Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdoğan, 5034 grafts, KEEP Manuel, 20-21 Mart 2018  (Okunma sayısı 225345 defa)

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben 4 aydır kullanıyorum finasterid- propecia Her gün aynı saat olarak sabahları. sorun yaşamadım şükür Hintell cesaretlendirdi bu konuda 1 sene kullanıp kısmet ise ekim için çalışmalara başlayacağım.

İlacı aklımdan silip yutup unutuyorum bir görev gibi. Aklıma gelmiyor gün içinde sanırım düşünsem sorun yaşarım rahat bir insanım bu konuda.

Çok kişi psikolojik olarak etki yaşıyor. Ben ilk ilacı aldıktan 30 saniye sonra kasıklarıma ağrı girmişti :) tamamen psikolojikti. Rahat olmak önemli.

abysmo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Türk insanı bir garip, umursaması gereken şeyleri önemsemez, "Türk'e birşey olmaz" der, ama Finasteride gibi bir durumda dünyada yüzde 3'ün altında olan yan etki oranı evhamdan yüzde 30'a çıkar :) Ben de ilk günlerde sürekli vücudumu dinliyor, hafiften stres yapıyordum. Kasıklarda ağrı 1 aya yakın sürdü. Ama sonra herşey gitti, herhangi bir olumsuz etki gözlemlemiyorum nazar değmesin.

Tyler_Durden

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bıraktıktan sonraki ilk ay oldu gibi geldi. Sonradan tam emin olamadım. Ancak ben finasterde den gözle görülür bir fayda hiç görmedim, bu nedenle bıraktıktan sonra da geri dönüş etkisi olmadı diyebilirim. Ama finasteride sayesinde saçlarında ciddi değişim görülen kişiler, bıraktıktan sonra faydasını kaybedeceklerdir. Benim de ilerleyen dönemde kullanmadığım için ekim öncesi varolan saçlarda azalma devam edecektir.
tşkler cevap için sağol

ahmet69

• Jr. Member
  • **
gayet iyi sonuç bu kötü diyen arkadaşlar neye göre kötü diyor? fiyat konusunda bilgi alabilir miyim hocam

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
gayet iyi sonuç bu kötü diyen arkadaşlar neye göre kötü diyor? fiyat konusunda bilgi alabilir miyim hocam

kim kötü demiş bu ekime karıştırdın konuyu :) o başka bir muhabbet.  fiyat 5034x2.5 euro: 12585 euro  düz 34 greft sayma 12500 euro
« Son Düzenleme: 18 Mart 2019, 01:50:19 Gönderen: Nhympex »

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
kim kötü demiş bu ekime karıştırdın konuyu :) o başka bir muhabbet.  fiyat 5034x2.5 euro: 12585 euro  düz 34 greft sayma 12500 euro

Doğru hesap :)
The World is Yours

Cihandoğan

• Hero Member

34 greft hediye ozaman tony hocam:)

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
1 SENE

Zaman gerçekten hızlıca akıp geçiyor.

Sonuç ortada. Memnuniyet düzeyim yüksek oldu operasyon sonucunda. Yüzümün göründüğü fotoğrafı özellikle paylaşıyorum. Çünkü ekimin yüz yapısına, kafa şekline göre uyumu en iyi bu şekilde anlaşılmaktadır.
The World is Yours

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Koray hoca kafanda harikalar yaratmış güle güle tara kardeşim  ,son zamanlarda gördüğüm en güzel ekimlerden biri.

Tyler_Durden

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
inanılmaz doğal duruyor ,bu ekim doğallık konusunda fark yaratmış.çok güzel bir sonuç , güle güle kullanın. takviye kullanıyor musunuz hala? yan profil ve verteksten de paylaşım yapabilir misiniz?

Tyler_Durden

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
temple pointlerinizin durumu nasıl tam gözükmüyor?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Maşallah yakışıklı kardeşim benim:)
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
inanılmaz doğal duruyor ,bu ekim doğallık konusunda fark yaratmış.çok güzel bir sonuç , güle güle kullanın. takviye kullanıyor musunuz hala? yan profil ve verteksten de paylaşım yapabilir misiniz?

Başkan istiyorsunda bir de sen paylaşssan asmed de ektirdiğin saç ekimini:) oluyormu böyle sadece istemek:)
Global Moderator

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Massallah Tony reis cok güzel duruyor saçlarin güle güle tara

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Koray hoca kafanda harikalar yaratmış güle güle tara kardeşim  ,son zamanlarda gördüğüm en güzel ekimlerden biri.

Teşekkür ederim. Verdiğim her kuruş helal olsun. Beklentimi fazlasıyla karşıladılar.
The World is Yours

Facebook Twitter Instagram