Gönderen Konu: 25 yaşındayım sizce saç ektirmelimiyim yoksa beklemelimiyim?  (Okunma sayısı 9114 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Donör bölgenizin fotografını görebilirmiyiz?
Global Moderator

Burak148

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Donör

PagaroN

• Hero Member
Foruma hoşgeldiniz.
Kardeşim donör bölgen gayet iyi. 20 li yaşlarını bence bu şekilde geçirme. Ekimini yaptır bu psikolojiden ve görüntüden kurtul benden tavsiye.
İyi forumlar...

Burak148

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Asmed ile mail yoluyla bir görüşmem oldu 5000 greft dediler ve finas kullanmamı soylediler acıkcası beni biraz korkuttu finas işi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Asmed ile mail yoluyla bir görüşmem oldu 5000 greft dediler ve finas kullanmamı soylediler acıkcası beni biraz korkuttu finas işi

Bizde kullanıyoruz dostum bir sorun yasamadık ama sende kullanmassan saç tellerin cok incelmiş ve cok cansızlaşmıs kaybedersin artık kararı sen verıceksın
Global Moderator

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Finasterid kullan diyemem iki ucu boklu değnek olayı ama kullanmayacaksanda bu saça ekim falan olmaz.bence ekilen saçlar tutmaz yada çok az tutar  olan saçında döngüye girer.malesef saç ekimi bu durumda günü kurtarmak olur en iyi ihtimal 2 3 sene belki idare edersin.

Ozgur

• Full Member
Bu tip dökülmelerde yurtdışında yaşamış olsaydın doktorların çoğunluğu 1 yıl Finasterid kullanımını önerecek sonra gel derlerdi.  Tabi kullanıp, kullanmamak sana kalmış ancak kullanmayacak isen de bence dökülme sürecini tamamlamayı bekle derim.

Ben NW6 durumda tam kel olarak ekime girdim, çünkü 7 ay öncesine kadar ne finas, ne dht hiçbir bilgi sahibi değildim. Ekimden sonra ilk 5 ay doğal blockerlar, sonra finas kullanmaya başladım. Kalanları korumak, ekilenlerin köklerini güçlendirmek adına.

En kötü doğal DHT blockerları denemelisin, 0,01, 0'dan büyüktür.  ;D

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ya brolar ben anlamıyorum bu mantıkları kardeşim var olan saçın dökülüyorsa inceliyorsa bunu kullanacaksın başka çaresi yok.  Dökülmesi az olan donörü açık alanını 10 kere kapatacak olan insana hava hoş.. kullanmıyacaksan ektirmiyeceksin hocam bekliyeceksin dökülecek.

Bende bayılmıyorum bende kullanmak istemıyorum ama bu işin raconu bu malesef. abi yani var olan saçını kaybediceğin belli saç ekımı sihirli değnek degilki sen var olanı korumassan.

Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

Burak148

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Finasterid kullan diyemem iki ucu boklu değnek olayı ama kullanmayacaksanda bu saça ekim falan olmaz.bence ekilen saçlar tutmaz yada çok az tutar  olan saçında döngüye girer.malesef saç ekimi bu durumda günü kurtarmak olur en iyi ihtimal 2 3 sene belki idare edersin.
Neden saça ekim olmayacagini düşünüyosun?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: 25 yaşındayım sizce saç ektirmelimiyim yoksa beklemelimiyim?
« Yanıtla #10 : 31 Mart 2018, 15:31:26 »

Ekim olmaz demiyor diyorki ekim olur ama var olan saçlarını kaybedersin çünkü görümdüğü üzere incelme ve dökülme mevcut bununda sebebi dht hormonu öncelikle var olan saçlarını güçlendirip o şekilde ekim düşünmen gerek bu durumda diyor kullanmazsanda var olanları kaybedersin ekilenler kalır en mantıklısı 1 sene kullanmak sonra bırakırsanda 2 ci bir sıklaştırmayı göze almak bu durumda.
Global Moderator

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 31 Mart 2018, 20:51:17 »
Neye dayanarak ekilenler tutmaz  bu saca ekim olmaz diyorsunuz forum da ahmet nickli arkadas daha genc yasta kula ektirip iyi bir sonuc aldi koray 5000 ekerim demis bence vertexe kadar 5000 ekilirse gayet guzel bir sonuc alinir 5 sene sonra dokulme vertexden enseye dogru olur ki oraya da ikinci bir ekim yapilir ki koray da bunu dusunerek planlamayi yapmistir.
Biliyorum bu yaslarda ekim yaptirmak biraz riskli ama koray veya keser ekerim derse ben ektiririm sahsen ama abuziddinin biri ekerim derse ekecegim varsa da ektirmem

Burak148

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 31 Mart 2018, 21:55:36 »
1 sene finas kullanırken peki toppik kullansam zararı olurmu?

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 31 Mart 2018, 23:03:43 »

Sana dandun "finas kullan" diyenleri dinleme. Kesinlikle önden araştırmanı yap, her şeyi ölç, biç öyle karar ver. Eminim iyi niyetlerinden, saçını koruman için söylüyorlar ancak ileride gelebilecke bir problemde hiçbirine dert yanamazsın. Tüm sorumluluk sana ait.

İlaca başlamadan önce en azından :

LH (luteinizan hormon)
FSH (Folikül Uyarıcı Hormon)
Testosterone (bioavailable / total)
SHBG
HCG
Hemoglobin
SR
Cortisone (ürinden ölçülürse daha iyi)

Değelerine baktır. Sıkıntı yaşarsan elinde kıyas yapacak bir şey olsun. Bırakmadan önce ya da bıraktıktan sonra en azından problemin fiziksel mi yoksa ruhsal mı olduğunu daha iyi anlarsın.

Finasteride harici saçlarını dökülmeden koruyabilecek bir ilaç mevcut değil. Ancak bu ilacı kullanmadan "bu kafaya saç ekimi yapılmaz" konusuna da katılmıyorum.

1) Finasterid kullandın ve şuanki mevcut saçlarını korudun diyelim. Sonsuza kadar finasterid mi kullanacaksın? Bıraktıktan sonra en geç 1 yıl içinde tüm finasterid sayesinde koruduğun saçlar küçülecek, yok olacak. Kullanmakla kullanmamak arasındaki fark, birinci ekimle ikinci ekim arasındaki zaman farkını değiştirmeden başka bir işe yaramayacak.

2) İyi bir estetik cerrahın elinde doğru bir operasyonla şok dökülmeden ve kayıp yaşamadan olabildiğince kaçabilirsin. Şu saç dökülmesine yapılacak ekimin diğerlerinden daha hassas olduğu doğrudur, ama ortada imkansız bir durum göremiyorum.

Umarım istediğin saçlara istediğin şekilde kavuşursun, iyi şanslar  8)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #14 : 31 Mart 2018, 23:05:46 »
1 sene finas kullanırken peki toppik kullansam zararı olurmu?

Zararı olmaz, kullanabilirsiniz.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram