Gönderen Konu: Op.Dr. Deniz KÖK 4000 Greft Saç Ekimi — 24.03.2018  (Okunma sayısı 11560 defa)

TeqCarem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Op.Dr. Deniz Kök 4000 greft.  24.03.2018

Merhaba. Öncelikle siteye emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Saç ekimine karar verme sürecinde sitedeki bilgilerden epey faydalandım.
Saç ekimimi estetik cerrah Deniz Kök' e yaptırdım.
Baştan beri ekimini bir estetik cerrahın yapmasını istiyordum. Malum bu iş, riskleri olan bir ameliyat ve pek çok risk taşıyor. Bu işş yapmaya yasal olarak yetkisi olan kişiler de estetik cerrahlar.  Ama gördüğüm kadarıyla kendisi ameliyata girip, saç eken estetik cerrah sayısı tüm Türkiye' de bir elin parmağını ancak geçiyor.
Anakara' da üç estetik cerrahın bu işe çok emek harcadığını öğrendim. Cerrahlardan biri sadece greft alımı yapıyordu ama kanal açma işlemi yapmıyordu. Fiyatları da oldukça yüksek geldiği için listemden çıkardım.

Diğer bir estetik cerrah hocamızın ise düşük kök sayıları çalıştığını, benimki gibi bir alanın kapatılmasınının bir kaç gün,süreceğini öğrendim. Bu hocanın da fiyatları da  oldukça maliyetliydi.

Bu nedenle iki hocamızı da  listeden çıkardım.
Daha sonra bir arkadaşımın tavsiye etitği Deniz Kök ile görüştüm. Açıkçası internet ortamında diğer estetik cerrahlar kadar fazla bilgi bulamamıştım.
Kafamda soru işaretleri ile ofisine uğradım. Yaklaşık 40 dakikalık bir görüşmede, sorularıma net cevaplar verdi. Kendisine , internet ortamında hakkında fazla bilgi bulamadığımı,söylediğimde, 2009 dan beri saç ektiğini ancak internet ortamında çok aktif olmadığını,söyledi.
Hoca diğer estetik cerrahlarla kıyaslayınca oldukça makul bir fiyat verdi. Kökleri kendisinin toplayacağını, kanalları kendisinin açacağını söyleyince, bu olasılık güçlendi.
 Nihayet bugün kolttuğa oturma cesareti buldum.
 İşlem yaklaşık 9 saat sürdü.
Gerçekten hoca kökleri kendisi topladı, kanalları kendisi açtı, ekimleri de hal ve tavırlarından tecrübeli oldukları,izlenimi aldığım ekibi yaptı.
İlgi alaka iyi düzeydeydi. Son aşamada bile hoca yanımdan ayrılmadı.
Operasyon sonunda dikkat etmem gereken hususları , sabırla 2 tekrar anlattı.
Herhangi bir ihtiyacım olursa, 7/24 arayabileceğimi söyledi. Koltuktan memnun şekilde kalktım.
 Görüşlerine kıymet verdiğim siz forum takipçileri ile süreci paylaşmaya karar verdim. Umarım yüzüm güler.

Hoca; saç dökğlmemin 38/39 yaşına kadar sürebileceğini ve tepe bölgesinin kapatılması için 4-5 yıl beklemenin uygun olacağını söyledi. Ensemde yeterli kök varmış. Kısmet olursa, bu durumu ilerde deperlendireceğim.

Değerli Yorumlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar.

TeqCarem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Op.Dr. Deniz KÖK 4000 Greft Saç Ekimi Özkaya Tıp Merkezi
« Yanıtla #1 : 24 Mart 2018, 23:16:39 »
Fotonun Birini Unutmuşum Arkadaşlar.👍

Bu Arada Önemli Bir Konu Daha Var Arkadaşlar.
 Sağ tarafımda  korunmuş daha çok saç,olduğu için asimetrik bir planlama yapıldı.
« Son Düzenleme: 24 Mart 2018, 23:53:11 Gönderen: TeqCarem »

Cenk49

• Full Member
Ynt: Op.Dr. Deniz KÖK 4000 Greft Saç Ekimi — 24.03.2018
« Yanıtla #2 : 25 Mart 2018, 01:10:02 »
Umarım güzel bir netice elde edersiniz ekiminiz hayırlı olsun.deniz beyi çok güzel anlatmışsınız sayenizde tanımış olduk.gerçi ben çok öncelerden ona ekim yaptırmış arkadaşlarım olduğu için kendisini duymuştum.
Doktor tercihi yaparken çok mantıklı hareket etmişsiniz .bende sizin gibi düşünüyorum doktor ekim ve kanal açmakısmında bulunmalı kesinlikle.bir ekimin en can alıcı noktası bu aşamalar yoksa donerden her kes sağlam bir şekilde grefti alıyor .burdaki tek detay donere zarar vermemek onun dışında her kes aynı .

TeqCarem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 25 Mart 2018, 10:46:18 »
Teşekkür Ederim .Umarım iyi OlurGün Geçtikçe İlerlemeleri Paylaşacağım.

TeqCarem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 26 Mart 2018, 18:36:51 »
Arkadaşlar Bugun Deniz Hocam Kendi Ofisinde İlk Yıkamayı Kendisi Yaptı.Gidişatın Çok İyi Olduğunu Söyledi.Yeni Resimleri de Yüklüyorum , Yorumlarınızı Bekliyorum.

TeqCarem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 29 Mart 2018, 22:07:46 »
Arkadaşlar Yok mu Yorum Yapacak Bir Vatandaş ?

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 29 Mart 2018, 22:16:42 »
Forumumuza hoşgeldiniz.
Ekiminiz hayırlı olsun.
Güzel bir ekim geçirmişsiniz umarım ilerleyen zamanlarda olumlu sonuç alırsınız.
İyi forumlar...

TeqCarem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 29 Mart 2018, 22:24:29 »
Forumumuza hoşgeldiniz.
Ekiminiz hayırlı olsun.
Güzel bir ekim geçirmişsiniz umarım ilerleyen zamanlarda olumlu sonuç alırsınız.
İyi forumlar...

Çok Teşekkür Ederim.👍

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 29 Mart 2018, 22:28:55 »
hayırlı olsun ekımınız önlere sık arkalara dopru seyrek bır planlama yapmıs sanırım 2 seansınızda olucak ?
umarum güzel bir sonuc olur
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 29 Mart 2018, 22:46:50 »
hoş geldiniz  ekımınız açıklıgınız fazla sanırım saç yapınızda ince umarum güzel bır sonuç olur
açıklıgınız fazla oldugu için ön cizginiz biraz daha dar tutulup daha sık bır planlama yapılabılırmıydı acama diye
düşünüyorum neyse hayırlı ugurlu olsun süreç sonuna kadar paylaşımınızı kesmeyin
Global Moderator

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 29 Mart 2018, 22:48:55 »
Bana biraz seyrek geldi sanki ben olsam paintte sayardım 😃

TeqCarem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 29 Mart 2018, 22:57:44 »
hayırlı olsun ekımınız önlere sık arkalara dopru seyrek bır planlama yapmıs sanırım 2 seansınızda olucak ?
umarum güzel bir sonuc olur

Sadece ön kısımlar için ekim yaptırdım evet doğtu.Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim 👍

TeqCarem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 29 Mart 2018, 23:00:33 »
hoş geldiniz  ekımınız açıklıgınız fazla sanırım saç yapınızda ince umarum güzel bır sonuç olur
açıklıgınız fazla oldugu için ön cizginiz biraz daha dar tutulup daha sık bır planlama yapılabılırmıydı acama diye
düşünüyorum neyse hayırlı ugurlu olsun süreç sonuna kadar paylaşımınızı kesmeyin

Evet Açıklık Biraz Fazlaydı Maalesef.Teşekkür Ederim yorumınuz İçin 👍

TeqCarem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 29 Mart 2018, 23:03:45 »
Bana biraz seyrek geldi sanki ben olsam paintte sayardım 😃

Sayma  Gibi Bir İmkanımız Yok Tabii ki 😊 .Ben Deniz Hocam dan Sık Bir Ekim İstedim ve Sık Bir Ekim Olduğunu Söyledi.İlerleyen Zamanlarda Güncel Fotoları Atarım Tekrardan Değerlendiririz.Bakalım Hayırlısı. Yorumunuz İçin Teşekkürler 👍

TeqCarem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 29 Mart 2018, 23:56:10 »
Saç Ekiminde 5.Günü Bitirdim Arkadaşlar.Yorumlarınızı Alabilirmiyim Lütfen.

Facebook Twitter Instagram