kullanmaya karar verdim. Şişesi diğer yorumlarda olduğu gibi biraz pahalı evet ama ekme maliyeti ile aynı maliyete mal olmaktadır o açıdan bakarsanız önemli değil tabi işe yararsa. Evet işe yararsa kısmına gelecek olursak ben 2 ay düşündükten sonra 4 Ocak 2019 da kullanmaya başladım bu gün 24 gün oldu ve saçlarımın arasından saçların çıktığını görmeye başladım ilerleyen zamanlarda yine bilgi veririm isterseniz.
Ben Ankara' da yaşıyorum ve İstanbul yolu üzerinde bir otomobil servisinde servis müdürlüğü yapıyorum isteyen gelip bire bir takip eder ve bendeki gelişmeye göre karar verir. Diğer yorumlarda ki gibi bir arkadaşım kullandı gibi yorum yapmıyorum direk kullanıcıyım dediğim gibi 24 günde bariz saçlarımın çıktığını görüyorum ve genel olarak ta saçlarım canlandı bir şişe aldım yarıya yakını bitti bir şişe tahminimce iki ay yetecek gibi görülüyor. Dediğim gibi yalan hile imkansız gibi güveni eksik olan kişiler yanıma gelebilirler birebir takip edebilirler.