Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208210 defa)

Angaralı06

• Yeni üye
  • *
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #675 : 20 Ocak 2019, 23:49:17 »
Selamun aleyküm arkadaşlar ben bu ilacı ilk duydugumda inanmadim bu zamana kadar cook sey denedim kullanmadım kür veya ilac kalmadi o yuzdende inanması zor oldu ama
 arkadasımda görünce inandım yaklasık 2 aydır kullanıyorum asırı derecede faydası oldu herkeze tavsiye ederim fotograflarda var isteyene tedarikte edebilirim  ankaradayım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #676 : 21 Ocak 2019, 01:10:07 »
Dr.Bekir karaduman  Nhs max,Emr ve ozzie adlı solüsyonların sahte merdiven altı üretim olduğunu ve ciddi derecede insan sağlığını etkileyebileceğini kan kanseri, beyinde ciddi hasar ve bunun gibi birçok hastalığın uzun dönemde oluşabileceğini bu yüzden bu solüsyonları kullanların mutlaka kan tahlillerini yaptırması gerektiğini söylemiş!!!Bu ilaçların tamamen merdiben altı üretim olduğunu ve sağlıksız olduğunun altını çizmiş. Ben bu dr. Un bu yazısını yeni okudum ve kesinlikle ozzie denilen solüsyonu kullanmama kararı aldım.Son olarak bu solüsyonları kullanan veya kullanmaya başlayacak kişiler bu forumu mutlaka okuyacaklardır o kişilere şunu söyleyeyim ben 3 şişe aldım 2.100 tl verdim 2 aydırda sabah akşam olmak üzere aralıksız kullanıyorum sonuç HİÇBİR ETKİSİ OL-MA-DI .Ha la inatla bu ürünlere parasını kaptırıp kullanmak isteyen varsa buyursun kullansın.Herkese sağlıklı günler dilerim.

Genelde ilacı satan arkadaşlara faydası oluyor bu ilacın:)
Global Moderator

mer3cuk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #677 : 21 Ocak 2019, 06:38:29 »
forumda abartılan kadar işe yaramaz bir solisyon olduğunu düşünmüyorum . ilk iki ay bana da çok etki etmemişti ama şuan 97. günümdeyim ve saçlarım arttı. üstelik kullandığım da ramadan değil. 2 gün önce kan testi yaptırdım ve bir sıkıntı çıkmadı.Asıl merak ettiğim ilacı bıraktığımda saçlarım dökülecek mi?(tecrübe sahipleri bilgilendirirse sevinirim.)

Angaralı06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #678 : 21 Ocak 2019, 07:04:16 »
.
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2019, 10:20:59 Gönderen: Angaralı06 »

Angaralı06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #679 : 21 Ocak 2019, 07:45:19 »
..
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2019, 10:01:42 Gönderen: Angaralı06 »

Angaralı06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #680 : 21 Ocak 2019, 10:23:44 »
2 ay sonraki sonuc

Popperist

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #681 : 21 Ocak 2019, 19:49:11 »
Arkadaşlar lütfen biraz mantıklı olun gözünüzü seveyim. Yani şimdi bu tür ilaçların hadi faydası var diyelim. Bu fayda ya karşımın içindeki minox ya da finasterid gibi etken maddelerden kaynaklıdır ya da hiç bilinmeyen, onayı falan olmayan ne idüğü belirsiz şeylerdir. Birinci seçeneği düşünürsek ne olduğu belirsiz bir şeyi kafanıza süreceğinize gidin finas ya da minox gibi sağlık bakanlığı onaylı doktor tavsiyeli ilaçları kullanın. İkinci seçeneği düşünürsek, ki düşüncesi bile kötü, kıl çıkarayım derken ileride dalağı, böbreği, safra kesesini, ciğeri elinize verirler, kafanızda kıl olsa bile bi halta yaramaz. Bakın ben de sizinle aynı sorunu yaşayıp, onaylı birçok ürünü deneyip, bunların hepsinin geçici çözümler olduğunu yaşayarak öğrenen ve sonunda saç ekimi yaptıran biriyim.
Boşverin arkadaşlar kel gezin bişey olmaz ama her hıyarım var diyene tuzu kapıp koşmayın. Her bulduğunuzu vücudunuza zerketmeyin.
Bende de çok güzel bir sıvı var göze döküyorsun ya da şırıngayla ciğerine basıyorsun sonra 4K görmeye başlıyorsun desem ama bunu cibutiden alıyorum benim bi arkadaş kullanıyor çok iyi desem gözünüze damlatır mısınız, ya da şırıngayı zerkeder mısınız? Hah işte kafanız da aynı şey. Beyin var içinde beyin, milyon tane beyne giden damar bilmem ne var baş bu baş.
tüm tıp dünyası uğraşıp bir kaç şey bulabiliyor hem saç çıkarıp hem zararsız olan onlar da geçici çözüm oluyor. Koray hoca gibi bi ton ünlü doktor bu ilaçtan yapıp uğraşmadan para kazanacağına gidip saatlerce operasyonla, bi ton riskle, insanların dertleriyle niye uğraşıyorlar sence güzel kardeşim.
Bu arada görme problemi olan bana ulaşsın cibuti diyorum bak tıbbın merkezi, anladınız siz onu;)

Ocean

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #682 : 22 Ocak 2019, 09:57:11 »
Arkadaşlar lütfen biraz mantıklı olun gözünüzü seveyim. Yani şimdi bu tür ilaçların hadi faydası var diyelim. Bu fayda ya karşımın içindeki minox ya da finasterid gibi etken maddelerden kaynaklıdır ya da hiç bilinmeyen, onayı falan olmayan ne idüğü belirsiz şeylerdir. Birinci seçeneği düşünürsek ne olduğu belirsiz bir şeyi kafanıza süreceğinize gidin finas ya da minox gibi sağlık bakanlığı onaylı doktor tavsiyeli ilaçları kullanın. İkinci seçeneği düşünürsek, ki düşüncesi bile kötü, kıl çıkarayım derken ileride dalağı, böbreği, safra kesesini, ciğeri elinize verirler, kafanızda kıl olsa bile bi halta yaramaz. Bakın ben de sizinle aynı sorunu yaşayıp, onaylı birçok ürünü deneyip, bunların hepsinin geçici çözümler olduğunu yaşayarak öğrenen ve sonunda saç ekimi yaptıran biriyim.
Boşverin arkadaşlar kel gezin bişey olmaz ama her hıyarım var diyene tuzu kapıp koşmayın. Her bulduğunuzu vücudunuza zerketmeyin.
Bende de çok güzel bir sıvı var göze döküyorsun ya da şırıngayla ciğerine basıyorsun sonra 4K görmeye başlıyorsun desem ama bunu cibutiden alıyorum benim bi arkadaş kullanıyor çok iyi desem gözünüze damlatır mısınız, ya da şırıngayı zerkeder mısınız? Hah işte kafanız da aynı şey. Beyin var içinde beyin, milyon tane beyne giden damar bilmem ne var baş bu baş.
tüm tıp dünyası uğraşıp bir kaç şey bulabiliyor hem saç çıkarıp hem zararsız olan onlar da geçici çözüm oluyor. Koray hoca gibi bi ton ünlü doktor bu ilaçtan yapıp uğraşmadan para kazanacağına gidip saatlerce operasyonla, bi ton riskle, insanların dertleriyle niye uğraşıyorlar sence güzel kardeşim.
Bu arada görme problemi olan bana ulaşsın cibuti diyorum bak tıbbın merkezi, anladınız siz onu;)

hocam hairforte-xpecia ve avesin ürünlerine ne diyorsun? sanırım saç eken çoğu kişi bunları öneriyor

Popperist

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #683 : 22 Ocak 2019, 10:59:41 »
hocam hairforte-xpecia ve avesin ürünlerine ne diyorsun? sanırım saç eken çoğu kişi bunları öneriyor
Ben bunlardan sadece xpecia’yı kullanıyorum ve faydalı olduğunu düşünüyorum. zaten gıda takviyesi olduğu İçin, tavsiye edildiği şekilde kullanmak kaydıyla, bir riski de yok. Diğer yandan daha önceden kullanmış birisi olarak açıkçası ben sprey tarzı şeyler kullanmam, tavsiye de etmem.

Ocean

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #684 : 22 Ocak 2019, 17:55:08 »
Ben bunlardan sadece xpecia’yı kullanıyorum ve faydalı olduğunu düşünüyorum. zaten gıda takviyesi olduğu İçin, tavsiye edildiği şekilde kullanmak kaydıyla, bir riski de yok. Diğer yandan daha önceden kullanmış birisi olarak açıkçası ben sprey tarzı şeyler kullanmam, tavsiye de etmem.

hairforte eczanede satılıyor, avesinde öyle sanırım. enazından güvenilir şeyler doğru degil mi

eczane deposuna girmemiş şeye güvenmememiz mi lazım?

Popperist

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #685 : 22 Ocak 2019, 20:01:36 »
hairforte eczanede satılıyor, avesinde öyle sanırım. enazından güvenilir şeyler doğru degil mi

eczane deposuna girmemiş şeye güvenmememiz mi lazım?
Benim burada anlatmaya çalıştığım şey, sağlık bakanlığınca onaylı, etken maddeleri bilinen, gerekli kontrolleri yetkili makamlarca yapılmış, resmî olarak satışa sunulmuş herşey, diğer “arkadaşım kullanmış çok iyi”ci tayfadan iyidir. Ha bu demek değildir ki yan etkileri olmaz, tabi ki olabilir fakat bunu bilirsin sürpriz yaşamazsın. Bu forumda her ilaç hakkında mutlaka gerekli bilgileri bulursun biraz araştırınca ve yan etkileri varsa öğrenirsin. Ona göre kullanıp kullanmayacağına karar verirsin. Mesela ben onaylı da olsa sprey kullanmam ve tavsiye etmem çünkü bırakınca dökülecek olan dökülüyor ve benim saç derime iyi gelmiyor. Ama sen eczaneden alıp kullanabilirsin hayati riskler doğurmaz. Avesini hiç kullanmadığım İçin birşey diyemem.

Ocean

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #686 : 22 Ocak 2019, 20:39:04 »
Benim burada anlatmaya çalıştığım şey, sağlık bakanlığınca onaylı, etken maddeleri bilinen, gerekli kontrolleri yetkili makamlarca yapılmış, resmî olarak satışa sunulmuş herşey, diğer “arkadaşım kullanmış çok iyi”ci tayfadan iyidir. Ha bu demek değildir ki yan etkileri olmaz, tabi ki olabilir fakat bunu bilirsin sürpriz yaşamazsın. Bu forumda her ilaç hakkında mutlaka gerekli bilgileri bulursun biraz araştırınca ve yan etkileri varsa öğrenirsin. Ona göre kullanıp kullanmayacağına karar verirsin. Mesela ben onaylı da olsa sprey kullanmam ve tavsiye etmem çünkü bırakınca dökülecek olan dökülüyor ve benim saç derime iyi gelmiyor. Ama sen eczaneden alıp kullanabilirsin hayati riskler doğurmaz. Avesini hiç kullanmadığım İçin birşey diyemem.

tabi orası öyle bu tip ürenleri hep kullanmak lazım yoksa bırakınca etkisi gidiyor. ben de zaten belirli bir zaman aralığında kullanmak hedefim öyle ömür boyu kullanmam. ama kullanırken bırakınca etkisi azcık da olsa kalıcı olsa süper olur ama olur mu bilmem :D
yoksa ömür boyu her ay 90tl mi verilir spreye, zenginler verir o ayrı :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #687 : 27 Ocak 2019, 14:51:27 »
2 ay sonraki sonuc

2 ay da bu sekılde değişim imkansız hocam hadi 12 ay desen tamamda 2 ay yavv
Global Moderator

Angaralı06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #688 : 27 Ocak 2019, 14:54:30 »
Ilacın 1 sisesi 45 gun gidiyor zaten bi insan makximum 3 sise kullanir oda 135 gün yapar yani 4 bucuk ay kardedim lafin gelisi 2 ay yazmadim oraya gercekten 2 aylik hali o

Dexter61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #689 : 27 Ocak 2019, 23:08:26 »
Bu işin ticaretini Ankarada ki berberim yapıyor şişe başı 750TL'ye satıyor. Sözde kendide kullanıyor ama hala saçında hiçbir değişiklik yok. Bu solüsyon başlı başına bir yalan. Konunun artık silinmesi gerek  bence.

Facebook Twitter Instagram