Gönderen Konu: L veya Baston şeklinde şok dökülmesi  (Okunma sayısı 33789 defa)

Ozgur

• Full Member
Ynt: L veya Baston şeklinde şok dökülmesi
« Yanıtla #1 : 02 Nisan 2018, 16:16:40 »

Fthyldz1.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 02 Nisan 2018, 16:19:51 »
Teşekkürler

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 02 Nisan 2018, 17:26:05 »
Forumda en çok sorulan sorulardan biri sanıyorsam "L" tipi saç dökülmesine karşı "acaba kök de birlikte mi döküldü? o bölgeden saç çıkmayacak mı?" sorusu.

Cevap :

Bu dökülme eğer 3. 4. ya da 5. haftalarda beklenen "şok dökülme" zamanında olduysa, kısacası herhangi bir dış baskıya ya da doğal olmayan bir yöntemle zarar vererek yaşanmadıysa; bir problem olmadığı anlamına geliyor. Kısacası "L" tipi ya da "baston tipi" dökülme çok ama çok büyük bir olasılıkla sıkıntı yaratmayacak bir dökülme tipi.

Kaynak : https://www.realself.com/question/lebanon-tn-shedding-hairs-after-transplant

Çeviri : Arkadaşın saçı "L" tarzda, dibinde sanki köke benzer bir çıkıntıyla dökülmüş gibi. Tüm cerrahlar "problem yok" diyor. İnternette bu tarzda dökülme yaşayıp panik olan, daha sonra da boşa panik olduğunu anlayan çok fazla insan var.

Başka bir yerde okumuştum, bulamadım şimdi, çok düşük bir ihtimalle ekilen saç köklerini bünyeniz "tehlike" olarak algılayıp (sanki başka birinin, yabancıdan alınmış bir kök gibi) bunları kabul etmediğinde de "L" tipi saç dökülmesi görülebiliyor. Bunun olma olasılığı gerçekten çok düşük, yani içinizi rahat tutabilirsiniz. Eğer ilk birkaç gün içinde yaşanmadıysa o dökülme, iyisiniz demektir :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 02 Nisan 2018, 17:59:32 »
L tipi dökülmelerin sebebi genelde kanala zorlanarak cımbız ile sokulan köklerin kıvrılmasından olabılıyor .. ama sorun olucagını sanmıyorum bir çok dökülme o şekilde meetyourmaker in alıntıladıklarıda mantıklı. Kafana takma
Global Moderator

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 02 Nisan 2018, 21:28:44 »
Ben bir problem olduğunu sanmıyorum ama dikkat ediyorum iyi ceraahlarda dökülenler L şeklinde olmuyor.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Serdar3334

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 08 Nisan 2018, 09:36:42 »
Bende de ilk haftadan bu yana dökülme devam ediyor,birçoğu baston şekilde,ilk dökülenler ise kalın ve sakaldan alınan kıllardı

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 09 Nisan 2018, 11:57:06 »
Bendeki dokulme de L seklinde oldu bircogu fotoya bakarsak mantik olarak bu sekilde olabilir L seklinde dokulenker benim dusuncem bu sekilde dokulenlerin bircogu cikmayabilir

GondorArmor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 10 Nisan 2018, 13:17:12 »
Benzer konu başlıklarını takip etmiştim. Özellikle dökülmesi bu şekilde olup da başarılı veya başarısız sonuçlar paylaşılırsa soru işaretleri ortadan kalkar diye düşünüyorum. Ben takipteyim. Kendimden de örnekler vereceğim.
« Son Düzenleme: 10 Nisan 2018, 13:28:12 Gönderen: GondorUmbar »

emrebozok

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 10 Nisan 2018, 14:52:30 »
benimkilerin çoğu hep L idi ama çıktı saçlar çok şükür

GondorArmor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 10 Nisan 2018, 16:43:24 »
benimkilerin çoğu hep L idi ama çıktı saçlar çok şükür

İşte beklediğimiz örnek arkadaş :) Teşekkürler

Cenk49

• Full Member
« Yanıtla #11 : 10 Nisan 2018, 17:22:46 »
L şeklinde saçlar çıkıyor çıkmasınada çoklu greftler tekliye yada ikiliye dönüşüyormuş yani en çok fire L şeklinde olanlarda oluyormuş bu yüzden koray erdoğan keep aparatını kullanıyor.ekimden önce kanalları açmasına rağmen açık kanalara keep ile greftleri yerleştiriyor .iş üstüne iş yani koray hoca diyorsa doğrudur.zaten araştırmasını yapmış yaptığı gözlemsel testlerle bunu verilere döküp sunum bile yapmış adam ..

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 11 Nisan 2018, 02:22:42 »
Çoklu greftlerin çıkmasında sorun oluyor diye biliyorum tabi düşük oran olarak etkiler
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
« Yanıtla #13 : 13 Nisan 2018, 23:11:56 »
Ben Koray hocanın videosun dan sonra takip ettim gerek izlenimin gerek bu sitede yıllarca konu takip etmem ve bir takım Bilgi sahibi olmamla birlikte şu kanıya ve şu görüşe vardım çoklu greft ler örnek 3 lü olanlar 2 yada 1olarak çıkıyor bunun sebebi kanala yerleştirilirken 3 lü greftler L şeklinde kırılıyor bu sebepten ötürüdür ki 1 li 2 li şekilde çıkıyor benim şahsi görüşüm maalesef L şeklinde ki saçlar kayıp ve 3 lü 2 li saçlar bunlar sonra tekli yada 2 li olarak çıkıyor benim görüşüm ve gözlemim budur
ALLAH"ın adamıyık...

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 14 Nisan 2018, 11:48:06 »
Mantik olarak kayip gibi gozukuyor cunku kokler derinin altinda donuyor benim dokulmelerde nerdeyse%90 ni L seklindeydi bekliyoruz insallah cikar

Facebook Twitter Instagram