Kardesim yanlis anlama ama ozaman basligi komple sil. Ne anlami varki? Bos yere baslik yukari cikiyo ama iceriginde resim yok.
Burda herkes yararlansin. Moda oldu iyice artik resim yollamiyorum demek.
6 ay sonra sonuc mükemmel olunca bal gibide atarsiniz reslmleri hava atmak icin. Ama asil önemli olan sürecteki resimler.
Galiba su an durum cok kötü ve serkan elestirilmekten korkuyo tekrar. Yanlis anlama beni lütfen
Saygilar
Malesef seni yanlış anlıyorum çünkü nerdeyse 3 günde bir foto atıyorum tam tersi doğru düsürt yorum dahi yapılmıyor ama atıyorum
Özelden gönderdiğüm fotoya gelince sende kusura bakma seni tenzih ederim ama kendini
Bilmeyen insanlar var burda ipsiz sapsız yorumlar yapan konumu incelereen görüceksin
Sana tavsiyem konumu baştan sona oku o zaman anlarsın ne kadar şeffaf olduğumu görürsün
Ayrıca saklıycak bişeyim olsa isteyenlere özelden foto göndermem, öyle bir şey olsa sol donör bölgem tamamen düzeldi sol donörün fotoyu çeker paylaşırım burada diğer donör tamamen düzeldi diye hiç kimsede anlayamaz ama ben şeffaf olmaya çalışıyorum
Ben doktoruma dahi durum değerlendirmesi sormadan burada fotolarımı paylaşmış birisiyim dediğim gibi lütfen konumu baştan sona kadar okuyun sonra değerlendirmede bulunun lütfen
Teşekkürler