Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdoğan, 5034 grafts, KEEP Manuel, 20-21 Mart 2018  (Okunma sayısı 225478 defa)

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED Dr. Koray Erdoğan, 5034 grafts, KEEP Manuel, 20-21 Mart 2018
« Yanıtla #526 : 21 Eylül 2018, 18:30:22 »
bnm surecle hemen hemen aynı gıdıyo 2 ay ıcınde cok farketcek sen bıle sasırcan :) guzel gıdıyor

İnşallah öyle olur :)
The World is Yours

ormangibi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #527 : 21 Eylül 2018, 21:13:57 »
3500 ön artı ortaya, 1500 vertexe orası tamam. Saç teli olarak dağılımınız nasıl bilginiz var mı? Çokluların vertexe ekilmiş olması durumunda, vertexte de aynı sonucu alabilirsiniz.

mazot

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #528 : 21 Eylül 2018, 21:36:08 »
Gayet güzel ilerliyor dedecim, doğumgününe çok daha güzel olacak inşallah.

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #529 : 21 Eylül 2018, 21:39:22 »
İnşallah öyle olur :)
olur merak etme sac tellerı kalınlastımı cok farkedıyo

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #530 : 21 Eylül 2018, 23:30:32 »
3500 ön artı ortaya, 1500 vertexe orası tamam. Saç teli olarak dağılımınız nasıl bilginiz var mı? Çokluların vertexe ekilmiş olması durumunda, vertexte de aynı sonucu alabilirsiniz.

Tam olarak bilmiyorum. Ama tabii ki çoklu greftler daha çok kullanılıyor.

Saçlar ön orta bölümde olduğu gibi üst üste gelip boşlukları doldurmadığından vertekste kapatıcılık daha zor. Bakalım ne kadar gelişim göreceğiz önümüzdeki aylarda.
The World is Yours

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #531 : 21 Eylül 2018, 23:31:15 »
Gayet güzel ilerliyor dedecim, doğumgününe çok daha güzel olacak inşallah.

İnşallah güzel bir doğumgünü olur saçlarımla :)
The World is Yours

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
194. Gün

Saçlar biraz uzadı. Henüz formuna kavuşmadığı için yön vermek mümkün olmuyor. Benim de gözüm uzun saça alışmıyor nedense. Senelerin kelliğinin yarattığı etki heralde. Önceki  fotolara göre biraz daha uzun halinin görülmesi için paylaşıyorum, çünkü her an kestirebilirim :)

1 aydır finasteride kullanmıyorum. Daha önceden 1 sene sonuna kadar kullanacağımı belirtmiştim, ancak benim saçımda finasteride in etkisinin hayli az olduğuna kanaat getirdim. Bir de üstüne son zamanlarda yaşadığım unutkanlık, işe güce konsantrasyon eksikliği eklenince, finasteride in sebep olması ihtimalini düşündüğümden bıraktım.
The World is Yours

Orwell

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tonymontana gelişim devam edecek biliyoruz ancak bu haliyle bile çok doğal ve şık duruyor... beğeniyorum bu doğallığı, takipteyim...

woodgreen

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
194. Gün

Saçlar biraz uzadı. Henüz formuna kavuşmadığı için yön vermek mümkün olmuyor. Benim de gözüm uzun saça alışmıyor nedense. Senelerin kelliğinin yarattığı etki heralde. Önceki  fotolara göre biraz daha uzun halinin görülmesi için paylaşıyorum, çünkü her an kestirebilirim :)

1 aydır finasteride kullanmıyorum. Daha önceden 1 sene sonuna kadar kullanacağımı belirtmiştim, ancak benim saçımda finasteride in etkisinin hayli az olduğuna kanaat getirdim. Bir de üstüne son zamanlarda yaşadığım unutkanlık, işe güce konsantrasyon eksikliği eklenince, finasteride in sebep olması ihtimalini düşündüğümden bıraktım.

Hayırlı olsun Tony, gayet güzel olmuş, şuanki hali dahi harika ama ilerde bir sıkılaştırma yapsan 18 lik gençlere taş çıkartırsın valla. Ha bu arada adettendir, ''Allah içine sindirsin kardeş'' :))

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Daha da gelişecektir kanımca. 1 yılın sonunda verteksten aşağı doğru 1.500-2.000 arasında yapılacak bir sıklaştırma ekimi ile saç konusunun tamamen kapanacağını düşünüyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
vay be çok ıyı olmus bu son fotolar ama daha erken :) bekledığım patlama ıcın :)
Global Moderator

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Daha bence henüz konuşmak için erken,ama Koray beyin diğer ekimlerine göre baya geriden geliyorsunuz.7.aydan sonra dilerim 2.patlamayı yaşarsınız bu saçın biraz daha toplanmasına ihtiyaç var doğallığı tartışılmıyacak kadar güzel ama.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Daha bence henüz konuşmak için erken,ama Koray beyin diğer ekimlerine göre baya geriden geliyorsunuz.7.aydan sonra dilerim 2.patlamayı yaşarsınız bu saçın biraz daha toplanmasına ihtiyaç var doğallığı tartışılmıyacak kadar güzel ama.

gerıden degıl dostum acıklıga gore saç gayet guzel gıdısat  canlı görüp incelemiş biri olarak gidişat doğallık harıka
Global Moderator

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tonymontana gelişim devam edecek biliyoruz ancak bu haliyle bile çok doğal ve şık duruyor... beğeniyorum bu doğallığı, takipteyim...

Gelişim ciddi bir şekilde devam ediyor. Son 4-5 günlük periyotta dahi farklılık oluştu. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak.
The World is Yours

Facebook Twitter Instagram