Daha önce İlhan serdaoğlu ve alp arslanla görüşmüştüm ilhan bey 3700 le kapatırım dedi alp arslan 4000 le kapatırım dedi saçlarım tam kel değildi ama aşırı seyrekleşmişti bu işi yapan tanıdğım tek seansla kapanmaz seyrek olur çok fazla greft alımı için ise ense bölgende kötü bir görüntü bırakmak istemem riske atmayalım ilk ekimi yapalım bir yıl sonra donör alana bakalım sonra ona göre bir plan uygulayalım ve ikinci seansı uygulayalım dedi o yüzden iki seans uygulamamız lazım dedi şu an tepeye kadar olan bölgeye 3700 greft ektirdim 2,5 ay oldu şu an bile eskisinden iyi bu arada ekimi yaptırdığım tanıdığım kişi doktor değil ama 20 yıldır bu işte ilklerden google da bile ismi yok tabi sürecin devamı için beklemedeyim çoğu isimli saç ekimciler tek seans yapıyor ve seyrek çıkıyo bu işin profesyonel tarafı böyledir benim tepeye kadar olan bölüme ekilen 3700 grefti benden daha kel kişilere tüm alan uygulanıyo sonrada saç çıkmadığını zannediyolar zaten ekilenlerin hepsi tutmuyo birde tüm alan olunca hiç bir anlamı kalmıyor .serkan aydının alımları fazla yapıyo ortalama 5000 gibi ama riskli bir uygulama ama tekrar o bahsettiğim arkadaşı birebir inceledim gerçekten çok iyi bir ekimdi donör alanıda kısa olduğu halde belli olmuyodu,hayırlısı olsun inşallah sende hepimizde saçlarımıza kavuşuruz:)