Merhaba arkadaşlar,
Yaş 25 yaklaşık 3 yıldır saçlarımda dökülme var son 1 senedir de ciddi açılma oldu. İşin kötü tarafı orantısız bir dökülme mevcut saçın sol tarafında çok az bir dökülme var ama sol kısmı ciddi anlamda geriledi bu yüzden çok kötü duruyor ve çok rahatsız ediyor beni sırf bu yüzden 1 senedir derslerime odaklanmakta sıkıntı yaşıyorum eğitimimi çok etkiliyor ciddi psikolojik sıkıntı yaşıyorum sabah dan akşama kadar saç düşünmekten bıktım artık. Son 5 6 aydır saç ekimini araştırıyorum 1 2 haftadır da bu forumu takip ediyorum başarılı ekim sonuçları alanlar var tebrik ederim herkesi.
Sizden şu iki konu hakkında tavsiye bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Son 1 yıldır sebamed kullanıyorum saç dökülmesini kesip kesmediği konusunda kararsızım ama saçımda incelme yaptığına eminim çünkü bu son yılda saçlarım çok inceldi bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.
Saç ekimi için gözlemlediğim kadarıyla sayın Koray hocam, Hakan hocam ve Esma, Serka tekik ( Antalya da yaşadığım için ) ekimlerini çok beğendim . benim şöyle bir durumum var şuan İstanbul da üniversite okuyorum bu yüzden maddi durumum pekte iyi sayılmaz son 6 5 aydır para biriktiriyorum ekim için maksimum 6 7 bin tl biriktirebilirim diye tahmin ediyorum ama max 10 15 arası diyelim bu yüzden Koray hocada ekim yaptıramam herhalde en kötü 1000 graft olsa bile 10 bin tl yapıyor buna bütçem yetmez. siz ne tavsiye edersiniz.