Tony 6. Ay 5 gün içinde bitecek benim için ve saçların çoğu çıkmadı. Klinik daha sonra çıkacağını söylüyor. Ben de inanarak bekliyorum. Ama forumdaki insanların yüzde 99'u 6 aydan sonra çıkış olsa dahi az olacağını ve bu saatten sonra ancak mevcut saçların güçlenebileceği inancında. Bu noktada benim kafam iyice karışıyor işte. Bu kadar insan yanılıyor olamaz noktasından mı yaklaşalım, bize güvenin ve sabredin diyen insanlara mı yaslayalım sırtımızı ? Yani 6 ayda saçların çıkmamış olması gayet sıradan ve normal bir durumsa niye bunca insan aksine inanıyor ? Bu soru işaretleriyle zamanın akıp gitmesi gerçekten sıkıntılı bir süreç.
Herkesin bünyesi farklıdır. Benim de 6 ayda doğal ama seyrek bir görünüm vardı. Hatta asmed e gidip görüştüm hocayla. 6 ay için çok iyi diyemem, yapı meselesi demişti. Benim için 10-11 aylarda güzel görünüm olacağını söylemişti. Dediği gibi de oldu.
Gerçek şu ki 6 aya kadar saçların çoğu çıkmakta. Bazısında %90 bazısında 70 tir. Ama çıkıp da kapatıcılık sağlamayan inçe veya çok kısa saçlar olduğundan yeni çıkış oransal olarak 6 Aydan sonra ciddi seviyede olduğu düşünülüyor.
Hiç sıkıntı yapma kendine. İstenen görünüm 4-5 ay içinde ortaya çıkacaktır.