Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 207982 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #180 : 21 Mayıs 2018, 17:18:17 »
fezandemir, EMR kullanıyor anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz. EMR'cileri sahaya alalım, gerçek kullanan burda, siz nereye kayboldunuz  ;D ;D

Hintell'den almayın arkadaşlar ürünün orjinalini getirttim 149 TL, KDV Dahil.

Ayrıca bizden alana 1 Adet Kol Saati, 5 Kavanoz Bal ve bitti mi? Hayır!

Yanında Mangal Seti BEDAVA!

bendemi senden alıp satsam :) saatlerı balı mangalıda ayrı satarım :)

Ozgur

• Full Member
« Yanıtla #181 : 21 Mayıs 2018, 18:17:34 »
Toptan Alımlarda 1000 Adet ürün, tanesi 99 TL'dir. Siparişleri göreyim, lütfen sıraya girin acele etmeyin hepinize yetecek kadar var  8)

Tamerdoğan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #182 : 23 Mayıs 2018, 13:54:28 »
La şaka maka da ne kadar boş adam varsa toplanmış 😂😂 tebrikler şiirler felan yazılmış eşşek kadar adamların surda yaptığı mevzulara bak ya para mı veriyorlar la size 😂😂 almayan kullanmayan kullanmasın arkadaş bazı arkadaşlarda ben gibi görüp gelmiş aklınızca eğleniyosunuz ayna karşısına geçince kelinizle eğlenin la😂😂 çok güldüm yav 😂😂

foreverlet

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #183 : 23 Mayıs 2018, 15:10:24 »
Beyler herkes dalgaya vurmuş bir süreden sonra. Evet kellik ve çözümleri, çok fazla abuse edilen bir durum. Ben vaktiyle rogain foam, minoxidil vb gibi şeyler kullandım. Günün sonunda bu ürünlerden sadece rogain foam'ın FDA onayı vardı ve diğerlerinin vucuduma bir etkisi olur mu olmaz mı hiç düşünmeden aylarca derimi sürdüm . Sonuç : minoxidil ciddi manada fayda sağladı ancak bırakınca dökülme başladı. Ancak bende çarpıntı aritmia gibi şeyler olmuştu ilaçları kullandıktan sonra ve ritim bozukluğu başlayınca tamamen sürmekten vazgeçtim.

EMR ürününü 2 arkadaşım kullanıyor ve böyle bir şey olamaz, rogain falan bok yemiş inanılmaz çıkarttı, ulan adamın orda hücre bile yoktu. Ancak ürün içerisinde ne var vucuda zararı var mı ? ostrojen mi basıyor vucuda ne yapıyor bilmediğim için temkinliyim.

Hikayesi de şu : devlette çalışan arkadaşımın müdürü kullanıyor, o müdüründen satın alıyor 600'e. Bu şekilde bir hikayesi mevcut birileri bu şekilde pazarlıyor. Ürünün adı EMR solutions bile olmayabilir belki minoxidil'e birşeyler katıp kendi şişeliyordur bilemiyorum ama işe yarıyor mu ? evet yarıyor .

Kullanacaklara tavsiyem önce detaylı bir kan testi yaptırın
sonra 15 gün kullanın ve tekrar kan testi yaptırın. Bir bakın bakalım karaciğer enzimleri kalp enzimlerinde değişiklik var mı ? Çünkü birşeyin işe yaraması için mantıken beslemesi lazım. Bunun 2-3 yolu var
1 kılcal damarları genişletmek. Bu genelde kalp ilaçlarının özelliği ( damar genişletici ilaçlar ) bunları kafaya sürünce damar genişlediği için besleniyor ama sıkıntı şu : ilaç kana karıştığı için penisteki genişlememesi gereken kılcal damarlarda uzun kullanımda mutlaka genişleyecek ve alet kalkmayacak.
2. yol ise kalp ritmini hızlandırmak, bu da kan akış hızını ve şiddetini arttırarak deaktif kalan kılcal damarlara daha çok baskı veriyor saç çıkmasını tetikliyor.
3. TSH hormonunu baskılamak, bunun hapları da var gidin gerçekten kullanın saç telleriniz kalınlaşacaktır, ama bence sakat.

Bunun valid yolu ise vucuda zararlı olmayan yağlarla yeni saç çıkartmak değil de var olanı korumak. Stresten uzak durarak, saça iyi bakarak var olanı koruyalım. Diğer yollar bana sağlıklı gelmiyor
Bu arada inanmayanlara öncesi ve sonrası 2 aylık dilimde fotoyu atıyorum aklınızı yitireceksiniz.

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #184 : 23 Mayıs 2018, 16:46:36 »
bu fotoğraftaki bahsettiğin arkadaşınmı yoksa senmisin.birde öncesi hangisi sonrası hangisi.iki fotoğraf arasında fark var ama çokta değil işin açıkçası.

Tamerdoğan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #185 : 23 Mayıs 2018, 17:23:14 »
Fotolarda fark yokmuş 😂😂 hahaaha la nasıl modeller bunlar ya😂😂

foreverlet

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #186 : 23 Mayıs 2018, 17:26:09 »
Fotoğrafları whatsappımdan indirip yükledim ondan sıra karışık görünmüş olabilir. 30 yıllık arkadaşım fotoğraftaki ve şuan gayet iyi durumda saçları.

Az olan tabiki öncesi
çok olan sonrası
bu kadar kısa sürede böyle etki inan korkutucu. Kesinlikle teste tabi tutulmalı, gen mi baskılıyor, hormon mu yüklüyor , kalp hızını mı arttırıyor ? etken madde minoxidilse bunlar mümkün
https://www.reddit.com/r/tressless/comments/3tt4yw/whats_the_deal_with_minoxidil_and_heart_disease/

ben 2012-2013 aralığında kullandım
2013 de atrial fibrilasyon yaşadım 48 saat süresince ilaçla müdahale ettiler ve ritim düzelmedi, sonra 250j ile şok verdiler öyle stabiliteye oturdu  ve hiç bir sıkıntım yokken bunlar oldu. Kalp ritmim kaydı aritmia yaşadım 3 ay cordarone ve coraspin kullanarak ancak düzeldi.

Ondan dolayı 2 gram saç çıkartcak diye ne idüğü belirsiz birşey kullanmaya karşıyım. Ama hiç bir fikri yokken ya ürün dolandırıcılık diyecek kadar da cahil olmamak ön fikirli olmamak lazım.
Benim gördüğüm sonuç: Etki ediyor, ama nasıl ? Nasıl'ı bulmadan imkanı yok kullanmam. Kalbine güvenen varsa böyle şeyler deneyebilir, illa herkeste olacak diye bir şart yok ama kalp büyümesi vb gibi onlarca uzun vadede ortaya çıkacak zararı var.  Dış dünyadan aldığın ve sana yararı olan birşeyin uzun süre kullanımı mutlaka zarara döner. Ya hocam bitkisel ya birşey olmaz diyenlere de klasik cevabımız : esrar da bitkisel, içiyorsun uçuyorsun. Geçen bitkisel bir saç ilacı kullanan özel karışım yapan adamın kalp krizi geçirdiğini gördüm. Günün sonunda hücre ölmediyse var olan hücreyi besleyen yollar mutlaka vardır, önemli olan pros/cons değerlendirmesinden sonra affordable mı ona bakmak lazım.

soraro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #187 : 26 Mayıs 2018, 15:45:11 »
Abi hala mı emr ya. La tmm 1 kutu denemelik gönderin kullanacam söz   a+×@%q 😀

Hairmdokuluyo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #188 : 27 Mayıs 2018, 11:00:55 »
Bu urunu yaklasik 5 ay once temin ettim. Ilk basta kafanizda surdugunuz yerlerde asiri sivilcelenme oluyor, sonrasinda tuylenme oluyor. Ama oyle bir gunde falan sac cikardigi yalan. Bende 5 ay da cok az tuylenmeler oldu. Sac mac yok ama. Ilaci temin eden kisinin bayagi bayagi saclari cikti. Onu gorup aldik zaten. Sahtekarliga acik bir urun cunku basit bir sisesi var sisesi uzerinde uyduruk bir yazi var, icerigi su gibi kokusu keskin tentirtiyot gibi, bunun sahtesini yapip satanlar cikar yakinda piyasaya. Dikkat edin. Bende sac cikarsa burdan tavsiye ederim. Ama suan icin bekliyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #189 : 27 Mayıs 2018, 12:55:57 »
Bu urunu yaklasik 5 ay once temin ettim. Ilk basta kafanizda surdugunuz yerlerde asiri sivilcelenme oluyor, sonrasinda tuylenme oluyor. Ama oyle bir gunde falan sac cikardigi yalan. Bende 5 ay da cok az tuylenmeler oldu. Sac mac yok ama. Ilaci temin eden kisinin bayagi bayagi saclari cikti. Onu gorup aldik zaten. Sahtekarliga acik bir urun cunku basit bir sisesi var sisesi uzerinde uyduruk bir yazi var, icerigi su gibi kokusu keskin tentirtiyot gibi, bunun sahtesini yapip satanlar cikar yakinda piyasaya. Dikkat edin. Bende sac cikarsa burdan tavsiye ederim. Ama suan icin bekliyorum.

Yani 5 ayda bir gelısme yok 5 kutu bıtmiş .. eee buna ne diyecekler bakalım ilaç zaten baştan aşşagı dolandırıcılık fiyatı vs adamlar keriz silkeliyo
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #190 : 27 Mayıs 2018, 12:57:19 »
Beyler herkes dalgaya vurmuş bir süreden sonra. Evet kellik ve çözümleri, çok fazla abuse edilen bir durum. Ben vaktiyle rogain foam, minoxidil vb gibi şeyler kullandım. Günün sonunda bu ürünlerden sadece rogain foam'ın FDA onayı vardı ve diğerlerinin vucuduma bir etkisi olur mu olmaz mı hiç düşünmeden aylarca derimi sürdüm . Sonuç : minoxidil ciddi manada fayda sağladı ancak bırakınca dökülme başladı. Ancak bende çarpıntı aritmia gibi şeyler olmuştu ilaçları kullandıktan sonra ve ritim bozukluğu başlayınca tamamen sürmekten vazgeçtim.

EMR ürününü 2 arkadaşım kullanıyor ve böyle bir şey olamaz, rogain falan bok yemiş inanılmaz çıkarttı, ulan adamın orda hücre bile yoktu. Ancak ürün içerisinde ne var vucuda zararı var mı ? ostrojen mi basıyor vucuda ne yapıyor bilmediğim için temkinliyim.

Hikayesi de şu : devlette çalışan arkadaşımın müdürü kullanıyor, o müdüründen satın alıyor 600'e. Bu şekilde bir hikayesi mevcut birileri bu şekilde pazarlıyor. Ürünün adı EMR solutions bile olmayabilir belki minoxidil'e birşeyler katıp kendi şişeliyordur bilemiyorum ama işe yarıyor mu ? evet yarıyor .

Kullanacaklara tavsiyem önce detaylı bir kan testi yaptırın
sonra 15 gün kullanın ve tekrar kan testi yaptırın. Bir bakın bakalım karaciğer enzimleri kalp enzimlerinde değişiklik var mı ? Çünkü birşeyin işe yaraması için mantıken beslemesi lazım. Bunun 2-3 yolu var
1 kılcal damarları genişletmek. Bu genelde kalp ilaçlarının özelliği ( damar genişletici ilaçlar ) bunları kafaya sürünce damar genişlediği için besleniyor ama sıkıntı şu : ilaç kana karıştığı için penisteki genişlememesi gereken kılcal damarlarda uzun kullanımda mutlaka genişleyecek ve alet kalkmayacak.
2. yol ise kalp ritmini hızlandırmak, bu da kan akış hızını ve şiddetini arttırarak deaktif kalan kılcal damarlara daha çok baskı veriyor saç çıkmasını tetikliyor.
3. TSH hormonunu baskılamak, bunun hapları da var gidin gerçekten kullanın saç telleriniz kalınlaşacaktır, ama bence sakat.

Bunun valid yolu ise vucuda zararlı olmayan yağlarla yeni saç çıkartmak değil de var olanı korumak. Stresten uzak durarak, saça iyi bakarak var olanı koruyalım. Diğer yollar bana sağlıklı gelmiyor
Bu arada inanmayanlara öncesi ve sonrası 2 aylık dilimde fotoyu atıyorum aklınızı yitireceksiniz.

Minox bunun 10 katını yapar 50 tl fiyatı sen 1000 tl verip ayladır bunu sonuç diyemi paylaşıyosun simdi şakamısız siz ? Hemde içeriğini bilmeden 4 yıl sonra kan kanseri yada cild kanseri olmayacağını nerden biliyosun ?  İçeriğini bilmediğiniz şeyleri kafanıza sürüp 2 tane tüy ile gelip ki banagöre buda yalan dolan.. konuşuyosunuz bırakın bu işleri kandırmayın insanları
Global Moderator

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #191 : 27 Mayıs 2018, 16:40:58 »
Reis yapıştırdıkça sayfa çoşuyor:)
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

Ogu_zZ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #192 : 28 Mayıs 2018, 15:23:36 »
Ben bu solüsyonu 2.5 aydır kullanmaktayım kimseyi inandırmak ikna etmek içinde ugraşmam Ankara Batıkent te bulunan varsa çalıştığım işyerime beklerim arkadaşlarimda şahittir

Flute

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #193 : 28 Mayıs 2018, 16:19:29 »
Kullanıp olumlu sonuç alan arkadaşlar nasıl kullandılar bu ürünü . Yani günde 2 defa mı ? Kaç damla vs ..?

En uygun kullanım şekli nasıl acaba .

Ogu_zZ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #194 : 28 Mayıs 2018, 16:26:21 »
Ben sabah akşam kullanıyorum 4 5 saat kalması yetiyor zaten sonra kuruyor

Facebook Twitter Instagram