Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 207992 defa)

Ozgur

• Full Member
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #166 : 15 Mayıs 2018, 12:27:36 »
EMR Hair Dolandırıcılığının Merkezi/Üretimi Neresidir? İçeriği Nedir?

Bugüne kadar bunlarla alay ettim, eğlendim. Artık pislikleri dökme vakti geldi. EMR Hair üretimi Şanlıurfa'da Niyazi adında uyanık bir girişimci ürünüdür. Ürünün içeriği Minoxil, Finasterid ve Çinko, Biberiye Yağı Özü ve bazı ne idüğü belirlenememiş alkol içeriklerine sahiptir.

Minoxil: 54 TL
Proscar: 28 TL

olan bir piyasada, nedense varolan içerikleri karıştırıp mucize çıkardığını öngererek tamamen ticari bir zeka ile piyasaya sürmüşlerdir. Bu konulardan bihaber insanlar Minoxil ne bilmediği için bu ürünü alarak aa saçım çıktı, tüylendim, boş kafam parladı demektedir. Arkadaşım zaten Minox'un kendisi 54 TL, sana neden 1000 TL verelim?

İstanbulda Kuaförlere mal/ürün dağıtıcısı olan tanıdığım firmaların elinde bu ürün var, ve kuaförlere el altından dağıtılıyor, kaçtan verdiklerini de biliyorum. Sizin gittiğiniz yolları biz tur attık döndük evlat. EMR'e bulaşmayın, uzak durun hikayeleri geçin.

FDA onaylı 2 ürün vardır, gerisi sizin ticari uyanıklığınızın sonuçlarıdır. Gidin berbere gelen gariban halkı dolandırın.

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #167 : 16 Mayıs 2018, 18:45:27 »

Bugüne kadar bunlarla alay ettim, eğlendim. Artık pislikleri dökme vakti geldi. EMR Hair üretimi Şanlıurfa'da Niyazi adında uyanık bir girişimci ürünüdür. Ürünün içeriği Minoxil, Finasterid ve Çinko, Biberiye Yağı Özü ve bazı ne idüğü belirlenememiş alkol içeriklerine sahiptir.

olan bir piyasada, nedense varolan içerikleri karıştırıp mucize çıkardığını öngererek tamamen ticari bir zeka ile piyasaya sürmüşlerdir. Bu konulardan bihaber insanlar Minoxil ne bilmediği için bu ürünü alarak aa saçım çıktı, tüylendim, boş kafam parladı demektedir. Arkadaşım zaten Minox'un kendisi 54 TL, sana neden 1000 TL verelim?

İstanbulda Kuaförlere mal/ürün dağıtıcısı olan tanıdığım firmaların elinde bu ürün var, ve kuaförlere el altından dağıtılıyor, kaçtan verdiklerini de biliyorum. Sizin gittiğiniz yolları biz tur attık döndük evlat. EMR'e bulaşmayın, uzak durun hikayeleri geçin.

FDA onaylı 2 ürün vardır, gerisi sizin ticari uyanıklığınızın sonuçlarıdır. Gidin berbere gelen gariban halkı dolandırın.

Özgür iyi güzel yazmışsında aslında olay senin zannettiğin kadar basit değil.şu sıralar millette bilinmeyen el altından satılan bir ilaç furyası var.araştırırsan türkiye genelinde yayılmış durumda mesela benim tanıdığım iki kişi var bu ilacı kullanan.şahsen tanımıyorum ama adamları gördüm harbiden saç çıkmış öncesinde nerdeyse saçları olmamalarına rağmen yani sen buraya ne kadarda yazarsan yaz bu adamların öncesini sonrasını fotoğraflarını gösterdiğin zaman millet bu ilaçları alıyor.hem o kadar ucuzda değil 3000 liraya almışlar şişesini..
Bir diğer konu minoxil finasterid içeriği olduğunu söylüyorsun ama bence biraz düşünürsen seninde buna inanacağını pek sanmıyorum.minoxilin saç çıkardığı pek görülmemiş bir şey çok az minyatürleşmiş saçı kalınlaştırır o kadar.finasteridde topikal uygulamada kesinlikle hiç bir etki göstermez bilimsel olarakta bu bu böyle yani bu iki karışımla açıklaman çok mantıksız.
Bırak topikal finasteridi oral olarak kullanılanı bile saç çıkartmazken bununla açıklama getirmeye çalışmak doğru değil.finasterid sanıldığı gibi saç çıkaran bir ilaç değildir var olan saçı korumaya yani dökülmesini engellemeye yarar  ve ayrıca minoxilde olduğu gibi minyatürleşmiş saçları biraz güçlendirir
o kadar.
Ben bu ilaçları savunmuyorum vardır bir numarası ama bence bu şekilde yazmaktansa madem o kadar kullanıcı var burda bırakalım sonuçlarını baştan itibaren paylaşsınlar.baktıkki sonuç alıyorlar şisesini alıp tahlil etttiririz içinde ne var diye :)

dcanbolat

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #168 : 17 Mayıs 2018, 18:51:33 »
A

dcanbolat

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #169 : 17 Mayıs 2018, 19:43:50 »
[l

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #170 : 17 Mayıs 2018, 22:25:34 »

Özgür iyi güzel yazmışsında aslında olay senin zannettiğin kadar basit değil.şu sıralar millette bilinmeyen el altından satılan bir ilaç furyası var.araştırırsan türkiye genelinde yayılmış durumda mesela benim tanıdığım iki kişi var bu ilacı kullanan.şahsen tanımıyorum ama adamları gördüm harbiden saç çıkmış öncesinde nerdeyse saçları olmamalarına rağmen yani sen buraya ne kadarda yazarsan yaz bu adamların öncesini sonrasını fotoğraflarını gösterdiğin zaman millet bu ilaçları alıyor.hem o kadar ucuzda değil 3000 liraya almışlar şişesini..
Bir diğer konu minoxil finasterid içeriği olduğunu söylüyorsun ama bence biraz düşünürsen seninde buna inanacağını pek sanmıyorum.minoxilin saç çıkardığı pek görülmemiş bir şey çok az minyatürleşmiş saçı kalınlaştırır o kadar.finasteridde topikal uygulamada kesinlikle hiç bir etki göstermez bilimsel olarakta bu bu böyle yani bu iki karışımla açıklaman çok mantıksız.
Bırak topikal finasteridi oral olarak kullanılanı bile saç çıkartmazken bununla açıklama getirmeye çalışmak doğru değil.finasterid sanıldığı gibi saç çıkaran bir ilaç değildir var olan saçı korumaya yani dökülmesini engellemeye yarar  ve ayrıca minoxilde olduğu gibi minyatürleşmiş saçları biraz güçlendirir
o kadar.
Ben bu ilaçları savunmuyorum vardır bir numarası ama bence bu şekilde yazmaktansa madem o kadar kullanıcı var burda bırakalım sonuçlarını baştan itibaren paylaşsınlar.baktıkki sonuç alıyorlar şisesini alıp tahlil etttiririz içinde ne var diye :)
Bir yerinizde element uydurmayın öyle bir ilaç yok ,yok arkadaşımın saçı çıkmış ,yok şu olmuş yok bu olmuş,milyar dolar harcayan replicell bulmaz da sarı çizmeli mehmet ağa  bulmuş,aklı başında olan hiç kimse sizin gibi sahtekarlara inanmaz. kaç gündür durmadan sıkılmadan papağan gibi ötüyorsunuz. yeter be, bu ilacı öven herkes istisnasız beş kuruşa satılmış sahtekardır

soraro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #171 : 17 Mayıs 2018, 23:24:12 »
İşte bu. Ben diyemedim sen de mem abi. 😀
Millet kanıyo bunlarda yorulmadan satış yapacam diyoya helal valla ne diyim. Bu arada aklıma geliyo acaba bunlar şans eseri minoxtan daha etkili bi şey mi buldular? Valla şans mans bulunur bulunur. Hele bunu flower bulduysa valla kafama sıkar giderim ahahhahaha 😀

NicholaiHel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #172 : 18 Mayıs 2018, 19:44:33 »
Yani millet bu ilacın şişesine binlerce tl para mı veriyormuş😀 ne kerizler var şu dünyada.Birazcık zeka kırıntısı olan insan topikal ilaçlarla saç dökülmesini ölene dek durduramayacağını bilir.4 yıldan fazla minox + finansterid kullanmış biri olarak söylüyorum bunu.kullandığın süre boyunca etkili oluyor saç çıkışı da sağlıyor ama bırakana kadar!

İnsanlara en güzel HAYAL  satarsınız arkadaşlar.Kimin bu hayatta neye ihtiyacı varsa,neyin eksikliğini hissediyorsa onu hayal eder.Bu DOLANDIRICILAR da o hayalleri satıyorlar insanlara.
Ben bu satılan ilaç işe yaramıyor demiyorum yanlış anlaşılmasın.El altından dağıtılan bu ürün saç çıkışı sağlayabilir ama verdiği sonuç yine geçici olacaktır

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #173 : 19 Mayıs 2018, 21:51:29 »
Yav he he dolandırıcı seni ayak yapıyor memleket aşkına tabi, arkadaşlar bu dolandırıcıya inanmayın bende aynı ürün 149 TL Hintell'den de almayın onda 160 TL en uygunu bende, FBI peşimizde orjinal formul bende bunlar milleti kazıklamak peşinde, ben varken izin vermem.

EMR TR Resmi Temsilcisi Özgür

Oy EMR EMR
Seni sevdim EMR
Saçlar fışkırdı bir sabah
İnanamadım EMR

EMR Hair Dolandırıcılığı Nasıl Çalışıyor?

Kuafor ve Berberler vasitasi ile bulundugum bolgede müşterilerine öneri ve aynen bu konuda gördüğümüz gibi bakın bu saç, böyle oldu Çin'den özel bir müşterimiz getiriyor içeriğini sır gibi saklıyorlar FBI üreticinin peşinde ölüm korkusu sebebi ile bu şekilde gizli el altından dağıtılıyor, hikayesi ile veriliyor. FBI ne alaka bilmiyorum  ;D

Bizim bir tanıdık bu ürünü 250$ karşılığı aldı, 6 şişe alması zorunlu etki etmesi için. İlk olarak 1 şişe alarak denemek istedi sonuç gözünü hastanede çıktı, saç derisinde egzama, yara ve kırmızı lekeler oluştu. Ürünü çöpe attı, sonuç?

Var olan saçları da döküldü  ;D

Ürünü 1e1 gördüm, sallama bir şişeye fotokopiden çıkma baskı ile  translate ingilizcesi ile kullanım şekli ( Minox tarzı 5 fıs günde 2 kez ) önerisi var. İçerik yok, etiket yok, basılan barkodun ise karşılığı yok sallama basıp dayamışlar ürünü gerçekten görseniz "bu ne lan" der güler geçersiniz.

İnsanların çaresizliğini, ticarete dönüştürme sanatı..

Kanmayın, inanmayın gerçek bir ürün olsa zaten seri üretime geçilir ve dünyada bu ürün büyük bir patlama yapardı, ama işte bilmeyen insanımızı kandırmak kolay..

Başımızdakiler bile "Aldandık" diyorsa, cemaat napsın be

160 dan satıyorum dedım masot peşime düştü.. arkadaşlar saat 3 te limanda bulusalım takip ediliyorum:(
Global Moderator

Engin0606

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #174 : 21 Mayıs 2018, 09:01:10 »
çok sivilce yapıyormuş cilt kanseri olanlar varmış. Suratınızın olmadık yerinde tüyler kıllar çıkıyor. Ucuz olanlara alkol karıştırıp çoğaltıp satıyorlar dikkat edin gerçek değeri bin lira şişesi aman dikkat paranızı kaptırmayın

kafabikarışık

• Full Member
« Yanıtla #175 : 21 Mayıs 2018, 09:12:08 »
çok sivilce yapıyormuş cilt kanseri olanlar varmış. Suratınızın olmadık yerinde tüyler kıllar çıkıyor. Ucuz olanlara alkol karıştırıp çoğaltıp satıyorlar dikkat edin gerçek değeri bin lira şişesi aman dikkat paranızı kaptırmayın
Bakalım buna ne yorumlar yapılacak? Patlamış mısırı aldım  ;D ;D
  • Ekim Tarihi: 05.09.2017
  • Ekim Merkezi ismi Emphair
  • Greft Miktarı 3340
  • Yaşınız 33

fezandemir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #176 : 21 Mayıs 2018, 11:04:24 »
18. Gün. Herhangi bir değişim yok. Kızarıklık yok, sivilce yok, kaşıntı yok, saç yok. 🤔 Sürerken dökülen birkaç tel saç var sadece o kadar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #177 : 21 Mayıs 2018, 11:44:48 »

160 dan yapıyoruz biz sahtemi diyosun şimdi sen bizim yaptığımıza? İlla 1000 tl mi versin vatandaş? Malzemeleri en kaliteli eczaneden alıyoruz .:)
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #178 : 21 Mayıs 2018, 11:47:26 »
18. Gün. Herhangi bir değişim yok. Kızarıklık yok, sivilce yok, kaşıntı yok, saç yok. 🤔 Sürerken dökülen birkaç tel saç var sadece o kadar.

Aaa böyle anlatmamışlardı ama :)
Global Moderator

Ozgur

• Full Member
« Yanıtla #179 : 21 Mayıs 2018, 13:23:24 »
fezandemir, EMR kullanıyor anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz. EMR'cileri sahaya alalım, gerçek kullanan burda, siz nereye kayboldunuz  ;D ;D

Hintell'den almayın arkadaşlar ürünün orjinalini getirttim 149 TL, KDV Dahil.

Ayrıca bizden alana 1 Adet Kol Saati, 5 Kavanoz Bal ve bitti mi? Hayır!

Yanında Mangal Seti BEDAVA!

Facebook Twitter Instagram