Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdoğan, 5034 grafts, KEEP Manuel, 20-21 Mart 2018  (Okunma sayısı 225313 defa)

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
inanılmaz doğal duruyor ,bu ekim doğallık konusunda fark yaratmış.çok güzel bir sonuç , güle güle kullanın. takviye kullanıyor musunuz hala? yan profil ve verteksten de paylaşım yapabilir misiniz?

Paylaşırım mutlaka. Teşekkür ederim Benin için en önemli husus doğallıktı. Doğal olmayan bir ekim ne kadar çıkışlarda başarı sağlanmış olsa da kesinlikle başarısızdır benim gözümde. Çok şükür olabileceği kadar doğal oldu.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah yakışıklı kardeşim benim:)

Sağol Başkanım :)
The World is Yours

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Massallah Tony reis cok güzel duruyor saçlarin güle güle tara

Teşekkür ederim. Maşallah desin senin gibi herkes de nazar değmesin :)
The World is Yours

Tyler_Durden

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Başkan istiyorsunda bir de sen paylaşssan asmed de ektirdiğin saç ekimini:) oluyormu böyle sadece istemek:)
yakında paylaşacağım :))

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Müthişşşş..

joshua

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
1 SENE

Zaman gerçekten hızlıca akıp geçiyor.

Sonuç ortada. Memnuniyet düzeyim yüksek oldu operasyon sonucunda. Yüzümün göründüğü fotoğrafı özellikle paylaşıyorum. Çünkü ekimin yüz yapısına, kafa şekline göre uyumu en iyi bu şekilde anlaşılmaktadır.
Süper.

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok imrendim masallah nazar değmesin

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
The World is Yours

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok imrendim masallah nazar değmesin

Teşekkür ederim, nazar dualarınızı eksik etmeyin :)
The World is Yours

ormangibi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok güzel, hayırlı olsun. Ekim olduğu belli olmayan, doğal ve sık bir görüntü var. Sanırım süreç içerisinde atak, patlama gibi dönemler yaşamadınız, çıkışlar yavaş yavaş oldu, bu yüzden sonucu görünceye kadar ara dönemlerde biraz tedirgin olmuşsunuz. Genellikle sıklaştırma ekimlerinde böyle oluyor sanırım, öncesi tamamen boş olmadığından ara dönemlerde bir bakışta gelişmeler belli olmadığı için.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok güzel, hayırlı olsun. Ekim olduğu belli olmayan, doğal ve sık bir görüntü var. Sanırım süreç içerisinde atak, patlama gibi dönemler yaşamadınız, çıkışlar yavaş yavaş oldu, bu yüzden sonucu görünceye kadar ara dönemlerde biraz tedirgin olmuşsunuz. Genellikle sıklaştırma ekimlerinde böyle oluyor sanırım, öncesi tamamen boş olmadığından ara dönemlerde bir bakışta gelişmeler belli olmadığı için.

Teşekkür ederim. Saç ekimi operasyonu geçirip tedirgin olmayan, kafasında acaba şeklinde düşünceler geçmeyen yoktur. Varsa da çok istisnaidir. Ben minimum risk olması açısından, operasyonumu Asmed de yaptırdım. Eğer yapmayı kabul etmeselerdi hiç yaptırmayacaktım. Son derece güven duyduğum bir operasyon oldu. Bu nedenle dediğiniz gibi az da olsa tedirgin olduğum zamanlar dışında kafam genel olarak rahat oldu.
The World is Yours

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tony hocam Senın konunu okumak bana her zaman keyif verıyor

Unsaltr

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Adam hakkaten Tony Montanaya benzemiş,tebrikler Koray hocam.Güle güle tara kardeşim,olay bitmiş...Beklediğimden daha iyi,çok doğal olmuş.

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
tony ... muhtesem .

masallah

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tony hocam Senın konunu okumak bana her zaman keyif verıyor

Sevindim teşekkür ederim :)
The World is Yours

Facebook Twitter Instagram