Gönderen Konu: Soep Kayseri Mehmet Özköse 03.04.2018 4000 greftlik Saç ekimim  (Okunma sayısı 12140 defa)

Yasinturgut

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar daha önce Kayseri Soep de saç ekimi yaptırmıştım sonuçtan kısmen memnundum. Dökülmem durmadığından zamanla ekilen bölgedeki kendi saçlarımı ve ekilen saçlarımın bir kısmını kaybettim.Sıklaştırmak ve yeni oluşan saçsız bölglerim için 4000 greftlik bir operasyona daha girdim. İlk ekim sonuçlarımı ve yeni ekimimi sizinle paylaşacağım.

Yasinturgut

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
bunlarda il ekimimden  sonrakiler

Yasinturgut

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Şimdi esas 4 bin greftlik saç ekimimim öncesi ve sonrasını paylaşıyorum arkadan fotoğraf bulamadım.İlk ekimde 2. ilerleyen yıllarda 2. bir seansa ihtiyaç duyabileceğimi söyleyip sadece sağ kısımı donör olarak kullanmışlardı şimdi ise sol taraftan ağırlıklı olarak aldılar.2. günüm pansumana gittim büyük sargılar çıktı daha ufak sargılar var bi kaç gün sonra yine bir pansuman yapılacak 10. gün de ilk yıkamam olacak

Pegasus1

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam hayırlı olsun. Benim merak ettiğim işlemler ne kadar sürdü? greft alma, delik açma ve ekme. Bilgilendirirsen  çok sevinirim

Yasinturgut

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam hayırlı olsun. Benim merak ettiğim işlemler ne kadar sürdü? greft alma, delik açma ve ekme. Bilgilendirirsen  çok sevinirim
Hocam totalde 8 saat sürdü 3 saat anastezi ve greft alma geri kalan sürede kanal açma ve ekim işlemi sürdü ufak bir yemek molasıda verdik 30 dk civarı.Teşekkür ederim.

Pegasus1

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
İlk ekimde güzel sonuç alınmış kellik kamufle edilmiş .ikinci ekimde bu oranda başarılı olurda epey bir saçlanacaksınız  demektir.umarım öyle olur.doner bölgeden alım planlaması ilginçmiş yanlış anlamadıysam ilk ekimde tek taraflı alınmış.böyle bir uygulama daha önce hiç duymamıştım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun ekımınız bölgeden alım planlaması banada çok ilginç geldi  ilk ekimde tek taraflı alınmış demissiniz
bı taraf seyrek bı taraf hıc alınmamış nasıl bır orantı sağlandı merak ettım bu durumu açıkcası biraz saçma geldi
Global Moderator

Yasinturgut

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun ekımınız bölgeden alım planlaması banada çok ilginç geldi  ilk ekimde tek taraflı alınmış demissiniz
bı taraf seyrek bı taraf hıc alınmamış nasıl bır orantı sağlandı merak ettım bu durumu açıkcası biraz saçma geldi
İlk ekimde güzel sonuç alınmış kellik kamufle edilmiş .ikinci ekimde bu oranda başarılı olurda epey bir saçlanacaksınız  demektir.umarım öyle olur.doner bölgeden alım planlaması ilginçmiş yanlış anlamadıysam ilk ekimde tek taraflı alınmış.böyle bir uygulama daha önce hiç duymamıştım.
Sevgili arkadaşlar doktor genelde ikinci seansa ilerleyen yıllarda ihtiyaç duyabilecek hastalara böyle bir uygulama yaptıklarını söyledi. İlk ekimden sonra 1 yıl boyunca bazı sıkıntılarım oldu elbet çok kısa kestirdiğimde saç yoğunluğu farklı olduğundan ense kısmında hoş olmayan bir görüntü oluşuyordu. Şu an en azından dengelendi diye düşünüyorum. Banada garip gelmişti haklısınız.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
doktorun yapması gereken donör bolgenın her tarafından eşit homejen bir sekılde alım yapmak dostum zarar vermeden bunu yaparsa ılerkı ıhtıyacıda karsılar zaten

ama bı tarafından alıp diger tarafı bırakmak ilkkez duydum neyse  umarım ekım sonucun güzel olur hayırlı olsun tekrar.
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2018, 01:47:30 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Yasinturgut

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Soep Kayseri Mehmet Özköse 03.04.2018 4000 greftlik Saç ekimim
« Yanıtla #10 : 05 Nisan 2018, 15:04:40 »
doktorun yapması gereken donör bolgenın her tarafından eşit homejen bir sekılde alım yapmak dostum zarar vermeden bunu yaparsa ılerkı ıhtıyacıda karsılar zaten

ama bı tarafından alıp diger tarafı bırakmak ilkkez duydum neyse  umarım ekım sonucun güzel olur hayırlı olsun tekrar.
Teşekkür ederim gelişmeleri paylaşacağım.
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2018, 01:47:57 Gönderen: Hintell »

Yasinturgut

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 06 Nisan 2018, 18:41:53 »
Arkadaşlar gözlerim şişmeye başladı ne önerirsiniz ? Özellikle sağ gözüm kapanmak üzere. Sabah göz kapağım şişmişti şu an gözümün altına doğru indi. Aralıklı olarak buz uyguluyorum başka ne yapabilirim?

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 06 Nisan 2018, 20:08:17 »
Arkadaşlar gözlerim şişmeye başladı ne önerirsiniz ? Özellikle sağ gözüm kapanmak üzere. Sabah göz kapağım şişmişti şu an gözümün altına doğru indi. Aralıklı olarak buz uyguluyorum başka ne yapabilirim?

Buz uygulamaya devam et. Birkaç gün için de kendi kendine inecek şişlikler
The World is Yours

Pegasus1

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 07 Nisan 2018, 00:46:02 »
Otururken de başın geriye doğru olsun. 1-2 gün içinde geçecektir

Yasinturgut

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 07 Nisan 2018, 14:07:19 »
5. Gün ikinci pansuman gözümdeki şişlikler geçmek üzere. Yorumlarsanız sevinirim:)

Facebook Twitter Instagram