Selmlar. Ekim sonrası 60. günüm. Bende ön yani ekim bölgesinde sivilcelenmenin yansıra özellikle sağ ön tarafta ciddi bir kızarıklık, yanma, gerginlik vs. yani bir enfeksiyon yaşadım. Aşağı yukarı 30. gün başladı. ve şiddeti ara ra değişerek bugüne kadar geldi. sivilceler hemen hemenkafanın heryerinde çıkıyo, geçiyo sonra tekrar çıkıyo vs. ama bu ciltteki aşırı kızarıklık (ekim yapılan diğer yerlere göre daha fazla), yanma, pul pul olup kabarma azalıp artarak devam ediyo. özellikle akşam ve geceleri yanma artıyo. sabahları sanki geçicekmiş gibi oluyo gün içinde giderek daha kızarık, daha yanmalı vs. oluyo ve geceyarısına doğru zirve yapıyo. ekim doktoru bunlar normaldir saçlar çıkıyo, çıkmak için deriyi zorladıkları yerlerde enfeksiyon ve sivilceler oluyo dedi. bi şey yapma kendiliginden geçer dedi. bu arada yine ekim doktorumun önerisiyle 2.. günden itibaran içinde 10 diş sarımsak bekletilmiş elma sirkesi sürmeye başlamıştım. bu yanma ve enfeksiyon esas onu kullanmaya başladıktan sonra azdı. sanki orda kimyasal bi yanık oluşmuş gibi. neyse onu kestim artık. zeytinyağı ve argan yağı kullanıyorum sadece bakım olarak + sebamed hairloss şampuan. bu arada cildiye doktoruna gittim enfeksiyon oldugunu söyledi antibiyotik verdi ayrıca fucidin krem. antibiyotikler bitti önce sivilce ve kızarıklık hafifler gibi oldu. ama bugün tekrar azıttılar. yani aşırı kızarıklık + sivilceler. bundan nasıl kurtulucaz. yani benim olayım sadece sivilceler değil, bu ekim yapılan diğer yerlere göre oluşan aşırı kızarıklık (sağ ön bölge), yanma ve geginlik + sivilce. ekte resimleri gönderiyorum. 30 günlük, 45 günlük, 50 günlük ve bugünler. orda saç olmayan resimler son hali. şok dökülme en çok o bölgede oldu. inşallah enfeksiyon yüzünden kaybetmemişimdir. çünkü diğer bölgelerde bayagı bi saç var. neyse esas rahatsız eden bu aşırı kızarıklı ve yanma hissi. sonuçta ekim doktoru da çözemedi. cildiyeciye gittim 2 defa o da fucidin krem ve konazol şampuandan (haftada 1) başka bir şey vermedi ve bunlar da geçirmedi.