Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdoğan, 5034 grafts, KEEP Manuel, 20-21 Mart 2018  (Okunma sayısı 225210 defa)

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun kardeşim seninle Koray hoca hakkında tartışmıştık açıklıkla alakalı dediğin doğruymuş kendini örnek göstererek kanıtladın bunu bol saçlar dilerim inşallah çok güzel bir sonucun olacak

Kardeşim teşekkürlerimle. Bu forumdan ve forum üyelerinden çok şey öğrendim. Yapıcı tartışmalar sonucu hepimiz yeni şeyler öğreniyoruz. İnşallah hepimizin sonucu çok güzel olur.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekiminiz ön çizginizi ve ekimin sıklıgını çok begendim.

Sağolun güzel yorumlarınız için :)
The World is Yours

Glownshow

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim gayet temiz olmuş umarım mutlu olursunuz. Vertexe biraz seyrek ekilmiş gibi geldi sanki. 22 kök ortalaması var vertexte

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim gayet temiz olmuş umarım mutlu olursunuz. Vertexe biraz seyrek ekilmiş gibi geldi sanki. 22 kök ortalaması var vertexte

Teşekkür ederim Glownshow. Koray Hoca verteks bölgeyi çizerken, anestezi sınırı olarak çiziyorum, normalde 60 cm2 dedi. Bu hesapta da 25 ediyor. Açıklık alanının geniş olması sebebiyle, ön-orta bölüm kadar sık olamayacağını söyledi zaten Koray Hoca. Tabi burda önemli olan oraya ayrılan 1500 greftin de nasıl dağıtıldı. Bu bölge biraz illüzyon işi. Tam kapatıcılık için o bölgeye bence de 800-1.000 greft daha gerekli zaten. Ayrıca o bölgenin tam ortası hariç az da olsa kendi saçlarım da var. Bakalım hep beraber göreceğiz nasıl olacak verteks.
« Son Düzenleme: 25 Mart 2018, 02:39:36 Gönderen: TonyMontana »
The World is Yours

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayirli olsun cok guzel gozukuyor

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tonny ekiminiz hayırlı olsun.

Ön çizgi tasarım Harika.... alım zaten çok homojen olmuş. Gerçekten usta bir ressam hassaslıgında çalışılmış. İyi bşr sonuç almanız kaçınılmaz.

Aklıma takılan tek bir husus var, tepe-arka kısmındaki güvenli olmayan bölgeden alım yapılmış? Yada fotoğraflardan o şekilde duruyor? Dikkatinizi çekti mi?

Teşekkür ederim. Ben de çok memnun kaldım. Arka bölgenin bir de kuru saçla çekilmiş fotoğrafı var. Bu açıdan bakınca güvenli bölge dışına taşılmamış gibi duruyor. Sizce nasıl?

Bana kalırsa güvenli bölge dışına çıkılmış fakat yoğun bir alım olmadığı İçin sonucunuzu çok değiştirmez diye düşünüyorum.

Hayırlı olsun ekiminiz, umarım kellik sizin için mazi de kalmış bir anı olarak kalır..

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tonny ekiminiz hayırlı olsun.

Ön çizgi tasarım Harika.... alım zaten çok homojen olmuş. Gerçekten usta bir ressam hassaslıgında çalışılmış. İyi bşr sonuç almanız kaçınılmaz.

Aklıma takılan tek bir husus var, tepe-arka kısmındaki güvenli olmayan bölgeden alım yapılmış? Yada fotoğraflardan o şekilde duruyor? Dikkatinizi çekti mi?

Teşekkür ederim. Ben de çok memnun kaldım. Arka bölgenin bir de kuru saçla çekilmiş fotoğrafı var. Bu açıdan bakınca güvenli bölge dışına taşılmamış gibi duruyor. Sizce nasıl?

Bana kalırsa güvenli bölge dışına çıkılmış fakat yoğun bir alım olmadığı İçin sonucunuzu çok değiştirmez diye düşünüyorum.

Hayırlı olsun ekiminiz, umarım kellik sizin için mazi de kalmış bir anı olarak kalır..

Bak bak tam anlayamadım. İnşallah öyle bir durum yoktur. Teşekkürlerimle hocam.
The World is Yours

Coolsusuzdeniz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz  hayirli olsun.Insallah guzel bir sonuc alirsiniz .donor kapasitesi ne kadar acaba?

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz  hayirli olsun.Insallah guzel bir sonuc alirsiniz .donor kapasitesi ne kadar acaba?

Teşekkür ederim. Donör kapasitesi 7.300 olarak hesaplandı.
The World is Yours

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun acıklıgımız benzıyo :) guzel olcak suphen olmasın koray hoca olmayacak sacı ekmez zaten :)
« Son Düzenleme: 24 Mart 2018, 22:01:11 Gönderen: recklai85 »

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun acıklıgımız benzıyo :) guzel olcak suphen olmasın koray hoca olmayacak sacı ekmez zaten :)

Hepimizin güzel olur inşallah :)
The World is Yours

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayirli olsun cok guzel gozukuyor

Teşekkürlerimle keskin
The World is Yours

Wolverine

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayirli olsun guzel olacagindan suphemiz yok.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayirli olsun guzel olacagindan suphemiz yok.

İnşallah hocam hepimizin güzel olacak teşekkür ederim
The World is Yours

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tony montana Hayırlı olsunnn çol güzel tertemiz bir ekim olmuş kafana kalıp gibi oturtmuş hocamız bu hali bile güzel 😂😂 insallah çok güzel olur sonucun

Facebook Twitter Instagram