Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208005 defa)

Ogu_zZ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #240 : 12 Temmuz 2018, 08:47:13 »
Sizin nasıl kullandığınızı çok merak ettim doğrusu 1 şişe 70 gün nasıl kullanılıyor açık olan bölgeye sürdüğümüz de zaten ister istemez o kadar yetiyor sabah akşam kullanımda diğer kullananlarda ilaç i temin ettigim kişi de aynı zaman i söylüyor sonuç tanda çok memnunum

fezandemir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #241 : 12 Temmuz 2018, 09:49:08 »
Sizin nasıl kullandığınızı çok merak ettim doğrusu 1 şişe 70 gün nasıl kullanılıyor açık olan bölgeye sürdüğümüz de zaten ister istemez o kadar yetiyor sabah akşam kullanımda diğer kullananlarda ilaç i temin ettigim kişi de aynı zaman i söylüyor sonuç tanda çok memnunum

İlk 1.5 ay sadece vertekste kullandım. son 3 haftadır ekim yapılan bölgeye de kullanıyorum. ve saçlarımı mümkün olduğu kadar kısa tutuyorum. uzun saç solüsyonu emdiği için fazla kullanım oluyor olabilir. şişe yaklaşık 120 ml civarı, üzerinde de her uygulamada 1 ml kullanın diyor. bu da en az 2 aylık kullanım sağlar.

deccalizm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #242 : 12 Temmuz 2018, 15:03:46 »
kimseyi yargılamadan kimseye önyargı ile yaklaşmadan bir kaç nacizane sorum var.
konuyu okudum baştan sona. paylaşan arkadaşlar var ürünü satmak isteyenler bulunuyor. ürünü yerenler bulunuyor boşa bir sürü kalabalık olmuş gibi.
EMR kullanan arkadaşım var kullanıyor olsa da sorularım var tabii kafamda çünkü şişe ve ürün adı güven vermiyor. fezan demir arkadaşımızda baya bir güncel iileşme gözüküyor.
arkadaşımın kullanma sebebi iş yerindeki arkadaşındaki güncel durumu görüp de bu ilaca başlaması. eğer iyi olursa 3 4 ay sonr ona göre kullabilirim.

sorular
1-neden avusturalyadan geldiği halde hiç bir yerde bu ürün hakkında bilgi yok ?
2-madem avusturalyada üretiliyor onların ingilizcesi mi yok ? neden hair solution yerine solition yazıyor ?
3- avustaralyadaki emr solution için firmaya baktığımızda ise bir BT firması gözüküyor. http://emr.com.au/
4-şuan için neden sadece ankarada? arkadaş şuan ankaradan dağılıyor gibi bir ibare kullandı.
5-avusturalyadan gelen ürün bu kadar çok nasıl ülkeye sokuldu ? yani belirli kişiler getiriyorsa nasıl sürekli bu kadar çok alabiliyorlar.
6- neden bandrol yada ürünün güven temin edebileceği bir şişesi ve kutusu kullanım prospektüsü gibi bişi yok.
vs. vs. vs. 

KULLANAN VE KULLANMAYAN bilgisi olan birileri düzgünce açıklama yapabilir mi?

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #243 : 12 Temmuz 2018, 17:38:18 »
burada daha önce yazdım herkes bir şey söyledi yok sahtekar yok ilacı satmak istiyor yok bilmem ne ben size kısaca tekrar anlatacağım isteyen yargılamadan vereceğim isim adres tel iletişime geçer bilgi alır sorur soruşturur ona göre karar verir...ben söylerim anlatırım ALLAH akıl vermiş araştırıp kullanıp kullanmamak size kalmış...öncelikle bu ilacı adı emr değil bu ilacı avustralyada bulunan bir ecza kimyageri bulmuş eczane ismi ramadanpharmacy eczascının ismi tamer abdel megeed..kendi internet siteleri var netten bakabilirsiniz.....ilacı kendi yapıyor ilaç neden üretimi yok vs derseniz nasıl burda bazı eczaneler kendi ilaç hazırlıyor(krem vs sedef mantar gibi)oda orada kendi üretiyor patent aşamasına gelince bu ilacın içinde etken iki madde minoxidil ve finansterid var finansterid reçeteyle satılan bir ilaç olduğu için patent almada sıkıntıları var o yüzden ilacı hazırlayıp satıyorlar ....türkiyeye geliş şekli bu ilacı avustralyada yaşayan bizim uyanık türk bu arakadaşı tanıyor ondan bir şekilde formülünü içeriğini öğreniyopr ve kendi hazırlatıp isminide bir emr sonradan başka vs yazıp ankarada piyasaya sunuyor işe yarıyormu evet onun sattığıda işe yarıyor bende aldım kullandım ama avustralyadan getirttiğim daha yoğun kıvamlı içindeki oranlar yada bazı madddeler başka olabilir ama işe yarıyorlar avustralyadaki fiyatı 68 avustralya doları kargo vs toplamda 10 şişe almıştım şişesi 300 tl civarına geliyor...netten araştırın iletişim kurun sorun soruşturun sonra karar verin...birde şu konu var yurtdışından ilaç girişi yasak olduğu için reçete gerekiyor bir dr a minoxsidil kullanabilir diye reçete alırsanız gümrüktede sorun olmuyor aslında çok uzun yazacaklarım var ama şimdi yine bir sürü arkamdan sallayıp duracaklar eminim o yüzden size adres verdim bakın araştırın danışın vsvsvs ha birde burda biri avustralyada yaşıyormuş o arkadaşa o zaman git bir araştır bak dedim burdaki arkadaşlarıda aydınlat dedim se soluk çıkmadı sanırım alıp kullanıyorki sesi soluğu çıkmıyor.....birde şu var bu ilacı en az 1 sene kullanmak gerekiyor sonrasında aralıklarla kullanmak gerekiyormnuş yoksa ilacı 3-5 ay kullanıp bıraktığınızda geri dökülmeler yaşanabiliyor dedi 1 sene sonra azaltarak kullanırsanız fazla sorun olmuyor ama bırakırsanız sıkıntı ona göre söylemedi demeyin sizden son ricam arkamdan sallamayın araştırın yanlışım varsa söyleyin ok

bulbos

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #244 : 12 Temmuz 2018, 23:25:10 »
Alın size formülü, hem de ücretsiz :D

İçeriğinde minoxidil ve finansteride varsa, zaten bu karışımı Türkiye’ de yapan bazı eczaneler mevcut. Niye insanlar bu kadar para verip alıyor. Ben daha önce internette bulduğum bu formülü paylaşmıştım. Bu konuda kime inanacağımızı bilemiyoruz.

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #245 : 12 Temmuz 2018, 23:40:45 »
Etken 2 maddeden bahsettim daha başka birşey varmı onu öğrenemedim sesiğin gibi bende araştırdım türkiyede konuada nezihi pekcan eczanesi var onlarda buna benzer nir karışım yapıyorlR yelefonla aramıştım şişesi 170 tl falan demişlerdi sanırım sizde bakabilirsiniz sorabilirsiniz

fezandemir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #246 : 13 Temmuz 2018, 09:43:20 »

1 ay ara verdiğinizde dökülme oldu mu?

Ogu_zZ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #247 : 14 Temmuz 2018, 09:34:24 »
Normal saç gibi 2 ay a yaklaştı ufak tefek var ama yanlardan mi sonradan çıkan yerden mi bilmiyorum bana göre çok normal

fezandemir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #248 : 14 Temmuz 2018, 09:47:16 »
Normal saç gibi 2 ay a yaklaştı ufak tefek var ama yanlardan mi sonradan çıkan yerden mi bilmiyorum bana göre çok normal

Kullandığın şişenin fotoğrafı varsa paylaşır mısın? İkinci aldığım şişe farklı icerisindeki sıvı da renk ve yoğunluk olarak farklı. Sende bu kadar kısa sürede işe yaradığına göre orjinal kullanmış olmalısın. Yardımcı olursan sevinirim. Etiketin yazıları, kağıdı ve ingilizcesi içime sinmedi.

Turk_NL

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #249 : 14 Temmuz 2018, 18:15:10 »

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #250 : 15 Temmuz 2018, 14:26:08 »
Ramadan pharmacy facebook sayfasını veröiş bir arkadaş. Burdaki kişi ilacı bulan avustralyalı ecxacı tamer abdel megeed dir. Türkiyede emr dediğimiz ilacı bu kişi bulmuştur emr kopyasıdır ... telefonu vs kendi intrrnet sitesinde yazıyor isteyene telide verebilirim arayın sorun bilgi alın . Kafasına yatan kullanmak isteyen kullanır. Ben getirttim kullanıyorum sizde bu arkadaşla iletişime geçip arada aracı olmadan direk alıp kullanabilirsiniz daha önce yazdığım gibi maliyeti şişe başı ortalama 300 tl ye geliyor 2-3 arkadaş birleşip 10 şişe getirtebilirsiniz biz öyle yaptık

kafabikarışık

• Full Member
« Yanıtla #251 : 17 Temmuz 2018, 09:17:08 »
Bizde de bu var caiz midir :D
  • Ekim Tarihi: 05.09.2017
  • Ekim Merkezi ismi Emphair
  • Greft Miktarı 3340
  • Yaşınız 33

fezandemir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #252 : 18 Temmuz 2018, 15:18:35 »
75. Gün
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2018, 10:35:18 Gönderen: Hintell »

Ibrahim_44

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #253 : 19 Temmuz 2018, 04:44:07 »
Arkadaslar herkes e merhabalar bende emr hair losyonu kullanicisiyim 23 haziran günü kullanmaya başladım burada şu kadar paraya aldım satıcısı bu adam demeyeceğim yıllarca fotoğraf bile çekmeye gonulsuz verdigimiz pozları saçı dökülen çoğu arkadaşım yaşamıştır emin olun burada yorumları okuyorum ilgili arkadaşlar a teşekkür lerimi sunuyorum.ama dalga geçen ve kaziklandigimizi ima eden arkadaş lara da bu söylemlerin den vazgecmesini istiyorum. Konuya dönelim bu ilacı kullanan 3. Bilinen olarak sayıyorum kendimi nasıl diyeceksiniz kullanan arkadasimdan gördüm kel adam gitmiş ve yüzde 60 70 oranında saça sahip biri duruyor karşımda (4 aylık kullanici) kendisi nereden gördü diyeceksiniz akrabasindan Velhasıl ben 3 kisiyim kendi alanımız da tabi yaklaşık 1 aylık sonucu söylüyorum sizlere var olan saclarimda kesin olarak kalinlasma ve canlılık kafa derisinde kabuk atma yaşandı ve sivilcelesme yaşandı ilk 20 gün şimdi yavaş yavaş saç aralarinda artış gozlemliyorum tabiki hedefim 15 eylül de eski resmim ile 15 eylül ü karsilastirmak olacak 3 aya yakın süre az değil değişim ne kadar artacak göreceğiz alan almayan herkesin kendi kararı sonuçta metabolizma işin içinde bana fayda eden sana etmez yan etkilerini şu an bilmiyoruz inş 6 ay 8 ay kullanıp birakiriz ve sonuç alırız şu an için memnunum ve forumu takip edeceğim gelişmeleri aksiliklaeri yazacağım alıp almamak sizin elinizde inş hepimiz mutlu ve istekli fotoğraf lar çekmek isteği ile :)

uphair06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #254 : 19 Temmuz 2018, 11:45:49 »
ilgili ürünü 5 ay önce kullanmaya başladım gayet güzel sonuçlar almaya devam ediyorum son iki şişem kaldı. saçlarımla ilgili değişiklikleri görmek isteyen ya da ürün hakkında bilgi almak isteyen arkadaşalra DM den cevab vereceğim.

Resmini paylaştığım solüsyonu bilen duyan var mıdır?  Bir arkaďaşımın yakını kullanıyormuş. Ve sonuçlar ekime tercih edilebilir türden. İnternette araştırdım. Herhangi bir bilgi yok. Saçla ilgili sorunu olan birinin mutlaka bu foruma uğrayacağını düşünerek bu konuyu açtım. Bilen, duyan, kullanan varsa paylasırlarsa iyi olabilir. Sonucları ile ilgili birkaç önce/sonra fotoları var. Yanlış anlaşilmaya mahal vermemek adına paylaşmak istemiyorum. Amacım bu ürünle ilgili bilgi edinmek. Ki zaten 33 gün önce saç ektirdim.

Facebook Twitter Instagram