Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdoğan, 5034 grafts, KEEP Manuel, 20-21 Mart 2018  (Okunma sayısı 225401 defa)

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekim öncesi ile kıyasladığımız zaman inanılmaz bir değişim var ,kellikten eser kalmamış.saçlar çok güzel çıkmış ve kapatıcılık inanılmaz seviyede .
6 ay olayına kesinlikle katılıyorum saç büyümesi dediğimiz olay gerçekleşince hacim olarak iki misline çıkıyor saçlar bunu sadece saç çıkışı olarak değerlendirmemek lazım.

Evet öncesi-sonrası yan yana konulduğunda ciddi fark var. Çok şükür bugünleri gördük. 6-9 ay arası gelişim gerçekten fark yarattı.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Tony bir sıklaştırma daha bu saçlar beni geçer :)
Global Moderator

Fthyldz1.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Evet öncesi-sonrası yan yana konulduğunda ciddi fark var. Çok şükür bugünleri gördük. 6-9 ay arası gelişim gerçekten fark yarattı.

Merhaba Donör kapasitesi kaç acaba sıkılaştırma ekimi için koray hoca kabul eder mi tekrar

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tony bir sıklaştırma daha bu saçlar beni geçer :)

Başkanım sen kulvar dışısın :)
The World is Yours

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba Donör kapasitesi kaç acaba sıkılaştırma ekimi için koray hoca kabul eder mi tekrar

7.300 ölçüldü kapasite. 2.300 greft daha var alınabilecek. Kendi hesabı bu, o yüzden kabul edeceğini düşünüyorum.
The World is Yours

Fthyldz1.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Yanıtınız için teşekkür ederim.

Tyler_Durden

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
merhaba, öncelikle ekimin süper olmuş, güle güle kullan. Ben de koray hocaya saç ektirmeyi düşünüyorum ancak finasterid kullanımı konusunda soru işaretlerim var. Açıklığım hemen hemen seninkiyle aynı ancak saç kalitesi, dönor kapasitesi seninkiyle nasıl bilemiyorum. Finasterid sende yan etki yaptı mı? yaptıysa nasıl etkiler gördün? bir de acaba finasterid kullanmadan ekim yaptırsam nasıl bir sonuçla karşılaşabilirim? asmed bana mail olarak dönüş yaptı ve ilaç kullanmazsam "shock loss" ile karşılaşabilirmişim. şok dökülme her ekimde olan birşey değil mi? bir dünya para verip de pişman olmak istemem açıkçası :/

Bafe26

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun tony müthiş olmuş nazar değmesin. Dökülme tipi olarak aynı sayılırız bende Koray hocayı düşünüyorum. 1 aydır finasterid kullanıyorum. Baştan sona okudum konunuzu sürecinizi takip ettim diyebilirim bugün ☺ Maşallah diyorum tekrar
Tyler bana da finas önerdiler mail de ilk başta sıcak bakmamıştım ama 1 aydır propecia kullanıyorum şuan hiçbir problem yok. Psikolojik olarak kendinizi hazırlayıp başlayabilirseniz finas a sıkıntı olma ihtimali daha azalır tahminimce

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
merhaba, öncelikle ekimin süper olmuş, güle güle kullan. Ben de koray hocaya saç ektirmeyi düşünüyorum ancak finasterid kullanımı konusunda soru işaretlerim var. Açıklığım hemen hemen seninkiyle aynı ancak saç kalitesi, dönor kapasitesi seninkiyle nasıl bilemiyorum. Finasterid sende yan etki yaptı mı? yaptıysa nasıl etkiler gördün? bir de acaba finasterid kullanmadan ekim yaptırsam nasıl bir sonuçla karşılaşabilirim? asmed bana mail olarak dönüş yaptı ve ilaç kullanmazsam "shock loss" ile karşılaşabilirmişim. şok dökülme her ekimde olan birşey değil mi? bir dünya para verip de pişman olmak istemem açıkçası :/

Finasteride in yan etkisi olarak ben de unutkanlık yaptığını düşünüyorum. Belki ilaçtan kaynaklı değildi unutkanlık ama ben de bu şekilde bir düşünce oluştu. O düşünce sebebiyle, mesleğim gereği bu durum katlanılamaz olduğundan 4,5 ay önce bıraktım. Ancak cinsel bozukluk yaşamadım. Kişiden kişiye değişiyor bu durum.

Finasteride i ekim öncesi kullanmak varolan ve zayıflamış saçları, operasyon nedeniyle ortaya çıkan travma sonrası temelli kaybetmemek adına faydalı görüyorum. Sanırım burada şok dökülme dedikleri, şok dökülme sonrası dökülen varolan zayıflamış saçların bir daha çıkmamak üzere kaybetme ihtimali. Yoksa şok dökülme, çok istisnai durumlar hariç, az veya çok her ekimde olur.
The World is Yours

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun tony müthiş olmuş nazar değmesin. Dökülme tipi olarak aynı sayılırız bende Koray hocayı düşünüyorum. 1 aydır finasterid kullanıyorum. Baştan sona okudum konunuzu sürecinizi takip ettim diyebilirim bugün ☺ Maşallah diyorum tekrar
Tyler bana da finas önerdiler mail de ilk başta sıcak bakmamıştım ama 1 aydır propecia kullanıyorum şuan hiçbir problem yok. Psikolojik olarak kendinizi hazırlayıp başlayabilirseniz finas a sıkıntı olma ihtimali daha azalır tahminimce

Teşekkür ederim. Darısı başınıza. Finasteride kullanırken yan etki durumuna bakmak lazım. Eğer ciddi bir yan etki varsa ısrar etmenin anlamı yok. Kullanıcıların çoğu psikolojik olarak da etkileniyor. Olmayan etkiyi beyinlerinde de yaratabiliyorlar. Mesela ben ilk ilacı aldıktan birkaç dk sonra, daha ilaç midede çözülmeden kasıklarımda ağrı hissetmiştim :)
The World is Yours

Bafe26

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim. Darısı başınıza. Finasteride kullanırken yan etki durumuna bakmak lazım. Eğer ciddi bir yan etki varsa ısrar etmenin anlamı yok. Kullanıcıların çoğu psikolojik olarak da etkileniyor. Olmayan etkiyi beyinlerinde de yaratabiliyorlar. Mesela ben ilk ilacı aldıktan birkaç dk sonra, daha ilaç midede çözülmeden kasıklarımda ağrı hissetmiştim :)

Kesinlikle psikolojik olarak da etkiliyor. Hayırlısı olsun diyorum inşallah ben de sizin gibi saçlanırım 😂

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
10. Ay

Gelişim oluyor olabilir ama artık göre gözle görülür bir değişim göremiyorum. Finasteride, vitamin herhangi bir ilaç kullanmıyorum 4,5 aydır.
The World is Yours

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu da saçlar biraz daha uzunken bir hafta önce çektiğim foto.
The World is Yours

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Maşallah tony harika oldu saçların gelişim var önceki paylaşıma göre bence
Global Moderator

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sonuç çok iyi olmuş hayırlı olsun. Rica etsem tam yukardan,vertexden ve donörden fotoğraf paylaşabilir misiniz ?

Facebook Twitter Instagram