Ginkgo bilobayı bende kullanıyorum,gnc den aldığım ginkgo tabletlerinden ginde bir tane içiyorum,hafızayı ve zihni güçlendirdiği için kullanıyorum çokta faydası olduğunu düşünüyorum,saça faydalı olduğunu bilmiyordum ama sırt üstü uzanıp dinlenme fikrin doğru,ekimden sonra bir hafta süresince bunu yapmak lazım,geri kalan zamanlar elden geldiğince yapmak lazım..
Aspirin ekimden sonra kullanınımı önerilen ilaçlar arasında,yalnız tabi her kes önermiyor,önerenler azınlıkta,ben ekimin üstünden iki gün geçtikten sonra üç beş gün kullanmıştım,kullanımı şart değil ama ekim bölgesinde kan dolaşımında bir bozukluk oluşmaması için kullanılabiliyor,özellikle bazı travmatik ekşm yapan doktorların hastalarında doku nekrozlarını daha önce gördük,eğer o kişiler aspirin kullansalardı büyük ihtimalle doku nektozu olmayacaktı,sizin ekimdede o ekimde pas geçilen ortadaki adacık için telaş etsemde sonradan biraz düşününce boşuna takıntı yapıyorum galiba aspirine gerek yok...
Minoxile ya erken başlamalı yada hiç başlamamalı bence,yani başlayacaksan şok dökülme başlamamış olmalı,yoksa hiç faydası olmaz,birde bırakınca epey bir saç döküyor bu ihtimalide göz önünde bulundurun...