bikaç berberden duydum bu ilacın ismini,çok övdüler,memurlar arasında alınıp satıldığından bahsedildi.bi ümitle almaya karar verdim ve berberin birinden temin ettim.yaklaşık 45 gündür kullanıyorum.temin ettikten sonra bu formu gördüm.bayağı bir kafam karıştı.aldığım ilacın orjinal olup olmadığını bilmiyorum.45 günlük kullanım sonucu forumda bazı üyelerin bahsettiği etkiler bendede oldu.ilk kullanımdan 10-15 gün sonra saçta kabuklanma başladı sanki saçın derisi soyuluyormuş gibi...bu iyi bişeymidir kötümüdür bilmiyorum ama görüntü olarak hoşuma gitmiyor.ilk günden itibaren 0,5mm dermaroller kullanıyorum 4-5 günlük araralarla ve her seansta bunu iyice bastırarak ve kanatarak yaptım.25 gün sonra şakaklarda hafif tüylenmeler oldu.bugün itibariyle o tüylenmelerde hafif kalınlaşma var,yalnız alın bölgemde ve kaşlar ile saç arasındaki bölgede tüylenmeler farkettim.bu beni rahatsız etti.ayrıca ellerimin üzerindede tek tük kıllanmalar olmaya başladı.şakaklarda ki tüylenme beni ümitlendirirken diğer yerlerdeki tüylenmeler açıkçası endişendiriyor.ilacı sürürken dikkatli davranıyorum.alın bölgeme sızmıyor.ama niye alın bölgemde tüylenme oldu bilemiyorum.ilacı 3/1 oranında tepe bölgesine 3/1 oranında önlere sürüyorum.ve hergün aksatmadan sabah ve akşam sürüyorum.buraya yazma amacım ilacın etkilerini ve yan etkilerini ve doğru kulanılıp kullanılmadığını ve orjinal olup olmadığını öğrenmek istiyorum.tüylenmeler ilaç sonucu mu yoksa dermaroller sonucu mu oldu bilemiyorum.acaba ilicı kullanalarda gereksiz yerlerde tüylenme ve kıllanma oluyormu?saygılar...