Gönderen Konu: Sac ekimi 3000 greft dr zekeriya kul  (Okunma sayısı 49481 defa)

xtaz1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sac ekimi
« Yanıtla #1 : 18 Ocak 2015, 00:08:14 »
Resim nasil ekleyebilirim?

admin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 18 Ocak 2015, 12:52:10 »
Resim sorunsuz yükleniyor ,test ettim sitede problem yok...
İlk yazdığınız mesajı değiştir yaparak,çıkan mesajın altındaki ekler ve seçenekler bölümüne tıklayın,dosya ekle , dosaya seç bölümünden çıkan seçeneklerden fotoğraf arşivi bölümüne tıklayıp telefonunuzdan yada bilglsayar ve yahut tabletinizdeki fotoğrafları seçip bu şekilde yükleyebilirsiniz,eğer gene olmaz ise bana mesaj atınız...
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2015, 12:53:57 Gönderen: admin »

xtaz1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Ocak 2015, 00:13:03 »
sonrasi 1. ve 2.gun

xtaz1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 19 Ocak 2015, 00:14:18 »
8.gun kabuklar gitti ve 11.gun
« Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 00:18:24 Gönderen: xtaz1 »

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 19 Ocak 2015, 01:19:05 »
Ekiminiz güzel görünüyor,fotolar net olmamasına rağmen sık bir ekim olduğu anlaşılıyor,şimdiden hayırlı olsun,umarım neticesi güzel olur..
Birde rica etsek ekim öncesi ve ekimden sonra döner bölgeyi gösteren bir foto atsanız çok memnun oluruz...

xtaz1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sac ekimi 3000 greft dr zekeriya kul
« Yanıtla #6 : 19 Ocak 2015, 01:53:44 »
Sagol arkadasim...donor bolgesi fotolarini yuklerim yakinda...

Mesajimi aldin mi aspirin tavsiye etmistin ya,bende ginkgo biloba 'ya basladim....
Sizce faydasi olur mu?ve 10 gun sonra vertekse ve ondeki ekim yapilmayan yere MINOX 5% dusunuyorum bu konuda fikirleriniz nedir?
« Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 01:55:33 Gönderen: xtaz1 »

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 19 Ocak 2015, 21:39:12 »
Ginkgo bilobayı bende kullanıyorum,gnc den aldığım ginkgo tabletlerinden ginde bir tane içiyorum,hafızayı ve zihni güçlendirdiği için kullanıyorum çokta faydası olduğunu düşünüyorum,saça faydalı olduğunu bilmiyordum ama sırt üstü uzanıp dinlenme fikrin doğru,ekimden sonra bir hafta süresince bunu yapmak lazım,geri kalan zamanlar elden geldiğince yapmak lazım..
Aspirin ekimden sonra kullanınımı önerilen ilaçlar arasında,yalnız tabi her kes önermiyor,önerenler azınlıkta,ben ekimin üstünden iki gün geçtikten sonra üç beş gün kullanmıştım,kullanımı şart değil ama ekim bölgesinde kan dolaşımında bir bozukluk oluşmaması için kullanılabiliyor,özellikle bazı travmatik ekşm yapan doktorların hastalarında doku nekrozlarını daha önce gördük,eğer o kişiler aspirin kullansalardı büyük ihtimalle doku nektozu olmayacaktı,sizin ekimdede o ekimde pas geçilen ortadaki adacık için telaş etsemde sonradan biraz düşününce boşuna takıntı yapıyorum galiba aspirine gerek yok...
Minoxile ya erken başlamalı yada hiç başlamamalı bence,yani başlayacaksan şok dökülme başlamamış olmalı,yoksa hiç faydası olmaz,birde bırakınca epey bir saç döküyor bu ihtimalide göz önünde bulundurun...

xtaz1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 20 Ocak 2015, 12:39:07 »
Neden

xtaz1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 20 Ocak 2015, 19:05:11 »
Ginkgo biloba beyine
Ve kafaya kan dolasimini artiriyor....kan dolasimina yardimci oluyor ozellikle beyin ve kafaya....

xtaz1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 20 Ocak 2015, 21:12:08 »
Selam,gingko biloba'nin direk saca faydasi yok,AMA kafaya ve beyne ve vucutta genel olarak kan dolasimini artirabilir,bir nevi aspirin gorevide gorur...

Siz aspirin deyince aklima geldi ve 9. Gunden sonrA  basladim Ginkgo'ya ve sirt ustu uzanip kafa kalbin altinda olacak bir sekilde kafaya kan dolasimini artirmaya calisacagim,faydasi olur mu bilmem,gunde 5-15 dakka....

xtaz1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 20 Ocak 2015, 21:14:42 »
Ekimin su an 14. Gunu..biotin 2x1000mg aliyorum....doktor minoxa Ekimden 3 hafta sonrA vertekse basla dedi.....minoxu birakinca sadece minox sayesinde cikan ve guclenen saclar tek mi dokulur..??diger Alanlari etkiler mi?

savaş11

• Full Member
« Yanıtla #12 : 21 Ocak 2015, 01:59:29 »
Kardeş ekimin hayırlı olsun  insAllah sürecin sonunda da istediğiniz saçlara kavuşursunuz. Ön kısımda saçlı alana ekim yapılmaması bencede dogru işlem olmuş çünkü mevcutta saçınız oldugu için oraya ekim yapmak kendi saçınıza da zarar verme riski vardı hemde greftlerinizin kısıtlı olmasından dolayıda boşa harcanmamış oldu.
 Minox  zayıf olan saçların güçlenmesine fayda eder lakin mevcut saçlarıda korumak için etkilidir bırakıldıgında da etki ettigi saçların tekrardan zayıflayıp dökülmesine sebep olur yoksa mevcut saglıklı saçların dökülmesine neden olacagını düşünmüyorum...
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2015, 02:02:47 Gönderen: savaş11 »

xtaz1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 22 Ocak 2015, 11:41:00 »
Tesekkurler Savas...Arkadaslar sok dokulme ne zaman baslar?

20.gunden sonra mi?ayrica doktor 3 hafta sonra minox basla dedi,verteks bolgesine...

Erken baslarsam faydasi veya zarari olur mu?

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 22 Ocak 2015, 21:30:36 »
Selam,gingko biloba'nin direk saca faydasi yok,AMA kafaya ve beyne ve vucutta genel olarak kan dolasimini artirabilir,bir nevi aspirin gorevide gorur...

Siz aspirin deyince aklima geldi ve 9. Gunden sonrA  basladim Ginkgo'ya ve sirt ustu uzanip kafa kalbin altinda olacak bir sekilde kafaya kan dolasimini artirmaya calisacagim,faydasi olur mu bilmem,gunde 5-15 dakka....
Ginko biloba nın kan sulandırıcı etkisi var evet,aspirin kadar değildir tabi ama sizin kullanım amacınıza uyar...
Minoxile bence şimdi hemen başlayın ,şimdi başlamayacaksanız sonrasında hiç başlamayın,boşuna saçlarınızı bu ilaca alıştırmayın...
Minoxilin amacı şok dökülmeyi azaltmak olmalı,yalnız bu şok dökülme olayında şöyle bir şey var,verteksteki saçlar hızlı gelişirse şok dökülme az oluyor,frontal yani ön kısımdaki saçlar hızlı uzarsa ondada şok dökülme fazla oluyor,yani bu mantıktan hareketle minoxil kullanımı ön kısımdaki saçlarda şok dökülmeyi hızlandırabilir,bu tabi kötü bir şey değil..
Şok dökülme erken olan kişilerde saçların çıkışlarıda daha hızlı oluyor,bu açıdan bakılırsa minoxil kullanımı faydalı ama şunuda unutmamak lazım şok dökülme multible yada double greftlerin yan dallarının dökülüp tek bir dalından saçın hızlıca incelip uzama sürecine verilen isim,yani her halükarda çıkacağı varsa gene çıkacak saç ,önemli olan saçın ekildiği yere tutunabilme süreci,bu bakımdan siz blinçli kişiler arasındasınız o yüzden bence minoxile falan takılmayın,saçınızı gün içerisinde biraz ıslatın saç derisi çok kurumasın,bu öneriyi  önemserseniz çok faydasını görürsünüz...

Facebook Twitter Instagram