Gönderen Konu: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan  (Okunma sayısı 208015 defa)

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMR HAIR SOLUTION Hakkında Bilgisi olan
« Yanıtla #135 : 14 Mayıs 2018, 09:40:03 »
zavallı bir insan kalabalığı var burada ne yazarsan ne dersen bir bahane hazır nasıl olsa yok üçkağıtçı yok kaça satıyorsun yok bilmem ne çok basitsiniz çokkkkkkkkk ne satıyorum dedim ne şu ne bu bu ilacı ben türkiyede yüksek fiyata aldım ucuza nasıl alırım derken araştırıp buldum  bunuda sizlerle paylaşıp  yardımcı olmak istedim sürüp sürmemek alıp almamak size kalmış kimse kimseye zorla bir şey al sür demiyor bazı arkadaşlar burada vakit geçireceğine birazda araştırsın öğrensin oh ne güzel dünya yaz birşeyler adın üçkağıtçı yalancı olsun yok yok gerçekten boş işlermiş bunlar koşun eminönünde saç çıkaran solüsyon varmış yanında 1 metrede don lastiği veriyorlarmış hemde 5 tl miş iinsanlık adına yapıyormuş koşunnnn yetişen alıyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #136 : 14 Mayıs 2018, 10:11:57 »
Arkadaşım 1000 tl ye içinde ne olduğunu söyleyemedikleri saçma dağan vaadlerle keriz silkelemeye çalışıyorlar  ne beklıyosun Anneler gününde sanadamı çiçek alalım?

Sende keriz olma madem ucuza arayacağına hiç alma böyle saçma seyler kafana sürme
Global Moderator

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #137 : 14 Mayıs 2018, 10:36:27 »
arkadaşım sana kimlerin kullandığını nasıl sonuç aldıklarını özelden söyleyebilirm bizde araştırdık sonuçta....vekiller danışmanlar vs kullanıyor sonuç olumlu gördükkü sorduk aldık ilaç marka olarak çıkmamasının nedeni içinde finansterid ve minoxsidil  olduğu için reçetelendirmek gerekiyor...sen hiç eczanelerde bazı sedef egzama vs ilaç hazırlayan duymadınmı halk arasında şurda bir eczane var sedef için krem haızrlıyor vs duymadınızmı buda öyle bir şey arkadaşım son yazışım zaten ne haliniz varsa görün kim ne almış neresine ne sürmüş ayrıca konyada nezihi pekcan diye birisi var oda bu tarz ilaç hazırlıyor pekcan eczanesi araştır biraz eczanenin sesi sitesine gir ok

irfankocak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #138 : 14 Mayıs 2018, 11:11:06 »
Merhaba ,

Uzun zamandır formu üye olmadan takip ediyorum.Öncelikle şunu belirteyim ne satıcıyım ne reklam yapan birisi ürünü merak edip aldım ve 2 gündür sabah akşam kullanıyorum olumlu yada olumsuz her türlü gelişmeyi burada sizinle paylaşacağım.

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #139 : 14 Mayıs 2018, 11:56:56 »
kardeşim başlarlar şimdi kafana bilmediğin şeyi sürme kaça satıyorsun satıcımısın nerden aldın içinde ne var minoxsidil finansterdi varsa onlar zaten satılıyor vsvsvs şimdiden allah sabır versin:)))

bulbos

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #140 : 14 Mayıs 2018, 13:47:02 »
Alın size formülü, hem de ücretsiz :D

bulbos

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #141 : 14 Mayıs 2018, 13:49:15 »
İlacın kullanım sorumluluğu kişiye aittir. Formül internette mevcuttur

Flower

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #142 : 14 Mayıs 2018, 13:54:27 »
bende bunu diyorum işte konyada pekcan eczanesi var eczacı nezihi pekcan oda emr solüsyonu gibi bir formülü hazırlıyor eczacınınsesi sitesinde zaten yazmış formülü(bu formül aslında FAD onaylı dual gen losyon formülü) ama işte o formülü hazırlıyacak iyi bir eczacı olmalı yoksa formül bu hallet biraz sıkıntı araştırmalarıma göre nezihi pekcanda iyi bir eczacı arayın sorun yakınsanız konyaya uğrayın aklınızdakileri sorun emr solüsyonda daha doğrusu türkiyede satan adam böyre yazmış avustralyadaki eczacıda bu förmülün benzerinden yapıyor karışımı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #143 : 14 Mayıs 2018, 14:31:47 »
Yalnız çok komık olmaya başladı ben ne zaman yazssam 2 yeni üye foruma gelıp savunma yapıyor farkındayım çok yordum sizi :)
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #144 : 14 Mayıs 2018, 14:33:05 »
Alın size formülü, hem de ücretsiz :D

Ben size bu formülü 110 tl ye yaparım arkadaşlar 50 de kar koyarım 160 isteyen varmı?
Global Moderator

Ozgur

• Full Member
« Yanıtla #145 : 14 Mayıs 2018, 14:34:30 »
Benden alın 149 TL - Kargo bedava!  8)

irfankocak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #146 : 14 Mayıs 2018, 14:35:33 »
Yalnız çok komık olmaya başladı ben ne zaman yazssam 2 yeni üye foruma gelıp savunma yapıyor farkındayım çok yordum sizi :)

Hintell ben mesaj yazarken satıcı yada önerici olmadığımı belirttim sadece adını duyuyordum ve kullanmak deneyimlemek için temin ettim.

Ozgur

• Full Member
« Yanıtla #147 : 14 Mayıs 2018, 14:41:44 »
irfankocak, yav he he  ;D

bulbos

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #148 : 14 Mayıs 2018, 14:49:37 »
Neyse formülün içeriği ortaya çıkmış bulunuyor. Tahmini maliyeti max. 90-100tl. Bu forum bilgilendirme amaçlı bir forum. Varsa kellik adına, insanlık adına yardımcı olmak isteyen, buyursun gelsin.(In)Ama insanların zaaflarından faydalanıp, sömürmeye çalışanlar uzak dursun,uzak olsun.  (Out)

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #149 : 14 Mayıs 2018, 15:05:44 »
Hocam sizin iyi niyetli olduğunuzu varsayarak söylüyorum. Bu etkenler zaten ayrı ayrı kullanılan ve saç dökülmesi tedavisinde etkileri tartışılmaz olan F.D.A onaylı ilaçlar. Yurtdisi forumları takip ederseniz zaten insanlar big3 adı altında(finasteride+minoxidile+ketankonozole içerikli sampuan) kullanarak saçlarını korumaya çalışıyor. Yani içeriği bu etkenler zaten mevcutta var daha ucuz ve uyguna mal edilebilir. Yani anlamakta zorlandığım nokta da bu. Siz diyorsanız ki topikal olarak finasteride kullanmış oluyoruz orda biraz durmanız gerekiyor. Polichem diye bir firma var senelerdir topikal lizozomik finasteride için deney yapıyorlar ve faz 3 aşamasindalar. Henüz sonucları açıklamadılar. Yani şirketler bile henüz sonuç açıklamamışken şimdi Avusturya da bir eczacı böyle formulize etti filan biraz komik kaçıyor ya. Dediğim gibi siz kullanın sonucları bize ay ay paylaşın bizde görmüş oluruz.

Facebook Twitter Instagram