Ben kullanmıştım tam tamına 28. gün başlamıştım,o zamanlar minoxilin amacının şok dökülmeyi azaltmak olması gerektiğini bilmiyordum,güya saçım erken çıksın diye kullanıyordum,kullananların amaçları oydu bende onlara aldanmıştım,sonra çoğu şeyde olduğu gibi bu konuyuda özellikle yabancı kaynaklardan detaylı olarak inceleyince öyle olmadığını öğrenmiş bulundum,minoxilin öyle bir etkisi yok,öğrendiklerim ve gözlemlerim doğrultusunda bana göre doğrusu şu minoxil vertekse ekilen saç için çok çok önemli,mutlaka çok erken başlamak lazım,yani ikinci haftadan hemen sonra,frontal yani ön bölgedeki saç için tam tersine bence hiç minoxil kullanmamak lazım,ikisinin arasındaki fark şu ; verteks frontal bölgeye göre kanlanmanın çok az olduğu bir bölge,vertekse ekim olan saçın ne denli zor çıktığın yada hiç çıkmadığı söylentilerini düşünün birde son zamankarda verteks teki başarılı ekimleri düşünün,kesinlikle minoxil kullanımının yaygınlaşmasından kaynaklanıyor..
Xtaz kardeşim ekim olan saç için bence sen minoxil kullanma,diğer bölgelere kuklanırsan kullan ,sana şöyle bir örnek vereyim,daha çok frontal bölgeye ekim yapan koray erdoğan hastalarına beş ay minoxil kullanımını yasaklıyor,o adam bunu yasaklıyorsa bu konuda bir çok kere düşünmek lazım ,sonuçlarıda ortada adamın,kötü sonucu yok denecek kadar az...