Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208255 defa)

İsimsiz

• Yeni üye
  • *
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #510 : 22 Kasım 2018, 14:39:22 »
Yeni bir ürün daha geliyor sanırım merak ettim fotoğraf atabilir misiniz

Üstad, bence mevcut ürünlerden birtanesidir. Herkes ticaretini kendi ismi ile yaptığından dolayı bu markalaşma oluyor diye düşünüyorum.

Ürünün fotoğrafını Tabi ki yükleyeyim. Fakat az önce çekilmiş fotoğrafları yüklemeye çalıştım beceremedim. bugün yetiştiremesem bile en geç yarın yüklemiş olurum.

İsimsiz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #511 : 26 Kasım 2018, 12:12:00 »
Arkadaşlar Merhaba,

Ürün bu şekilde. Ürünü temin ettiğim kişi ikinci şişenin sonunda gözle görülür bir fark olacağını söyledi. Bu da ortalama 2 - 2,5 ay sonrasına tekabül ediyor. Ben şu an ilk şişemi bitirmek üzereyim. Ekimin ilk haftası başladım ama arada 2 sefer 4 er günlük aram oldu. Ve sanırım olması gerektiğinden biraz az kullandığım için normalde 1 ay kullanılması gereken şişe 2 aya yaklaştı. Verimi fazla alabilmek için başımın zaten kel olan kısmını kazıttım. Ama kazıtmama rağmen fark gözle görünüyor. Bilgisayardan görüntüleri yaklaştırdığım kadarıyla ekliyorum.

Bu fotoğraf 05 Ekim tarihinde çekildi. Bu fotoğrafların tamamını normal resim göstericisinden % 50 yakınlaştırarak kayıt ettim.

Bu fotoğraf 26 Ekim tarihine ait

Bu ise 12 Kasım tarihine ait.

gelişme bu şekilde arkadaşlar.

İlk olarak Emr losyonunu duydum. Bunu arkadaşımın ağabeyi kullanmış ve faydasını çok net bir şekilde gördü. Ben adamın saç kökleri kuvvetlidir falan diye düşündüm şüphe ile yaklaştım. Meraktan fiyatını sordum. 600 tl demişti. Daha sonra etkisini iyice görmeye başlayınca 800 tl olarak güncellendiğini söyledi.

Daha sonra bir akrabamız istanbulda isimsiz ve sanırım bu ilacı kullanıp muhteşem verim aldı. henüz 2. ayında iken.

Başka bir akrabamızda farklı bir ilaç için aynı verimi alınca. yani 3 farklı kaynaktan 3 farklı ilaç. verim alınca . Bende almaya karar verdim. Denedim ve çıktı. Ben şahsen biryerlerden edinip kullanmanızı tavsiye ederim.

Tabi ki riskleri de var. Örneğin bu ilaç saç çıkarıyorsa acaba tehlikeli bir yan etkisi var mıdır ? Yada neden bir ilaç firması bu formülü alıp ruhsatlı satmıyor gibi sorular oluşuyor insanda. Ben bu zamana kadar saçlarımın dökülmesini engellemek için çok para harcamıştım. başarılı olamadım şu an komple kelim ve bu ilacı denemek istedim. Sonucu ffaydalı buluyorum.

Sadece açıklamada bulunmak istedim.

Açıkçası ben bu ilaçların tamamının aynı kişice imal edildiğini düşünüyorum. Forumdaki bu konunun tamamını tek tek okudum.

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #512 : 26 Kasım 2018, 12:22:43 »
Yusuf hacıoğlu cidden şuna inan insanlar var mi

İsimsiz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #513 : 26 Kasım 2018, 12:44:04 »
Üstad , İnanmak başka birşey ben bir deneyeyim aklımda kalmasın diye ilacı kullanıyorum. Yani inanılmayacak bir durum yok ortada ve ben şüphe ile yaklaşarak kullandım. Bu eklediğim fotoğraflar bana ait ankaradayım. Çankaya yıldızevler mahallesinde dilediğiniz zaman görüşebiliriz ve kafama bakabilirsiniz. Yani benim inandırmak gibi bir durumum ve çabam yok. Olanı söyledim zaten. sonuçta ben üretmiyorum ve satmak gibi de bir gayem yok.  aldım kullandım. sonuçlarda bu şekilde.

Popperist

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #514 : 26 Kasım 2018, 14:08:38 »
Tamam o zaman biz de “Toplanıp Allah diyek” diyen dayı gibi diyelim bunu kim bulduysa; zira dünyadaki tıp akademiyası yıllardır çalışıp bula bula minox cinox finas. ıvır zıvır ancak bulabiliyor kabiliyetsiz herifler ;)

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #515 : 26 Kasım 2018, 14:27:25 »
Yusuf hacıoğlu milletle dalga geçme. Markasız plastik bir şişeden bahsediyorsun. Uzun uzun  satıcı gibi bahsediyorsun belliki satıcısın. Seni sayın admine havale ediyorum. 😀😀

İsimsiz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #516 : 26 Kasım 2018, 15:26:23 »
Yusuf hacıoğlu milletle dalga geçme. Markasız plastik bir şişeden bahsediyorsun. Uzun uzun  satıcı gibi bahsediyorsun belliki satıcısın. Seni sayın admine havale ediyorum. 😀😀

Estağfirullah kimse ile dalga geçme gibi bir niyetim yok. Yanlış anlaşıldım. Üyeliğimi sonlandırmak istedim fakat profil bölümden bu minvalde bir işlem göremedim. Eğer admin okursa bu mesajı üyeliğimin sonlandırılmasını rica ederim.

İyi günler.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #517 : 26 Kasım 2018, 15:41:20 »
Yunus Hacıoğlu satıcı yada reklamcı olduğunuzu düşünmedik. deneyımlerınızı aktarmaya devam edebılırsınız
Global Moderator

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #518 : 26 Kasım 2018, 18:39:56 »
Abuk sabuk solüsyonlar çıktı. Markası nerde yapıldığı iletişim adresi kimin sattığı belli olan Nhs max ve ramadan firması var..bunlar dışında hiç bi solüsyona itibar etmem.

condex

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #519 : 27 Kasım 2018, 00:27:20 »
Bence bu işi çözdüler ya.Ekim falan tarihe karışacak yakında gibi.

Dexter61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #520 : 27 Kasım 2018, 02:06:33 »
Cidden komedi hala şu safsata ilaca inanıp para verip alan var. Kocaman bir PR olduğundan kimsenin haberi yok. Alan arkadaşlara acıyorum gerçekten.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #521 : 27 Kasım 2018, 10:54:28 »
instagram .. site linki .. satıcı .. gibi link atanlar forumdan engellenır bu sayfa da sadece araştırma yapan kullanan arkadaşlar ıcın kısaca onlara aittir
Global Moderator

ESEN

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #522 : 28 Kasım 2018, 22:17:33 »
Merhaba,söz konusu solusyonu 4 ay kullandım.Resimlerim ekte mevcut..sadece kullanıp deneyimleyen birisiyim..satıcı veya pazarlamacı değilim..herkese selamlar..

Fts

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #523 : 29 Kasım 2018, 07:22:25 »
 Bende 2. Şişenin ortasındayım mevcut saç tellerim kalınlaşıp bayada koyulaştı ve kafamda yoğun bir Tüylenme başladı yani sonuç tahmin etigimden harika  :) düzenli kullanıldığı zaman gerçekten sonuç alınıyor. Burda bi sürü marka paylaşımış benim kullandığım Nhs Max bunuda kullanacak arkadaslara tavsiye ederim .Banada is yerindeki arkadaşım getirdi  . Devamlı gittiğim berber de saçimdaki değişikliği görünce şaşırd tavsiyem düzenli kullanın ve doğru solüsyonu alın   şişe bitince alacağım yine nhs max  kullanıp sonuç aldım başka maceraya gerek yok  :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #524 : 29 Kasım 2018, 11:47:15 »
esen bey bu kafa nasıl böyle oldu acıkcası hıc ınanasım gelmıyor
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram