Saç Ekimi Sonuçları
Alp hoca kim ? Estecerrahi alparslanmı? Onun önceden çok konusu oluyordu şu sıra fazla ismi geçmiyor.forumu bir tara bakalım ara butonu çok iş görüyor bu konuda.
Alıntı yapılan: Ağabey - 10 Nisan 2018, 22:48:02Alp hoca kim ? Estecerrahi alparslanmı? Onun önceden çok konusu oluyordu şu sıra fazla ismi geçmiyor.forumu bir tara bakalım ara butonu çok iş görüyor bu konuda.evet Estecerrahi alparslan eskiden alp beyın ekımlerını çok görürdük forumda ama artık yok yaklaşık son 1 senedir sadece 1 ekımını gördüm oda güzel sonuçlanmıstı hastanın açıklıgına göre forumda konusu mecvut. onun dışında tamamen sonuçlanan bır ekımını gormedım paylaşılanlar arasında.
En son nişantaşı rumelı deydi yeri taşınmış demekki
ekim için mi ?
Arkadaşlar tekrar merhaba,3 gün sonra kısmetse 7 mayısta saç ekimine giricem.Sabah 08:30 da.Şu an hocanın önerdiği xpecia tablet kullanıyorum ve 4 gündür sigarayıda bıraktım.Ekimden sonra fotoğraflarıda yükleyip bilgi paylaşıcam.
Alıntı yapılan: erkanovic - 04 Mayıs 2018, 18:17:51Arkadaşlar tekrar merhaba,3 gün sonra kısmetse 7 mayısta saç ekimine giricem.Sabah 08:30 da.Şu an hocanın önerdiği xpecia tablet kullanıyorum ve 4 gündür sigarayıda bıraktım.Ekimden sonra fotoğraflarıda yükleyip bilgi paylaşıcam.hayırlı ugurlu olsun dostum umarım hersey guzel gıder
Alıntı yapılan: nofear114 - 09 Nisan 2018, 22:45:18Prp den bir fayda göreceğini sanmıyorum . Orta ve tepe hala saçlı bence biraz daha bekle. İlaç vs kullanacaksan ön tarafı yaptırabilirsiniz .Sarımsaközlü bi şampuan kullandım ve son dönemde saçlarım biraz canlandı hocam. Prp hakkında bilgim yok tabi. Fotoğraflar ışığın altında çekildi. Normalde bu kadar belli olmuyor ya da ben öyle sanıyorum😢. Bu da saçlar çok kısayken flashla çekim.
Prp den bir fayda göreceğini sanmıyorum . Orta ve tepe hala saçlı bence biraz daha bekle. İlaç vs kullanacaksan ön tarafı yaptırabilirsiniz .
Alıntı yapılan: erkanovic - 10 Nisan 2018, 00:30:11Alıntı yapılan: nofear114 - 09 Nisan 2018, 22:45:18Prp den bir fayda göreceğini sanmıyorum . Orta ve tepe hala saçlı bence biraz daha bekle. İlaç vs kullanacaksan ön tarafı yaptırabilirsiniz .Sarımsaközlü bi şampuan kullandım ve son dönemde saçlarım biraz canlandı hocam. Prp hakkında bilgim yok tabi. Fotoğraflar ışığın altında çekildi. Normalde bu kadar belli olmuyor ya da ben öyle sanıyorum😢. Bu da saçlar çok kısayken flashla çekim. şampuanın ismi nedirŞu an kullandığım tresan sarımsak özlü bitkisel, öncesinde 2-3 ay zigavus forte kullandım