Bence arkadaş mantıklı olanı yapmış. Bu kadar agresif bir dökülme de sonsuza kadar antiandrojen kullanmak zorunda kalacaktı. Saç ekimi herkese uygulanabilecek bir işlem değil. Şimdi eğer ilaçsız bir ekim işine girseydi daha çok pişman olma ihtimali muhtemelen doğacaktı. Ben yerinizde olsam ekim düşünmezdim çünkü yaşanız halen genç sayılır ve dökülmenizde donör sahasında devam edebilir. Yani her şekilde donör alanını güçlendirmek için antiandrojen önerecekler ve bu da geçmişte verdiğiniz karar ile dökülen saçlarınızı tamamen anlamsızlaştıracak. Saç yapınızda ince ön orta hatta ekim yapılarak bir kararma sağlanabilir sakal destekli bence ama bu da sizi kısa vadede mutlu eder diye düşünüyorum. Bence protez saç sizin için daha doğru tercih olabilir.
hocam iyi güzel yazmışsınızda kellik zaten böyle bir şey arkadaş şu an 28 yaşında bunun neresi agresif dökülme
yani bu şekilde dökülme kellik sorunu yaşayan bireylerin yüzde 80 ninde olan bir şey .bu veriye bakarak dökülmen zaten agresifti demeyi doğru bulmuyorum gayet normal bir dökülme süreci yaşamaış arkadaş.
30 una kadar kellik problemi olmayıpta sonrasında norwood 6 olan varmı ? tabiki yok öyle değilmi.
forumda bu konu nedense çok iyi idrak edilemiyor.kellik dediğimiz problem 17 yaşlarında başlar ve genelde 35 yaşta son bulur bunun dışındaki dökülmeler yaşa bağlıdır nokta.