Saç Ekimi Sonuçları
Maşallah, çok güzel olmuş. Saçlarınız hayırlı olsun
Alıntı yapılan: onizuka eikichi - 22 Mayıs 2019, 15:25:58Bu haliyle de güzel ama bir tık daha uzun tutup yana doğru taransa çok daha güzel olacağını düşünüyorum. 14 ay da değişim inanılmaz...Teşekkür ederim. Uzun saçla aram pek yok. Bu uzunluktan biraz daha fazla olunca kestiriyorum. Alıntı yapılan: Hintell - 22 Mayıs 2019, 18:09:33maşallah süper olmuş saçlar ve modeli tony cim çpk güzelllTeşekkür ederim Başkanım. İstanbulda Ramazan sonrası bir organizasyon yapalım da canlı değerlendir bide
Bu haliyle de güzel ama bir tık daha uzun tutup yana doğru taransa çok daha güzel olacağını düşünüyorum. 14 ay da değişim inanılmaz...
maşallah süper olmuş saçlar ve modeli tony cim çpk güzelll
ekim öncesi halinle şimdiki halin arasında dağlar kadar fark var ve çok doğal görünüyor güle güle tarayınız hocam.
Tony abi maşallah yav nasıl güzel olmuş güle güle tara açıklığa göre efsane doğal bir sonuç.
Abi maşallah süper olmuş yav saçlar ŞİMDİ TonyMontana Benzedin işte
TonyMontana açık alana göre çok başarılı bir sonuç Koray hocayı tebrik ederim örnek bir saç ekimi sonucu çok beğendim
Alıntı yapılan: TonyMontana - 22 Mayıs 2019, 21:19:03Alıntı yapılan: onizuka eikichi - 22 Mayıs 2019, 15:25:58Bu haliyle de güzel ama bir tık daha uzun tutup yana doğru taransa çok daha güzel olacağını düşünüyorum. 14 ay da değişim inanılmaz...Teşekkür ederim. Uzun saçla aram pek yok. Bu uzunluktan biraz daha fazla olunca kestiriyorum. Alıntı yapılan: Hintell - 22 Mayıs 2019, 18:09:33maşallah süper olmuş saçlar ve modeli tony cim çpk güzelllTeşekkür ederim Başkanım. İstanbulda Ramazan sonrası bir organizasyon yapalım da canlı değerlendir bide Tabiki Tony başkan ne zaman istersen senin bu güzel saçların Ankara'ya dar istanbul'a fazla gelir ama olsun Bekliyorum