Gönderen Konu: Hakan doganay  (Okunma sayısı 1748 defa)

bozkurt

• Hero Member
Ynt: Hakan doganay
« Yanıtla #1 : 06 Nisan 2018, 23:21:39 »
Ne için yardım istiyorsunuz?

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 06 Nisan 2018, 23:27:35 »
Sac ektirecegim aralik ayina dusunuyorum bu forum sayesinde hakan doganay hakkinda cok bilgi sahibi oldum whatsptan foto yolladim 3500 yrterli olucaktir dendi ama genede buraya gelip gormek lazim dediler  hakan hocqnin iyi oldugunu biliyorum sadece koray hocayla arasindaki kalite farkini merak ediyorum bana kalirsa fazla yok gibi ama fiyat farki cok ikisi arasinda  o yuzden soruyorum

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 06 Nisan 2018, 23:40:27 »
manuel ekımmı dostum? ve fıyat ne verdıler soylermısın

erkanovic

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 08 Nisan 2018, 15:20:07 »
fiyat ne söyledi hocam?

Mrblack

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 09 Nisan 2018, 03:28:54 »
Sac ektirecegim aralik ayina dusunuyorum bu forum sayesinde hakan doganay hakkinda cok bilgi sahibi oldum whatsptan foto yolladim 3500 yrterli olucaktir dendi ama genede buraya gelip gormek lazim dediler  hakan hocqnin iyi oldugunu biliyorum sadece koray hocayla arasindaki kalite farkini merak ediyorum bana kalirsa fazla yok gibi ama fiyat farki cok ikisi arasinda  o yuzden soruyorum

Kayha koray hoca çok üst seviye bir doktor bambaşka bişey yani  tabiki arada kalite farkı var Ama hakan Doğanayda iyi bir doktor büççene göre hareket ediyorsan koray hocaya gidemiyorsan hakan hoca çok iyi bir tercih kafanı bunla kurcalama seni mutlu edecektir ben şahsen sever ve güvenirim hakan hocaya.

Kahya52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 09 Nisan 2018, 10:57:33 »
Greft basi 1 euro bana 3500 ywterli olacaktir dendi fotograf yollamistim ayrica eger asistanlar ekim yaparsa 8000tl  fiyat cektiler 3500 greft icin

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 09 Nisan 2018, 13:06:40 »
Evet hakan hocanın fiyatlandırması o şekilde yaptığı işlerde başarılı dürüst bir doktor kimse gitme demez  bu forumda başarısız bir doktor ön plana çıkmaz. İmkanına göre düşünüp ekibinin fiyatınıda değerlendirirsin Artık sana kalmış dostum hayırlısı olmasını dilerim
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 09 Nisan 2018, 22:10:26 »

Aralarinda ciddi fark var bence . Koray hoca kıyaslanacaksa Muttalip Keser ile kıyaslanır burada . Paranız varsa Koray hoca daha iyi bir sonuç çıkartacaktır ortaya . Bütçe yetmiyorsa düşünebilirsiniz .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Facebook Twitter Instagram