Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Hintell - 27 Nisan 2019, 10:17:41maşallah harıka olmuş saçlar tonycim ne çabuk geçti günler4 ay dolduğunda yemek yemiştik Başkanım. sloocer sen ben 9 ay geçmiş o günden beri. Zaman gerçekten çok hızlı akıyor.
maşallah harıka olmuş saçlar tonycim ne çabuk geçti günler
Alıntı yapılan: TonyMontana - 27 Nisan 2019, 12:31:46Alıntı yapılan: Hintell - 27 Nisan 2019, 10:17:41maşallah harıka olmuş saçlar tonycim ne çabuk geçti günler4 ay dolduğunda yemek yemiştik Başkanım. sloocer sen ben 9 ay geçmiş o günden beri. Zaman gerçekten çok hızlı akıyor.9 ay mı olmuş gerçekten? Şaka gibi .. zaman yaş ilerledikçe dahada hızlı akıyor. Bununla ilgili bir makale okumuştum . Senin 9 ayınla benim 9 ayım farklı.. Hintell zaten “mature” olmuş:) ona 3 gün gibi gelmiştir:)
Alıntı yapılan: sloocer - 27 Nisan 2019, 15:13:51Alıntı yapılan: TonyMontana - 27 Nisan 2019, 12:31:46Alıntı yapılan: Hintell - 27 Nisan 2019, 10:17:41maşallah harıka olmuş saçlar tonycim ne çabuk geçti günler4 ay dolduğunda yemek yemiştik Başkanım. sloocer sen ben 9 ay geçmiş o günden beri. Zaman gerçekten çok hızlı akıyor.9 ay mı olmuş gerçekten? Şaka gibi .. zaman yaş ilerledikçe dahada hızlı akıyor. Bununla ilgili bir makale okumuştum . Senin 9 ayınla benim 9 ayım farklı.. Hintell zaten “mature” olmuş:) ona 3 gün gibi gelmiştir:)Alıntı yapılan: sloocer - 27 Nisan 2019, 15:13:51Alıntı yapılan: TonyMontana - 27 Nisan 2019, 12:31:46Alıntı yapılan: Hintell - 27 Nisan 2019, 10:17:41maşallah harıka olmuş saçlar tonycim ne çabuk geçti günler4 ay dolduğunda yemek yemiştik Başkanım. sloocer sen ben 9 ay geçmiş o günden beri. Zaman gerçekten çok hızlı akıyor.9 ay mı olmuş gerçekten? Şaka gibi .. zaman yaş ilerledikçe dahada hızlı akıyor. Bununla ilgili bir makale okumuştum . Senin 9 ayınla benim 9 ayım farklı.. Hintell zaten “mature” olmuş:) ona 3 gün gibi gelmiştir:)Mature mi eyvallah:))
Sonuç açıklığa oranla güzel gerçekten. Ama vertexe takildim ben. 1500 greft koray hoca standartinda az buz bir sayi degil ve daha kapatici olmaliydi diye dusunuyorum. 1500*kök başı fiyat olarak da bakilirsa yabana atilmayacak mebla bence.
Merhaba, cok iyi gozukuyor, daha iyisi olamazdi zaten. Siz nekadar ucret odediniz acaba
abi saçlar git git dahada güzel olmuş hayırlı olsun
Bu haliyle de güzel ama bir tık daha uzun tutup yana doğru taransa çok daha güzel olacağını düşünüyorum. 14 ay da değişim inanılmaz...
maşallah süper olmuş saçlar ve modeli tony cim çpk güzelll