Arkadaşlar Merhaba! Bende bir kuaförün tavsiyesi üzerine bu ilacı kendisinden aldım benim ürünün üzerinde ozzie yazıyor bugün 17. Gün bende hiçbir gelişme yok şuan için dermaroller la kullanıyorum deri soyulması dışında hiçbir sivilce durumu oluşmadı bende sabah akşam olmak üzere günde söylenildiği gibi 2 defa kullanıyorum,17 günlük süreçte gözlemlediğim saçlarım sanki dahada seyrelmiş gibi geliyor belki psikolojiktir onada kesin birşey diyemiyorum.Bu sitede bazı arkadaşların dediği gibi avustralya da bir tanıdığım orjinalini getittirme şansım olursa getittireceğim ve onu kullanacağım çünkü bir çok kişinin emr ve ozzie için sahte ürün demesi biraz huzursuzluk verdi açıkcası ve benim aldığım ozzie markalı ürünü 700 tl.ye aldım bu ürün gerçekten ticari amaçlı satılıyorsa ve faydası olmazsa bende herkes gibi kendimi keriz gibi hissederim doğal olarak sonuçda az para değil ama yapacak birşey yok Allah a havale etmekten başka! Gelişme olduğu takdirde buraya yazarım.Herkese sağlıklı günler dilerim.