Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208113 defa)

Maison

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #330 : 14 Ağustos 2018, 18:20:53 »
Teşekkürler Çakır,Ramadan Pharmacy ile görüştüğümde Türkiye'den çok müşterisi olduğunu söyledi,yalnız 10 yada fazla şişe gümrük ödemesi yapmadan nasıl alabildiniz? yada gümrük ödemesi nekadar?

cakir06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #331 : 14 Ağustos 2018, 21:15:38 »
Adeti sınırlı alabiliyorum. Tüm prosedürleri yerine getirerek geliyor makul fiyata veriyorum fahiş kar marjı uygulamıyorum  almak isteyen isikcakir@hotmail.com adresime mail atsın

mbalci79

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #332 : 15 Ağustos 2018, 15:39:08 »
Merhabalar bende bu ürünü yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Gözle görülür bir gürleşme söz konusu. Yan etkisi varmıdır, ya da kullanmayı kestikten sonra yeniden dökülme olurmu bilmiyorum ama kesinlikle saç çıkartıyor. İnanılır gibi değil ama etkisi dikkat çekici.

Maison

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #333 : 15 Ağustos 2018, 15:55:21 »
Minoxil içerdiği için saç çıkarıyor bırakınca aynı hızda döküyor.

cakir06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #334 : 15 Ağustos 2018, 19:11:32 »
Beş şişeden sonra saçları çok sıklaşan arkadaşım var ve inanılacak gibi degil. Yeni çıkan saçlar simsiyah ve parlak. Istediği seviyeye geldi. 5 aydır kullanmıyor ve hiç bi dökülme olmadı. Yanlızca on günde bir bakim olsun diye saçına sürüyor

Maison

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #335 : 15 Ağustos 2018, 20:33:46 »
Umarım tekrar dökülmez.Ben info@ramadanpharmacy.com adresine mail yolladığımda onlarında tekrar dökülme olmıyacağını söylediler

cakir06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #336 : 15 Ağustos 2018, 22:46:45 »
Benim yeni çıkan saçlarım çok siyah ve canlı cıktı. Kimse endişe etmeden kullanabilir. Mucize bir ilaç

04miso

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #337 : 16 Ağustos 2018, 14:03:08 »
Foto atta görelim bakalım. konuşmaniz pazarlamacı konuşması gibi.

cakir06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #338 : 16 Ağustos 2018, 14:10:45 »
Daha önce attim bakabilirsiniz özelden telinizi yazin foto atayım

HİDALGO

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #339 : 17 Ağustos 2018, 12:07:47 »
bikaç berberden duydum bu ilacın ismini,çok övdüler,memurlar arasında alınıp satıldığından bahsedildi.bi ümitle almaya karar verdim ve berberin birinden temin ettim.yaklaşık 45 gündür kullanıyorum.temin ettikten sonra bu formu gördüm.bayağı bir kafam karıştı.aldığım ilacın orjinal olup olmadığını bilmiyorum.45 günlük kullanım sonucu forumda bazı üyelerin bahsettiği etkiler bendede oldu.ilk kullanımdan  10-15 gün sonra saçta kabuklanma başladı sanki saçın derisi soyuluyormuş gibi...bu iyi bişeymidir kötümüdür bilmiyorum ama görüntü olarak hoşuma gitmiyor.ilk günden itibaren 0,5mm dermaroller  kullanıyorum 4-5 günlük araralarla ve her seansta bunu iyice bastırarak ve kanatarak yaptım.25 gün sonra şakaklarda hafif tüylenmeler oldu.bugün itibariyle o tüylenmelerde hafif kalınlaşma var,yalnız alın bölgemde ve kaşlar ile saç arasındaki bölgede tüylenmeler farkettim.bu beni rahatsız etti.ayrıca ellerimin üzerindede tek tük kıllanmalar olmaya başladı.şakaklarda ki tüylenme beni ümitlendirirken diğer yerlerdeki tüylenmeler açıkçası endişendiriyor.ilacı sürürken dikkatli davranıyorum.alın bölgeme sızmıyor.ama niye alın bölgemde tüylenme oldu bilemiyorum.ilacı 3/1 oranında tepe bölgesine 3/1 oranında önlere sürüyorum.ve hergün aksatmadan sabah ve akşam sürüyorum.buraya yazma amacım ilacın etkilerini ve yan etkilerini ve doğru kulanılıp kullanılmadığını ve orjinal olup olmadığını öğrenmek istiyorum.tüylenmeler ilaç sonucu mu yoksa dermaroller sonucu mu oldu bilemiyorum.acaba ilicı kullanalarda gereksiz yerlerde tüylenme ve kıllanma oluyormu?saygılar...

cakir06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #340 : 17 Ağustos 2018, 13:08:45 »
isikcakir@hotmail.com  buraya telefonunuzu yazın size yardımcı olayım.

Mec

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #341 : 18 Ağustos 2018, 08:42:06 »
bikaç berberden duydum bu ilacın ismini,çok övdüler,memurlar arasında alınıp satıldığından bahsedildi.bi ümitle almaya karar verdim ve berberin birinden temin ettim.yaklaşık 45 gündür kullanıyorum.temin ettikten sonra bu formu gördüm.bayağı bir kafam karıştı.aldığım ilacın orjinal olup olmadığını bilmiyorum.45 günlük kullanım sonucu forumda bazı üyelerin bahsettiği etkiler bendede oldu.ilk kullanımdan  10-15 gün sonra saçta kabuklanma başladı sanki saçın derisi soyuluyormuş gibi...bu iyi bişeymidir kötümüdür bilmiyorum ama görüntü olarak hoşuma gitmiyor.ilk günden itibaren 0,5mm dermaroller  kullanıyorum 4-5 günlük araralarla ve her seansta bunu iyice bastırarak ve kanatarak yaptım.25 gün sonra şakaklarda hafif tüylenmeler oldu.bugün itibariyle o tüylenmelerde hafif kalınlaşma var,yalnız alın bölgemde ve kaşlar ile saç arasındaki bölgede tüylenmeler farkettim.bu beni rahatsız etti.ayrıca ellerimin üzerindede tek tük kıllanmalar olmaya başladı.şakaklarda ki tüylenme beni ümitlendirirken diğer yerlerdeki tüylenmeler açıkçası endişendiriyor.ilacı sürürken dikkatli davranıyorum.alın bölgeme sızmıyor.ama niye alın bölgemde tüylenme oldu bilemiyorum.ilacı 3/1 oranında tepe bölgesine 3/1 oranında önlere sürüyorum.ve hergün aksatmadan sabah ve akşam sürüyorum.buraya yazma amacım ilacın etkilerini ve yan etkilerini ve doğru kulanılıp kullanılmadığını ve orjinal olup olmadığını öğrenmek istiyorum.tüylenmeler ilaç sonucu mu yoksa dermaroller sonucu mu oldu bilemiyorum.acaba ilicı kullanalarda gereksiz yerlerde tüylenme ve kıllanma oluyormu?saygılar...
Merhaba HİDALGO solüsyonu kullanmadan önceki resimlerinle en son çekmiş olduğun resimleri paylaşabilir misin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #342 : 18 Ağustos 2018, 15:11:32 »
Sayfanın yarısı bu ne olduğu belli olmayan ürünü satmaya çalışan insanların yazdıkları tekrar uyarıyorum kandırılmayın kanmayın bize danışmadan kimseden bişey almayın.
Global Moderator

cakir06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #343 : 18 Ağustos 2018, 15:22:09 »
Bu ilacı alıp fayda gören insanlar var ve bunu resimle gösteriyorlar. Fayda görmeyen kimse yok. Kendim bizzat tepe bölgem boştu şimdi orası tamamen kapandı.ilacin zararlı olduğuna dair tek bi kanıt yok.

olacakokadar

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #344 : 18 Ağustos 2018, 15:52:02 »
Her yerde bu tarz solüsyon ve şampuanları satmaya çalışan insanlarla doldu. Yazık insanların duygularıyla oynuyorlar. Geçen bir tanesi instagramdan yapıştı. Paylaştığı resimler olağanüstü resmen mucize. Ama işin aslı resimdekiler aynı kişiler değil ve oynamalar var. Yalan söylediklerini yazdım. Şampuanlarının arkasındalarmış. 100 liraymış şampuan ve tamamen bitkiselmiş filan. Tamam dedim o kadar eminsen gel klinik çalışmalar bulalım. Güçlü şirketler ile ortaklık kuralım ve milyonlarca hatta milyarlarca dolarlık bir geri dönüş alalım dedim. Sonunda benim vaktim yok deyip işi kapattı. Bu solüsyon bu kadar iyiyse yapın klinik çalışmalar ve el altından satacağınıza resmi olarak satın dünya devi olun.
TEDAVİM:
1) Proscar 4/1-Hergün aynı saatte.
2) Avodart - Zaman zaman dökülmem çok arttığında.
3) Masaj ve dermaroller - Düzensiz.
4) Yeşilçay.
5) Ara sıra konazol şampuan.

NOT: 1 MAYIS 2018 TARİHİNDEN İTİBAREN MİNOXİDİL KULLANMIYORUM.

Facebook Twitter Instagram