Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208215 defa)

Dexter61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #465 : 29 Ekim 2018, 21:00:19 »
Ramadan bir şişe solüsyona 78 avusturalya doları diyor. Bu ilacı berberler üstüne baya bir kar payı koyarak ortalama 600-800TL arası bir meblaya satıyorlar. Sizce nerden almak daha mantıklı, ilacın formülüde biliniyorsa gidip bir eczaneye yaptırmaktan farkı nedir yurt dışından getirtmenin. Amerikada tanıdığım akrabam var bu ilacı Amerikadan edinmek mümkün mü? Eğer denilse sanırım Ramadan'dan sipariş vereceğim yada daha ucuza getirebileceğim başka bir eczane var mı arkadaşlar? Lütfen edinen kişiler nasıl edindiklerinide yazsın gerçekten çok fazla bilgi kirliliği var burada.

Fts

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #466 : 29 Ekim 2018, 21:01:19 »
Sayin plt nhs max ı aldığım kuaförün adresini telini yazdım mesaj kutusuna .emr ve ozzi ınstagramda en az 10 tane sayfa açmış ve hepsi farklı fiyat tuturduklarina veriyorlar .nhs max ve Ramadan in yapıldı yer olsun şişe kalitesi olsun daha çok içime sundu en azından muhatap var karşımda .bu ilacın satıcısı değilim isteyen varsa sacinin önceki ve sonraki halinde gösterebilirim  resme inanmayan varsa ankarada oturuyorum gelip bakabilirler  plt nin de dediği gibi kimse yanlış solüsyon almasın.ben nhs max tan sonuç aldım ve kullanmaya devam edecem

Ogu_zZ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #467 : 29 Ekim 2018, 21:17:52 »
Şuan a kadar hiçbirinden kotu bir yorum yok bende emr ile başladım bende memnunum forum a attım resim lerimi gören çok şaşırıyor kalite kalite nasıl ayrım yaptınız anlamadım

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #468 : 29 Ekim 2018, 21:27:23 »
Oğuz bey sanırım siz emr ozzi adı her neyse onu satıyorsunuz. Bu emr yada ozzi her neyse bunun nerde yapıldığına dair elinizde bi site adresi bi eczane adı var mi yok mu? Kaliteye gelince bence şişelerin kapakları kitli olmalı. Nhs max ve Ramadanin kapakları kitli ve ilk biz açıyoruz. Emr ozzi açık kapakta satılıyor.ramadan ve Nhs max ta gördüğüm harika sonuçlar varken neden emr yada ozzi alıyım.

Ogu_zZ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #469 : 29 Ekim 2018, 21:34:24 »
Ben satmiyorum  ilk kullandığım emr ben kendimdeki aldığım sonuçlardan dolayı söylüyorum bana Ramadan satan birisi ulaştı fotoğraf attı bende ona attım o da çok şaşırdı bendeki sonuçlara forumda var üretim yerini bilmiyorum bilsemde ilk ben açsam da benim için fark etmez ben sonuçlara bakarak söylüyorum

Dexter61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #470 : 29 Ekim 2018, 23:05:12 »
Sayin plt nhs max ı aldığım kuaförün adresini telini yazdım mesaj kutusuna .emr ve ozzi ınstagramda en az 10 tane sayfa açmış ve hepsi farklı fiyat tuturduklarina veriyorlar .nhs max ve Ramadan in yapıldı yer olsun şişe kalitesi olsun daha çok içime sundu en azından muhatap var karşımda .bu ilacın satıcısı değilim isteyen varsa sacinin önceki ve sonraki halinde gösterebilirim  resme inanmayan varsa ankarada oturuyorum gelip bakabilirler  plt nin de dediği gibi kimse yanlış solüsyon almasın.ben nhs max tan sonuç aldım ve kullanmaya devam edecem
Banada atabilir misiniz bende  Ankaradayım ve satın almak istiyorum.

spelex

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #471 : 30 Ekim 2018, 12:49:10 »
Sacinin on tarafını ektirdim tepe bölgesi içinde 6 ay geçmesi gerekiyormuş .devamli gittiğim kuaförüm bana bi solüsyon verdi daha önce fayda gören bi çok müşterisinin fotosunu gösterdi sonuçlar harikaydı  bende alıp kullanmaya başladım günde iki defa  ve şimdi ikinci şişenin yarısından tepe bölge baya kararmaya başladı   solüsyon plt adlı kulanicinin nhs max dediği solüsyon  isteyen arkadasa kuaförümun adresini verebilirim
nhs max solüsyon en kadar kardeş

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #472 : 30 Ekim 2018, 13:19:39 »
Bu gün geçti elime ben şişesini 750 tl ye aldım Nhs max in

spelex

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #473 : 30 Ekim 2018, 13:21:54 »
Bu gün geçti elime ben şişesini 750 tl ye aldım Nhs max in
ne zamandır kullanıyorsunuz resimlerınız var mı

Plt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #474 : 30 Ekim 2018, 13:33:53 »
Arkadaşım Nhs max in ikinci şişesine geçti ve çok güzel sonuç aldı. Özelden no yazarsanız arkadaşın resmini atabilirim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #475 : 31 Ekim 2018, 02:10:50 »
konuya tekrar belirteyim Arkadaşlar forum olarak bu ürüne güvenmiyoruz konuyu açan fezandemir  nickli arkadaşımızda bu ilacı bıraktı kendısınden bılgı alın dürüst bir şekilde anlatacaktır

bu karışıma güvenmemizin sebebide gayet açık kımın yaptığı ıcıne ne koyduğu bellı degıl belkı içinde kansorejen bir madde var ? o yüzden  bu karışım her neyse araştıran arkadaşlar dıkkatlı olsun

bizler içeriğini bilmediğimiz hiç bir ilacı vıtamini kullanmayız tavsiye etmeyiz

kendı adıma konuşmam gerekirse ben hayatta alıp kullanmam artık kullanıcak olanlarında kendı ınsıyatıfıne kalmış durum
Global Moderator

spelex

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #476 : 31 Ekim 2018, 10:55:32 »
ben western union la para gönderip öyle alıyorum şişesi 68 avustralya doları kargo dahil 755 avustralya doları gönderiyorum onlarda ürünü hazırlayıp bana gönderiyorlar ben ilacı üreten tamer abdel megeed le iletişim kuruyorum...bir tek gümrükte sıkıntı oluyor onuda yazdımj daha önce bir dr dan minoxsidil kullanabilir diye reçete alıyorsun 10 şişe kullanabilir diye sonra tamer abdel megeed ile iletişime geçip kutunun üstüne sadece mninoxsidil yaz etiketi öyle bas gönder demeniz yeterli gümrükte takılsa bile reçeteyi götürüp bağlı bulunduğunuz ilin gümrük posta bölümünden alıyorsunuz ankarada yenimahalle de ki posta işletmeden alınıyor.
ne zamandır kullanıyorsunuz ilacı sonuçtan memnunmusunuz

Asem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #477 : 31 Ekim 2018, 13:06:47 »
 Arkadaşlar formda bu solüsyon kullanımı hakkında yeteri kadar bilginin olduğunu düşünüyorum. Fakat bunlar sadece kullanıcıların yorumları.İlacı bende kullanıyorum.Evet ilaç etkili saç çıkartıyor.Özellikle tepe bölgesinde ve arka ķısımlarda daha etkili.Buda minoxidilde olması gereken etkiden dolayı.Şakak kısımlarında etki daha az.Ozzie ve ramadan olmak üzere ikisinide kullandım.Ozzie de kilitli  kapak yok.İlacı kimin yaptığı belli değil. Etkilimi?Evet etkili.Ramadan kilitli kapak kimin yaptığı bellimi?Evet belli etkilimi etkili.İçeriğinde minox ve finasterid olan çeşitli solüsyonlar var.Bu tür ilaçların içeriklerinden dolayı yan etkileride var.Mesela bendeki yan etkisi tüylenme oldu.Kaşlarımın üstünde ve göz altlarında hafif tüylenme yaptı.Kafanın belirli yerlerinde geçici sivilcelenme oldu.Him bunlar önemli yan etkilermi bana göre değil.Allah beterinden saklasın 😁Bu yan etkileri bilerek kullanmak önemli. Bir diğeride ilaçların hangi koşullarda yapiliyor olmasi.Fakat burda bence en önemli olan bu tür ilaclarin devamli kullanilmasi.Devamli kullanmak gerekiyor.Ramadan 'ın bana yolladığı kullanim kılavuzundada aynen boyle yaziyor.Miniumum 12 ay maximum 60 ay.Maliyet ve yan etkilerininde göz önüne alınarak ilaca baslanilmasi en uygun olanıdır diye düşünüyorum.

spelex

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #478 : 31 Ekim 2018, 13:27:08 »
Arkadaşlar formda bu solüsyon kullanımı hakkında yeteri kadar bilginin olduğunu düşünüyorum. Fakat bunlar sadece kullanıcıların yorumları.İlacı bende kullanıyorum.Evet ilaç etkili saç çıkartıyor.Özellikle tepe bölgesinde ve arka ķısımlarda daha etkili.Buda minoxidilde olması gereken etkiden dolayı.Şakak kısımlarında etki daha az.Ozzie ve ramadan olmak üzere ikisinide kullandım.Ozzie de kilitli  kapak yok.İlacı kimin yaptığı belli değil. Etkilimi?Evet etkili.Ramadan kilitli kapak kimin yaptığı bellimi?Evet belli etkilimi etkili.İçeriğinde minox ve finasterid olan çeşitli solüsyonlar var.Bu tür ilaçların içeriklerinden dolayı yan etkileride var.Mesela bendeki yan etkisi tüylenme oldu.Kaşlarımın üstünde ve göz altlarında hafif tüylenme yaptı.Kafanın belirli yerlerinde geçici sivilcelenme oldu.Him bunlar önemli yan etkilermi bana göre değil.Allah beterinden saklasın 😁Bu yan etkileri bilerek kullanmak önemli. Bir diğeride ilaçların hangi koşullarda yapiliyor olmasi.Fakat burda bence en önemli olan bu tür ilaclarin devamli kullanilmasi.Devamli kullanmak gerekiyor.Ramadan 'ın bana yolladığı kullanim kılavuzundada aynen boyle yaziyor.Miniumum 12 ay maximum 60 ay.Maliyet ve yan etkilerininde göz önüne alınarak ilaca baslanilmasi en uygun olanıdır diye düşünüyorum.
ramadan ilacını ne zamandır kullanıyorsunuz peki, maliyeti ne kadar? gümrükte sıkıntı oluyor mu?

Asem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #479 : 31 Ekim 2018, 13:55:07 »
Web adresinden gereken bilgiyi bulabilirsiniz.Maliyeti şişe adetine göre değişiyor.Oda kargodan dolayı.

Facebook Twitter Instagram