Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdoğan, 5034 grafts, KEEP Manuel, 20-21 Mart 2018  (Okunma sayısı 225395 defa)

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah tony harika oldu saçların gelişim var önceki paylaşıma göre bence

Sevindim gelişim farkedildiğine. Benim daha fazla bir beklentim yok artık. Bu açıklığa, bu saç yapısıyla daha iyisi olmazdı.
The World is Yours

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sonuç çok iyi olmuş hayırlı olsun. Rica etsem tam yukardan,vertexden ve donörden fotoğraf paylaşabilir misiniz ?

Teşekkür ederim. Müsait olunca atarım foto.
The World is Yours

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah gerçekten. daha da fark olacak bence

Teşekkür ederim. Artık benim ekimi değil, senin süreci takip edeceğiz. Benim saçın heyecanı kalmadı, seninki daha merak uyandırıcı :)
The World is Yours

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence gayet heyecanlı Tony hocam ve saç ekimi konusunda yazdıklarını da özellikle takip ediyorum.
saçlarına gelince ekim öncesi açıklığına göre saç ekimi sonucun efsane hem doğallık açısından hem kapatıcılık açısından.kellik derecen baya fazlaydı bu tarz açıklıklara bu şekilde kapatılan çok ekim gördüm ama bu kadar doğalını görmedim. Bu kadar kel olup saç ekimi yaptırdığının anlaşılmaması çok zor ihtimal Koray Erdoğan bu ihtimalide başarmış güle güle tara abim.

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Daha gelişim olucak tony volüm kazanıp daha da doğal halini alıcak emin ol zaten şuan bile efsane asmed farkı ortada güle güle kullan 8)

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence gayet heyecanlı Tony hocam ve saç ekimi konusunda yazdıklarını da özellikle takip ediyorum.
saçlarına gelince ekim öncesi açıklığına göre saç ekimi sonucun efsane hem doğallık açısından hem kapatıcılık açısından.kellik derecen baya fazlaydı bu tarz açıklıklara bu şekilde kapatılan çok ekim gördüm ama bu kadar doğalını görmedim. Bu kadar kel olup saç ekimi yaptırdığının anlaşılmaması çok zor ihtimal Koray Erdoğan bu ihtimalide başarmış güle güle tara abim.

Çok teşekkür ediyorum öncelikle. Açıklık gerçekten fazlaydı. Benim için en önemli husus doğal görünümdü. Çünkü yoğun ancak doğal olmayan bir görünümün benim için hiçbir önemi yoktu. Çok şükür beklentimin de üzerinde doğallık sağlandı. Çevremde ekim yaptırdığımı bilen keller baya heyecanlandı böyle bir sonuç görünce :) İnşallah herkes dilediği saçlara kavuşur. Yardımımız oluyorsa ne mutlu.
The World is Yours

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Daha gelişim olucak tony volüm kazanıp daha da doğal halini alıcak emin ol zaten şuan bile efsane asmed farkı ortada güle güle kullan 8)

Teşekkür ederim Akf. İnşallah öyle olur :)
The World is Yours

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam harika olmuş maşallah 41 kere

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Vertex bölge ve donör.
The World is Yours

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam harika olmuş maşallah 41 kere

Teşekkür ederim :)
The World is Yours

Gençadam

• Full Member
Tony abi ekimin harika keşke benim olsa :D

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tony abi ekimin harika keşke benim olsa :D

Senin ekimi takip ediyorum inşallah daha güzel olacak :)
The World is Yours

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah daha ne olsun  dedirtecek tarzda Hayırlı olsun Güle güle tara Süper Çok beğendim

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah daha ne olsun  dedirtecek tarzda Hayırlı olsun Güle güle tara Süper Çok beğendim

Teşekkür ederim Beta
The World is Yours

Facebook Twitter Instagram