Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 207978 defa)

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #210 : 06 Haziran 2018, 12:10:11 »
Finasteride  içerikli ilaçların yan etkileri yazıyor zaten prospektüsünde. Kullananlar da nasıl bir riski olduğunu, hangi yüzdeyle bu yan etkilerin oluştuğunu bilerek kullanıyor. Ama senin direk deriye sürerek kullandığın ilacın herhangi bir bilimsel çalışması yok. Neyse sen bilirsin tabii ki. Umarım hiçbir sıkıntı olmaz. Burada insanlara ben kullanıyorum siz de kullanın demiyorsun sonuçta. Öyle birşey dersen sorun olur asıl olarak. Burada ben senin sağlığını düşünerek uyarıda bulundum.

Koray-62

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #211 : 18 Haziran 2018, 00:30:24 »
Arkadaşlar bu ilacı bende kullandım.Geçen yıl mayıs ayı sonunda yada haZiran ayı başlarında kullanmaya başlamıştım.Yaklaşık 4 ay kullandım(2xşişe) sabah akşam olmak üzere.Fakat zerre kadar faydasını görmedim. yüzümde,kafa bölgemde şişlikler oluştu ve dışarı attı.Satın aldığım kişi bu tür yan etkilerde 3 gün ara ver demişti.Ama bende daha kötü oluyordu.Sonrasında yan etki yaptığı için 4.Aydan sonra  tamamen bıraktım.

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #212 : 18 Haziran 2018, 03:36:56 »
Hala insanların bulundukları zor durumdan fayda sağlayıp umut vermeye calışan sahtekarlar bir bitmedi gitti.umarım bu aldığınız ahlar sizden acı bir şekilde çıkar😡
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

kafabikarışık

• Full Member
« Yanıtla #213 : 18 Haziran 2018, 15:32:23 »
Yalancıların mumunu gördük. Umarım kullanmayı düşünen herkese yol gösterici olur. Not: Birazdan 1 mesajlılar buraları şenlendirecek :)
  • Ekim Tarihi: 05.09.2017
  • Ekim Merkezi ismi Emphair
  • Greft Miktarı 3340
  • Yaşınız 33

fezandemir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #214 : 18 Haziran 2018, 21:24:39 »
45. Gün.
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2018, 13:34:01 Gönderen: Hintell »

fezandemir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #215 : 23 Haziran 2018, 20:15:25 »
50. Gün. Vertekste kaydadeğer gelişme var. 5 gündür ekim alanına da uygulamaya başladım. Masaj yaparak uyguladığım için ilk 3-4 gün 5-10 ince telli saç dökülmesi oldu. Bugün bir kaç tel vardı. Dökülme gün gün azaldı. Vertekste dökülme hiç olmuyor uygulama esnasında. İlk zamanlar vertekste de dökülme
olmuştu. Saç derisinde renk değişimi ve konak azalalarak devam ediyor.
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2018, 13:34:10 Gönderen: Hintell »

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #216 : 23 Haziran 2018, 23:30:22 »
Bayağı bir fark etmiş,merakla takip ediyoruz bakalım  :)

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #217 : 25 Haziran 2018, 00:49:57 »
50. Gün. Vertekste kaydadeğer gelişme var. 5 gündür ekim alanına da uygulamaya başladım. Masaj yaparak uyguladığım için ilk 3-4 gün 5-10 ince telli saç dökülmesi oldu. Bugün bir kaç tel vardı. Dökülme gün gün azaldı. Vertekste dökülme hiç olmuyor uygulama esnasında. İlk zamanlar vertekste de dökülme
olmuştu. Saç derisinde renk değişimi ve konak azalalarak devam ediyor.
acaba sac derinizdeki renk değişimi neden oldu bunun için doktora gittin mi
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

Emreyazici

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #218 : 26 Haziran 2018, 11:36:37 »
Ürünü ben 15 Nisan dan bu yana kullanmaktayım çok da memnunum yanlız ben 1500 tl ye aldım bu ürünün piyasaya sahteleri düşmüş dikkat edin 500 600 gibi rakamlara orjinali olmaz gibi geliyor bana .
Sizlere faydalı olmak adına 15 Nisa’n da çektiğim ve 25 haziran da çektiğim resimleri attım. Resimler şahsıma aittir.

A.emre06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #219 : 26 Haziran 2018, 12:27:37 »
Arkadaşlar ürünün hiç bir yan etkisi yok şuana kadar kullanan 1300 kişi civarında saç çıktı ve hiç bir şikayet alınmadı.şişesi 275 dolar+kdv diğer fiyatlar yanıltıcı.Birtane alıp bunu üç şişe 4 şişe yapanda var aldanmayın...

Ogu_zZ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #220 : 27 Haziran 2018, 10:49:53 »
Ben 3 ay kullandım şuan 1 ay ara verdim fotoğraf a inanmayanlar Ankara'da oturan varsa canlı da gorebilirler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #221 : 27 Haziran 2018, 17:47:40 »
Ben 3 ay kullandım şuan 1 ay ara verdim fotoğraf a inanmayanlar Ankara'da oturan varsa canlı da gorebilirler

iyi güzelde kardeş vnp neden kullanıyorsun anlamıycaz fılan dıyemı dusunuyosun bı kaç tane nick alıp foto paylaşıyorsun :)
Global Moderator

Ogu_zZ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #222 : 27 Haziran 2018, 17:58:54 »
Kardeşim sen iyi misin cep telefonundan yazdım direk VPN falan kullanmıyorum nickck falan da almıyorum ilk fotoğrafım herkes atmış bende attım neyi anlamak istiyorsun anlamadım yalanım hilem varsa Ankara Batıkent deyim ben yalan söyleyecek neyim var

siriusblack

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #223 : 27 Haziran 2018, 18:13:57 »
Bu losyon Ankara’da meşhur sanırım. Birkaç değişik kurumdan arkadaşımdan ben de duydum. Hatta bizim kuruma iş yapan birisi vasıtasıyla duydum ilk önce. Kendisi kullanıyor. Şuan kafasında minik minik birsürü sivilce var ama onların içinde kılların çoktığını söyledi. Ben önceki halini bilmiyorum ama onu tanıyan bir arkadaşım önceden olmayan saçlarının çıktığını söyledi. 1 aydır kullanıyormuş, 1 ay daha kullanacak sonucuna bakacağız.

Açıkçası ben kullanmayı düşünmüyorum. Gerçekten işe yarıyor gibi görünüyor ama içinde ne olduğu belli olmayan, hatta kimin sattığı bile belli olmayan birşeyi derime süremem.

fezandemir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #224 : 27 Haziran 2018, 21:44:06 »
54. Gün
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2018, 13:34:23 Gönderen: Hintell »

Facebook Twitter Instagram