Gönderen Konu: Hakan doganay vs hisar hangisine ekim yaptirmaliyim.yardım !!  (Okunma sayısı 3765 defa)

Sanchez_06

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hakan doganay vs hisar hangisine ekim yaptirmaliyim.yardım !!
« Yanıtla #1 : 08 Nisan 2018, 16:22:39 »
...

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 08 Nisan 2018, 17:25:03 »
kardeşim sen iki yerıde araştırdınmı ?
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

Sanchez_06

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 08 Nisan 2018, 18:55:57 »
Yüz yüze görüsme fırsatım olmadı forumdan arastırma yaptım hakan hoca kalem tekniği yapıyor hisar ise slit yapıyor hangi teknik bana uyar planlama nasıl olmalı hangisinde basarı oranım daha yüksek olur onda bir fikrim yok

Sanchez_06

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 08 Nisan 2018, 18:59:12 »
2yıldır dökülmem sürüyor ilk başta çok agresifti ama simdi yavaslamış durumda ben birinci ekimden iyi sonuc almak istiyorumki ikinci seans gerekirse hem greft hemde acıklık sorunu cekmeyeyim.önce esma serkan ikilisini düsünüyodum sonra ektiklerinin cılız cıktığı ilk günkı sıklığı yakalayamadığını gordum simdi ise kararsizim koray hoca desen onada butcem yetmez

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 08 Nisan 2018, 22:14:38 »
esma serkan hakkında katılıyorum

Nasılkı bunu araştırıp görebıldın diğer yerleride araştırıp doğru karar vere bilirsin.
« Son Düzenleme: 08 Nisan 2018, 22:30:48 Gönderen: Can29 »

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 09 Nisan 2018, 00:18:02 »
Tahminim esma serkan kalemleri derine inmeden yüzeysel sokuyor .o yüzden saçlar çok çabuk uzuyor,şokta az oluyor  ama saçların asıl hallerini alacağı son dönemde o gerçek başarı ortaya çıkmıyor çoğu sonucu vasat oluyor birde bu esma serkan ekim örneklerini hiç güvenli bulmuyorum.bir anda gelip 30 tane konu açtılar ve bir anda kayboldular aynı ioh gibi.bence bunlar bilerek forumlara ektikleri kişileri gönderiyorlar .bence ioh ta olduğu gibi forum yönetimi bu konuda herkesi bilgikendirmeli.

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 09 Nisan 2018, 01:45:53 »
Tahminim esma serkan kalemleri derine inmeden yüzeysel sokuyor .o yüzden saçlar çok çabuk uzuyor,şokta az oluyor  ama saçların asıl hallerini alacağı son dönemde o gerçek başarı ortaya çıkmıyor çoğu sonucu vasat oluyor birde bu esma serkan ekim örneklerini hiç güvenli bulmuyorum.bir anda gelip 30 tane konu açtılar ve bir anda kayboldular aynı ioh gibi.bence bunlar bilerek forumlara ektikleri kişileri gönderiyorlar .bence ioh ta olduğu gibi forum yönetimi bu konuda herkesi bilgikendirmeli.

forum yönetimi ne yapsın hocam her şeyıde onlardan beklemeyin insanda biraz beyin olur  ioh dan hatırlıyorum adamların yemediği küfür kalmadı forumda tabı ozamanlar siz yoktunuz yada var mıydınız bilmiyorum  ama ben tanımıyorum seni. Etmedikleri söylemedikleri iftira kalmadı simdi hepsi kuzu kuzu hata yaptık diyorlar gene seslerini buradan duyurmaya çalışıyor adamlar gene destekliyor.

« Son Düzenleme: 09 Nisan 2018, 02:41:41 Gönderen: Can29 »

sehzade123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 09 Nisan 2018, 02:13:19 »
ben hakan doğanaya ekim yaptırdım 39 gündeyim şuan için memnunum. 3ncü ayda nasıl olur bilemem. . antalyada isen git yüzyüze bi konuş  anadolu hastanesinde.  ekimi hastanede yapıyor olması ve doktor olması sebebiyle hakan hocayı tercih ettim ben..

Mrblack

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 09 Nisan 2018, 03:32:25 »
Yanlış bir kıyas Hakan hoca merkezlerden çok üst seviye bir doktor butik çalışan biri
Hisara kötü demiyorum mutlu hastaları forumda var benim tercihim hakan hoca olurdu 2 yer arasında kalsam ama  sana hisara gitmede demem kararın hayırlı olmasını dilerim.

Sanchez_06

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 09 Nisan 2018, 19:38:23 »
Samimi yorumlariniz icin tesekkur ederim vanda yasiyorum.ben supriz olsun istemiyorum hani ektikten sonra cıkacagini bileyim yoksa ben kendimi biliyorum sinir stresten olanlarida dokerim

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 09 Nisan 2018, 23:02:12 »
Bence ekim merkezinden ziyade dokulmeniz tamamlanmamış yerinizde olsam ekimi ertelerdim. Tepe rahatsız ediyorsa çok az bir toppik ile kapatabilirsin .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Sanchez_06

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 10 Nisan 2018, 19:34:54 »
Hocam önlerdende acılmış biraz toppik is gormuyor suanlık

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 10 Nisan 2018, 23:52:43 »
yaşını belirtirsen daha iyi olur :)

Sanchez_06

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 11 Nisan 2018, 09:41:01 »
24 yasındayım 3 4 yıldır saç sorunum var

Facebook Twitter Instagram