Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208281 defa)

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #556 : 06 Aralık 2018, 07:48:58 »
.

Fts

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #557 : 06 Aralık 2018, 07:58:26 »
Mhmt kardeşim bence arayıp fotoda yanlislik olduğunu anlat..bizle aynı yerde çalışan bi abimizde iki şişe ilaç aldı ve kullanmaya başlar başlamaz yüzünde hafif şişme oldu doktorda ilaçtan dolayi alerjik bi durum oldugunu söylemiş ..Satan arkadaşı aradık durumu anlattık gelip şişeye aldı ve abinin parasini geri ödedi. Yani bu arkadaş art niyetli umut tücari olsa parayi geri vermezdi diye düşünüyorum..valla kardeşim vicdanımin sesini dinleyip bu açıklamayı yaptım. Satan arkadastan Allah razı olsun saçlarım sayesinde çıkmaya başladı :))

Mhmt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #558 : 06 Aralık 2018, 09:10:01 »
Kardesim inan iyimser olmaya cok çalıştım  ama o ona ragmen bunların hepsini taniyorum ve yakindan takip ediyorum  dedi kimseyi yaftalamak istemem ben fakat sonuç bu kardeşim

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #559 : 06 Aralık 2018, 09:25:12 »
Mhmt  kardeşim sen bana özelden yazıp temin edeceğin yeri sordun bende solüsyonu bize temin eden arkadaşın iletişim bilgisini sana verdim. Fts ninde dediği gibi yaklaşım tarzı çok iyidi bizde güvendik ve aldık çok şükür sonuçta aldik.fotolarda bi yanlışlık olabilir ama o arkadaş orjinal solüsyonu satan tek kişidir buna emin ol..onu tanimam etmem ama bi yanlışlık olmuştur burda art niyet aramamak lazim. Çünkü bu işin dolandırıcılığını  yapan çok ve kullanmadan önce çok araştırdım o arkadaşıda bana bu formdan medet diye biri tavsiye etti..dediğim gibi aldım ve sonuçta çok iyi çıktı. Bu solüsyon sayesinde saç ekmekten vazgeçtim 👍👍

Mhmt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #560 : 06 Aralık 2018, 09:56:29 »
Kardesim aynen bilgilendirdigin icin teşekkür ettim ama inan bunu ilkgün direkt yazmadım 3 gün bekledim belki kardeşim yukaridaki foto yanlış der diye ama birşey söylemedi

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #561 : 06 Aralık 2018, 10:04:53 »
Sen bu resim bana ait diye sordun mu? Bence kendisine sor bi yanlışlık olduğu çok bariz. O nosunu verdiğim arkadaş iyi niyetli ve doğru neyse onu söylüyor..Bu arada resimlere baktım kafa şekliniz aynı 😀 belkide oda öyle sanmıştır. Bu ayın 20 sinde yine spariş vercez o arkadaşa. Bizde bi ters durum olsa zaten vermezdik. Burda birbirimize bilgi alışverişi yapıyoruz çok iyi bi form.bence arayıp resmin yanlış olduğunu soyle. Kurunun yanında yaş yanmasın. Solüsyonunda al kullan faydasını Görürsün kardeşim.

Mhmt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #562 : 06 Aralık 2018, 11:07:29 »
Benim soylemem dogru olmaz eger solisyonu gonderdigi kisileri yakından taniyorum ve bizzat yakindan takip ediyorum diyorsa kendisinin bunları iyi bir sekilde takip etmesi lazım

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #563 : 06 Aralık 2018, 11:21:44 »
Doğru kardeşim bencede dikkatli olması lazım.ama takip ettiği konusundada doğruyu söylemiş çünkü bizi devamlı arayıp gelişme konusunda bilgi istedi buda bizi daha çok rahatlattı. Yinede sen kendin bilirsin. Ama ben arayıp kendisine yanlışlık olduğunu söylerim.burda kimse kimsenin kötülüğünü istemez. Umarım herkes faydasını görür 🙏

Mhmt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #564 : 06 Aralık 2018, 11:23:37 »
Plt kardeşim senin verdiğin numara degil bunu yapan başka birisiyle görüştüm verdigin kisi sadece kendi fotosunu attı

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #565 : 06 Aralık 2018, 13:00:29 »
Aynı resmi banada attı ondan sana bilgi vermek istedim mhmt kardeşim. Zaten sahte olan solüsyonları herkes biliyor. Bende araştıra araştıra öğrendim.

Yoyo123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #566 : 06 Aralık 2018, 15:13:50 »
Herkese merhabalar ozzie hair solisyonu kullanmaktayım.Evet üstünde içeriği yazmıyor ama etken maddelerinden biri finasterid midir aranızda bilen varsa ve beni aydınlatabilirse çok sevinirim.

My dream

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #567 : 07 Aralık 2018, 01:17:23 »
Kardesim aynen bilgilendirdigin icin teşekkür ettim ama inan bunu ilkgün direkt yazmadım 3 gün bekledim belki kardeşim yukaridaki foto yanlış der diye ama birşey söylemedi
Sizin kullandiginiz veya satin almak istediginiz  ilacin adi neydi merak ettim

Mhmt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #568 : 07 Aralık 2018, 13:59:37 »
Sizin kullandiginiz veya satin almak istediginiz  ilacin adi neydi merak ettim
ben kullanmadım  almak istedim yani daha bilgi asamasindaydim ama gonderdikleri foto nhx falandi galiba

Koçtemir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #569 : 08 Aralık 2018, 19:03:51 »
Yani ne demek isteniyor sen bize onu açıkla

Facebook Twitter Instagram