arkadaşlar dikkat ettiyseniz tartışmalara hiç müdahil olmadım arena mede ekim yaptırmış biri olarak tarafsız kalmam gerektiğini düşünüyorum
fakat şu noktada söylemem gerektiğini düşünüyorum çünkü bişey söylemezsem taraf olduğum düşünülebilir serkan beye yaptırdığım ilk ekimden çok memnundum ve oyüzden ikinciyi yaptırdım
ve donör bölgemin toparlayacağı konusunda serkan beye güveniyorum hepinize bol saçlı günler diliyorum
alice burda eleştirilerin çoğu donörle ilgili hocanın bu kadar tepki göstermesi ilginç
ben 1000 lerce saç ekimi inceledim donör alanın çok hırpalandığını benim gibi çok kişi gördü
geçen senelerde bi site vardı saçımtedavisi doktorların yaptığı bazı hatalı kötü saç ekimleri vardı
nekrozlu saç ekimleri vardı hatta bazı doktorların reklamı bile dönüyodu. siteyi kapattılar
nedense nedenini ben biliyorum ama söylemicem
bir doktor saç ekimi işlemini yapıyorsa kimse hayrına yapmıyor ucuzda bir şey değil 7-8 saatlik bir işlem için 5000 tl ile 30.000 bin tl ödeniyor ve yapılan hataların telafileri çok zor en fazla 2 kez saç ektirebiliyosun 3. kez herkeste çıkmıyor.
böyle olunca bizde ince eleyip sık dokuyoruz bunuda doktorun anlaması lazım
burda fotograf paylaşan herkes iyi bilmeli olumlu ve olumsuz yorumlar olabilir buna katlamıyacaksan paylaşma abicim
diğer türlü doktora hareketler veya doktorun reklamı döndügünde biz algılıyoz bunu merak etmeyin
SERKAN BEY