Tony kaşıntı kızarıklık vs sıkıntı var mı
Kızarıklık yol denecek kadar az kaşıntı ara ara oluyor. Soğuk suyla yıkıyorum çok kaşındığında. Antihistaminik kullanabileceğimi söylediler Asmedden ama kullanmıyorum şimdilik. Senin nasıl ?
Kaşıntı ve pullanma mevcut saçlar hala durduğu için sanırım
Hasan abi saçlarının dökülmeden yerinde durduğunu söyleyip, beni kıskandırmak için bana soru mu soruyorsun yoksa 😀😀
Şaka bir yana benim de saçlar dururken pullanma olmuştu. Duşta iyice yıkayıp durulamamı söylediler. Şampuan olarak Asmed in verdiğini kullanmaya devam etmek lazım. PH 5.5 şampuanlardan kullanırsın o şampuan bitince de.
Dökülmeyişi bende soru işareti oluşturdu ama belki de birden gidecek bilemiyorum... sonuç güzel olsun yeterki hiçbir sıkıntı önemli değil. kaşıntı bile sonucu düşününce geçiyor doğru şampuan bulmak da mesele hala uygun şampuanı bulamadım ne kullandığını merak ettim
Benim tenim hassas olduğu için kendi şampuanlarını değil seba med pH 5.5 verdiler. Hala onu kullanıyorum daha bitmedi.
Dökülme konusu bence kafaya takılacak bir durum değil. Şoka çok az uğrayan saçlar olabiliyor. Ama yüzde 95 şok herkesi vuruyor öyle ya da böyle. Senin bir anda gidebilir, az bir dökülmeyle de atlatabilirsin ilk süreci. Bence Asmed e sor şampuan işini.