Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdoğan, 5034 grafts, KEEP Manuel, 20-21 Mart 2018  (Okunma sayısı 225669 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Evet 2 gün üst üste traş oluyorsun.. benımde cuma traş yapmışlardı pazartesi sabah ekime girmeden gene traş oldum.
Global Moderator

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet 2 gün üst üste traş oluyorsun.. benımde cuma traş yapmışlardı pazartesi sabah ekime girmeden gene traş oldum.

Hayatımda ilk defa öyle kazındı saçlar hoşuma da gitmişti o hali 😄
The World is Yours

Okan29

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sitede arama kurusuna ulasamadim google dan aratın denmiş
nasıl aratacagız ornek?

bki

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun, gayet iyi bir ekim olmuş umarım sonuçtan da memnun olursunuz.Bende Koray Hoca da karar kıldım ama iş seyahatleri vs var süreyi ayarlamaya çalışıyorum.Süreci paylaştığın için teşekkürler severek takip ediyoruz :)

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun, gayet iyi bir ekim olmuş umarım sonuçtan da memnun olursunuz.Bende Koray Hoca da karar kıldım ama iş seyahatleri vs var süreyi ayarlamaya çalışıyorum.Süreci paylaştığın için teşekkürler severek takip ediyoruz :)

Teşekkür ederim umarım siz de güzel bir operasyon geçirirsiniz ve hepimizin sonuçları güzel olur. Şok dökülme öncesi son günler. 15. Gün
The World is Yours

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
 Tek kelimeyle muhteşem görünüyor.5000 greftle bu kadar geniş bir alanda böyle sık bir görüntü keşke başka ekim merkezlerindede görebilsek.sadece koray erdoğan ve muttalip keser ekimlerinde oluyor.bu iş nasıl oluyor akıl erdiremedim bir türlü.adamlar 5000 greft ektik diyorlar kabuk dökümü sonrası bu görüntüdeki sıklığın yarısı bile olmuyor nasıl iş anlamadım.bir bilen varmı fikri olan varmı ? ::)

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tek kelimeyle muhteşem görünüyor.5000 greftle bu kadar geniş bir alanda böyle sık bir görüntü keşke başka ekim merkezlerindede görebilsek.sadece koray erdoğan ve muttalip keser ekimlerinde oluyor.bu iş nasıl oluyor akıl erdiremedim bir türlü.adamlar 5000 greft ektik diyorlar kabuk dökümü sonrası bu görüntüdeki sıklığın yarısı bile olmuyor nasıl iş anlamadım.bir bilen varmı fikri olan varmı ? ::)

Ben de memnunum sıklıktan. Ön bölgede kendi saçlarım neredeyse tamamen gitmişti. Görünenlerin tamamı ekilen saçlar ön tarafta. Orta bölümde kendi saçlarım da var biraz. Bakalım inşallah sonuç da güzel olur. Daha çok yol var önümde.
The World is Yours

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Başladımı :) dökülsede biraz bunalıma girsen çok şımardın sen :pp
« Son Düzenleme: 09 Nisan 2018, 11:33:06 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

3-5 gün saçlı gezdim hemen laf söz oldu 😄😄 başladı seyrelme ama hala memnunum görüntüden beklediğiniz bunalıma henüz girmedim 😄
The World is Yours

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED Dr. Koray Erdoğan, 5034 grafts, KEEP Manuel, 20-21 Mart 2018
« Yanıtla #100 : 09 Nisan 2018, 22:14:54 »
Dostum hayırlı olsun. Profosyonel bir ekim yaptırmışsın herşey gönlünce olsun.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 09 Nisan 2018, 23:16:01 »
kısa haliyle sıkıntı oluyor mu dışardan bakan ekim olduğunu anlıyor mu ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #102 : 09 Nisan 2018, 23:18:55 »

3-5 gün saçlı gezdim hemen laf söz oldu 😄😄 başladı seyrelme ama hala memnunum görüntüden beklediğiniz bunalıma henüz girmedim 😄

:))) inşallah sorunsuz geçer herşey
Global Moderator

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 09 Nisan 2018, 23:32:05 »
Beta çok teşekkür ederim 6-7 ay sonrasının hayaliyle yaşıyorum bu ara 😊

Ahmet ekim yapıldıktan sonra ekim yaptırdığımı bilmeyen kimseyle görüşmedim diyebilirim. Bir tek geçen hafta bizim muhasebeci abi geldi o bilmiyordu. Yarım saat geçtikten sonra senin saçlarda bir farklılık var saç mı ektirdin yoksa dedi. Bu haftsonu dışarı çıktım 2 gün gittğim yerlerde saçıma doğru bakıyor mu insanlar diye dikkat ettim. Farklı bakışlar görmedim. Ama bizim forumdan biri görse direk anlar bence saç ektirmiş olduğumu 😄

Hintell başkan bu süreçteki desteğin için çok teşekkür ederim. Bu forum ve sizler sayesinde zorlu süreçler daha kolay geçecek diye umuyorum.
The World is Yours

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #104 : 09 Nisan 2018, 23:42:49 »
inşallah senın ve forumdaki her saç ektiren arkadaşın sorunsuz stressiz bir şekilde hayalindeki saçlara kavuşur
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram