Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdoğan, 5034 grafts, KEEP Manuel, 20-21 Mart 2018  (Okunma sayısı 225383 defa)

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba, sizin ekim gercekten cok basarili. Yanlız 6.ay fotonuza baktim 4 ay icinde bence sadece kalinlasmis buda su demek oluyor ki 6 ay sahiden cikti cikti yeni cikis olmamis ki sadece uzamis ve kalinlasmis. Asmed övgüyü gercekten hak ediyor. Bazilarina ders vermesi lazım diye düşünüyorum

6. Ayda saçlarının çoğu çıkmakta doğru. Ancak çıkıp da tüy gibi olan veya çok kısa olup kapatıcılığa etkisi olmayan saçların formunu alması da sürecin önemli bir kısmı. Cidden büyük fark oldu 6 Aydan sonra.

Asmed gibi bir merkez iyi ki var.
The World is Yours

ömercemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu ekimin doğallığı çok ön planda ve sonlara doğru wertex biraz daha kapancaktır o zaman efsaneler arasına girersin artık 👌

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Açıklık için çok çok iyi bir sonuç.Şimdi saçlandığın için rahat rahat fikrimi söyleyebilirn tony bey :) Ekimden önce tüylerin dışında düzgün saçlar yokmuş.Dünyanın en iyi doktoru gelse 5000 greftle tüm kafayı sık yapamaz öyle bir dünya yok.Koray Hoca çok başarılı bir ekimcidir 5000 greftle bu kafa en iyi bu hale gelebilirdi.Tamam herkes alışmış asmedin insanüstü sonuçlarına ama açıklık için bu da üstdüzey bir sonuç yine.En önemlisi senin mutlu olman.Bu kadar saçın olduğu için 2000 greft de aralara sıklaştırma yaptırsan Hintellden farklı saçın olmaz bence,bu işin peşini bırakma dostum erteleme asla :)

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED Dr. Koray Erdoğan, 5034 grafts, KEEP Manuel, 20-21 Mart 2018
« Yanıtla #709 : 02 Şubat 2019, 10:23:02 »
Bu ekimin doğallığı çok ön planda ve sonlara doğru wertex biraz daha kapancaktır o zaman efsaneler arasına girersin artık 👌

Verteks e kullanılan greft sayısı ve açık alanı beraber değerlendirince ciddi bir değişim olmaz heralde. Verteks bölgede ön-orta bölge gibi saçlar üst üste gelmediğinden kapatıcılık zor olmakta. Doğallık açısından çok memnunum.
The World is Yours

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #710 : 02 Şubat 2019, 10:26:43 »
Açıklık için çok çok iyi bir sonuç.Şimdi saçlandığın için rahat rahat fikrimi söyleyebilirn tony bey :) Ekimden önce tüylerin dışında düzgün saçlar yokmuş.Dünyanın en iyi doktoru gelse 5000 greftle tüm kafayı sık yapamaz öyle bir dünya yok.Koray Hoca çok başarılı bir ekimcidir 5000 greftle bu kafa en iyi bu hale gelebilirdi.Tamam herkes alışmış asmedin insanüstü sonuçlarına ama açıklık için bu da üstdüzey bir sonuç yine.En önemlisi senin mutlu olman.Bu kadar saçın olduğu için 2000 greft de aralara sıklaştırma yaptırsan Hintellden farklı saçın olmaz bence,bu işin peşini bırakma dostum erteleme asla :)

Teşekkür ederim. Nw 6 seviyesi sayılabilecek bir açıklık mevcuttu. Bu nedenle 5.000 greft ve 1.99 saç ortalamasıyla daha iyisi olmazdı. 2.300 greftlik kapasite var hala hesaplamalara göre. Onu da verteksin daha fazla açılma ihtimaline karşın yedekte tutmakta fayda var. 1 sene dolduktan sonra kontrole gitmeyi düşünüyorum. Bakalım ne diyecekler. Şu anki hali beni oldukça memnun etmiş durumda.

Hintell gibi saçı olanı forumdan atıyorlar haberin olsun :)
The World is Yours

abysmo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #711 : 02 Şubat 2019, 14:36:35 »
6. Ayda saçlarının çoğu çıkmakta doğru. Ancak çıkıp da tüy gibi olan veya çok kısa olup kapatıcılığa etkisi olmayan saçların formunu alması da sürecin önemli bir kısmı. Cidden büyük fark oldu 6 Aydan sonra.

Asmed gibi bir merkez iyi ki var.

Tony 6. Ay 5 gün içinde bitecek benim için ve saçların çoğu çıkmadı. Klinik daha sonra çıkacağını söylüyor. Ben de inanarak bekliyorum. Ama forumdaki insanların yüzde 99'u 6 aydan sonra çıkış olsa dahi az olacağını ve bu saatten sonra ancak mevcut saçların güçlenebileceği inancında. Bu noktada benim kafam iyice karışıyor işte. Bu kadar insan yanılıyor olamaz noktasından mı yaklaşalım, bize güvenin ve sabredin diyen insanlara mı yaslayalım sırtımızı ? Yani 6 ayda saçların çıkmamış olması gayet sıradan ve normal bir durumsa niye bunca insan aksine inanıyor ? Bu soru işaretleriyle zamanın akıp gitmesi gerçekten sıkıntılı bir süreç.

atlantis

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #712 : 02 Şubat 2019, 22:50:47 »
Hocam yeni saçlarınız hayırlı olsun, çok güzel olmuş. Benim de geçen hafta Asmed'te ekimim oldu ve size de muhtemelen proscar tavsiye ettiler. Hiç kullandınız mı?
Ben faydalı olacağı için kullanacağımı söyledim fakat şimdi internette araştırdığımda çok az da olsa bazı insanlarda kalıcı hasarlar verdiğinden bahsediyor. Prospektüsünde yazan etkiler ise korkutucu.

abysmo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #713 : 02 Şubat 2019, 23:19:54 »
Hocam yeni saçlarınız hayırlı olsun, çok güzel olmuş. Benim de geçen hafta Asmed'te ekimim oldu ve size de muhtemelen proscar tavsiye ettiler. Hiç kullandınız mı?
Ben faydalı olacağı için kullanacağımı söyledim fakat şimdi internette araştırdığımda çok az da olsa bazı insanlarda kalıcı hasarlar verdiğinden bahsediyor. Prospektüsünde yazan etkiler ise korkutucu.

Ben cevap vereyim : 7-8 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım, okuduklarınıza çok takılmayıp deneyebilir ve dilerseniz vazgeçebilirsiniz. Daha önceki Post lardan görebileceğiniz üzere Tony arkadaşımız da birkaç ay kullandı daha sonra bırakmayı tercih etti.

Selen

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #714 : 03 Şubat 2019, 12:03:46 »
Çok güzel olmuş saçlarınız güle güle tarayınız mutluluklar.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #715 : 03 Şubat 2019, 12:42:01 »
Tony 6. Ay 5 gün içinde bitecek benim için ve saçların çoğu çıkmadı. Klinik daha sonra çıkacağını söylüyor. Ben de inanarak bekliyorum. Ama forumdaki insanların yüzde 99'u 6 aydan sonra çıkış olsa dahi az olacağını ve bu saatten sonra ancak mevcut saçların güçlenebileceği inancında. Bu noktada benim kafam iyice karışıyor işte. Bu kadar insan yanılıyor olamaz noktasından mı yaklaşalım, bize güvenin ve sabredin diyen insanlara mı yaslayalım sırtımızı ? Yani 6 ayda saçların çıkmamış olması gayet sıradan ve normal bir durumsa niye bunca insan aksine inanıyor ? Bu soru işaretleriyle zamanın akıp gitmesi gerçekten sıkıntılı bir süreç.

Herkesin bünyesi farklıdır. Benim de 6 ayda doğal ama seyrek bir görünüm vardı. Hatta asmed e gidip görüştüm hocayla. 6 ay için çok iyi diyemem, yapı meselesi demişti. Benim için 10-11 aylarda güzel görünüm olacağını söylemişti. Dediği gibi de oldu.

Gerçek şu ki 6 aya kadar saçların çoğu çıkmakta. Bazısında %90 bazısında 70 tir. Ama çıkıp da kapatıcılık sağlamayan inçe veya çok kısa saçlar olduğundan yeni çıkış oransal olarak 6 Aydan sonra ciddi seviyede olduğu düşünülüyor.

Hiç sıkıntı yapma kendine. İstenen görünüm 4-5 ay içinde ortaya çıkacaktır.
The World is Yours

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #716 : 03 Şubat 2019, 16:12:21 »

Evet takip ediyorum ekimini hayırlı olsun atlantis tekrardan. Sorduğun sorular cevaplanmış.
The World is Yours

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #717 : 03 Şubat 2019, 16:12:55 »
Çok güzel olmuş saçlarınız güle güle tarayınız mutluluklar.

Teşekkür ederim :)
The World is Yours

abysmo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #718 : 05 Şubat 2019, 21:41:58 »
Herkesin bünyesi farklıdır. Benim de 6 ayda doğal ama seyrek bir görünüm vardı. Hatta asmed e gidip görüştüm hocayla. 6 ay için çok iyi diyemem, yapı meselesi demişti. Benim için 10-11 aylarda güzel görünüm olacağını söylemişti. Dediği gibi de oldu.

Gerçek şu ki 6 aya kadar saçların çoğu çıkmakta. Bazısında %90 bazısında 70 tir. Ama çıkıp da kapatıcılık sağlamayan inçe veya çok kısa saçlar olduğundan yeni çıkış oransal olarak 6 Aydan sonra ciddi seviyede olduğu düşünülüyor.

Hiç sıkıntı yapma kendine. İstenen görünüm 4-5 ay içinde ortaya çıkacaktır.

Seyreklik meselesini sıkıntı yapmamaya çalışıyorum. Ancak çıkışlar meselesini sıkıntı yapmamak pek kolay değil. 6 ay bitmişken şöyle bir ön çizgiye sahip olmak ve cm2 ye toplasan 10 greft düşmeyen şu bölgeye dahi saç dolacağına inanmak gelecek için bayağı bir optimistik olmayı gerektiriyor :) Yani maç burdan dönerse taraftar stadı yakacak ama işte... :)

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #719 : 06 Şubat 2019, 01:26:07 »
6 ayda daha iyi bir görünüm olması beklenir. Ama biraz daha sabır önümüzdeki 2-3 ayda anlaşılacaktır durum.
The World is Yours

Facebook Twitter Instagram