Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208223 defa)

spelex

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #480 : 31 Ekim 2018, 14:16:29 »
Web adresinden gereken bilgiyi bulabilirsiniz.Maliyeti şişe adetine göre değişiyor.Oda kargodan dolayı.
Gümrükte herhangi bir sıkıntı oluyormu bir arkadaş reçete yazdırıp onunla aldigini belirtmisti.

Asem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #481 : 31 Ekim 2018, 14:24:11 »
Ramadan herhangi bir sıkıntı olmayacağını söylüyor. 2 yıldır ülkemize solüsyon gönderdiğini de ifade ediyor.Ben yurt dışından direkt sipariş vermedim.Yurt dışından alan birisinden aldım.Aldigim ürünlerinden ramadan'dan çıktığını Tamer Abdel e teyit ettirdim.Bu işi netlestirmeniz için ramadan'dan sipariş vermeniz gerekiyor. Ayrıca diğer kullanicilardan direkt sipariş verenler var bildiğim kadariyla.

Asem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #482 : 31 Ekim 2018, 14:33:22 »
 Şunu özellikle belirtiyim.Ilac hemen mucizevi bir etki yapmiyor.Arastirisaniz minox ve finasterid in uzun tedavi süreçleri sonunda etkili olduğunu görürsünüz.Ben hormon testi yaptırdıktan sonra bu ilaca basladim.Nedenide benim ailemde irsi bir dökülmenin olmamasidir.Sonuç olarak dht ile sorun yaşamıyorum. Sorun hormonel değilse diğer sebeplerden dolayı dökülen saçları yeniden kazanabilirim düşüncesiyle kullanmaya basladim.

spelex

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #483 : 31 Ekim 2018, 17:57:31 »
konuya tekrar belirteyim Arkadaşlar forum olarak bu ürüne güvenmiyoruz konuyu açan fezandemir  nickli arkadaşımızda bu ilacı bıraktı kendısınden bılgı alın dürüst bir şekilde anlatacaktır

bu karışıma güvenmemizin sebebide gayet açık kımın yaptığı ıcıne ne koyduğu bellı degıl belkı içinde kansorejen bir madde var ? o yüzden  bu karışım her neyse araştıran arkadaşlar dıkkatlı olsun

bizler içeriğini bilmediğimiz hiç bir ilacı vıtamini kullanmayız tavsiye etmeyiz

kendı adıma konuşmam gerekirse ben hayatta alıp kullanmam artık kullanıcak olanlarında kendı ınsıyatıfıne kalmış durum
fezandemir arkadaş ozzıe ve emr ılaçlarını kullanmış galıba. neler oldu burada anlatırsanız bızde aydınlanırız

Dexter61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #484 : 31 Ekim 2018, 21:14:11 »
Şakak kısımlarında açıklık var saçlarımın etkili mi sizce, ve üst kısım gürleşirmi eğer 3 ay düzenli kullanırsam, birde madem böyle bir ilaç var ve işe yarıyor neden dünya da hala kellik diye bir sorun var, sonuçta çok zengin insanlar için bu ilacın parası elinin kiri adam alır 12 ay kullanır saçları çıkar ama hala bir sürü kel var, tamamen yalan olan bir satış stratejisinden mi ibaret yoksa işe yarıyor mu bilmiyorum. Birde PROPECIA diye bir ilaç daha var onun hakkında ki yorumlarınız nedir?

mer3cuk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #485 : 05 Kasım 2018, 15:28:02 »
ben ankaranın en ünlü saç ekim doktoruna gittim .bana önerdiği ozzie oldu 4 şişe kullancakmışım 5-6 aylık süreçte. şuanlık 3. haftamdayım saç diplerim bembeyaz kabuk bağladı sürdüğüm yerler. bu normal midir? .ne zamana işe yaramaya başlar?

Ogu_zZ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #486 : 05 Kasım 2018, 15:29:26 »
Şişe bitsin küçük yeni oluşan tüyleri görmeye başlarsınız

Ali.Tuzel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #487 : 05 Kasım 2018, 15:54:33 »
Bu forumdan yeni haberim oldu sayılır. Birkaç gündür gönderilen mesajları okuyorum. Reklam yapmaya çalışanlar belli. Sebeplerini sıralamak uzun sürer ancak Ramadan Pharmacy ve NHS MAX ın ürünlerinin en güvenilir ve profesyonel olduğuna kanaatim geldi. Ramadan in solüsyonuna öncelik vermek istiyorum fakat gelmesi baya zaman alıyormuş. Elinde hazır olan ve satışını yapan varsa bana bildirebilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #488 : 05 Kasım 2018, 15:58:59 »
ben ankaranın en ünlü saç ekim doktoruna gittim .bana önerdiği ozzie oldu 4 şişe kullancakmışım 5-6 aylık süreçte. şuanlık 3. haftamdayım saç diplerim bembeyaz kabuk bağladı sürdüğüm yerler. bu normal midir? .ne zamana işe yaramaya başlar?
saç ekim merkezinin adını yazarmisiniz eğer yazmazsanız yaptığınız sahte olan emr ve ozzi nin reklamı olur 😀

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #489 : 05 Kasım 2018, 17:15:39 »

Çok mu ünlü :) kim bu en ünlüsü Ankara nın

Global Moderator

Dexter61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #490 : 05 Kasım 2018, 19:06:15 »
Bu forumdan yeni haberim oldu sayılır. Birkaç gündür gönderilen mesajları okuyorum. Reklam yapmaya çalışanlar belli. Sebeplerini sıralamak uzun sürer ancak Ramadan Pharmacy ve NHS MAX ın ürünlerinin en güvenilir ve profesyonel olduğuna kanaatim geldi. Ramadan in solüsyonuna öncelik vermek istiyorum fakat gelmesi baya zaman alıyormuş. Elinde hazır olan ve satışını yapan varsa bana bildirebilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Hazır satışını yapanlar dört şişesini kargo dahil yakşalık 1200Tl den alıp tek şişeyi 750TL fiyata satıyor haberiniz olsun.

ESEN

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #491 : 05 Kasım 2018, 20:18:47 »
Flower verdiğiniz numara watsap numarası olarak çıkmadı..ramadan pharmacy ile watsap üzerinden irtibata geçebileceğim bir numara verebilir misiniz?

Serdarhan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #492 : 05 Kasım 2018, 23:25:36 »
Merak ettiğim şey şu bu solüsyonu kullandıktan sonra bıraktığımızda ne olacak. Bir yıl kullandık diyelim hemen bırakırsak geri dökülmeye başlarlar mı çıkan saçlar. Yada bırakmayıp haftada bir kaç kez kullansak olur mu?

Asem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #493 : 05 Kasım 2018, 23:48:50 »
Avustralya'daki üreticiside şu şekilde kullanilmasini öneriyor. Örneğin 8 veya 12 ay boyunca sabah ve akşam 1 'er ml kullanın. Daha sonra Sadece Akşamları  1 ml kullanin.Daha sonra haftada 2 ml gibi kademeli olarak azaltılıp kullanılabilir . Ayrıca ramadan'dan bugün gelen mailde 10 şişe ilacın kargo dahil 900 (AUD) olduğu söyleniyor.(1 Aud=3.83 TL) Yani ilacın sisesi en fazla 400 liraya geliyor.Bu arada en az 4 şise kargo yapabildiklerinide belirtmişler.

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #494 : 05 Kasım 2018, 23:52:39 »
Avustralya'daki üreticiside şu şekilde kullanilmasini öneriyor. Örneğin 8 veya 12 ay boyunca sabah ve akşam 1 'er ml kullanın. Daha sonra Sadece Akşamları  1 ml kullanin.Daha sonra haftada 2 ml gibi kademeli olarak azaltılıp kullanılabilir . Ayrıca ramadan'dan bugün gelen mailde 10 şişe ilacın kargo dahil 900 (AUD) olduğu söyleniyor.(1 Aud=3.83 TL) Yani ilacın sisesi en fazla 400 liraya geliyor.Bu arada en az 4 şise kargo yapabildiklerinide belirtmişler.
kargo gümrük vergisi ve havalle parası bu fiyatın içine dahil değil sanırım.

Facebook Twitter Instagram