Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdoğan, 5034 grafts, KEEP Manuel, 20-21 Mart 2018  (Okunma sayısı 225334 defa)

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED Dr. Koray Erdoğan, 5034 grafts, KEEP Manuel, 20-21 Mart 2018
« Yanıtla #765 : 27 Şubat 2019, 18:38:38 »
Sac kalınlıgınız, açık alanınız, ekılen alan göz önünde bulundurulduğunda mukemmel olmuş hayırlısı olsun. Ulke ekonomısının bu kadar kotu sevıyede olması bu tarz basarılı ama normal bır maas kazanan kısının ekım yaptıramayacagı ucretlere yakın olması asmedın çok can sıkıyor. Insanın psıkolojısını duzeltmek adına yaptıgı bır estetik operasyonun bır askerı ucretlının yıllar suren bırıkımının karsılıgına denk gelmesı trajıkomık. Oturup ulkenın durumuna bu noktaran bıle bakınca bır sıgara yazıp agız dolusu neyzen tevfik kusuyorum ben boyle duzenın ızzetı ıtıbarı dıye

ekim gerçekten süper allah herkese nasip etsin koray Erdoğana ektirmek nediyelim başka Martineden1903 aynı hisleri paylaşıyorum dünya artık biz kendini geçindirecek kadar para kazanan insanlar için cehennem olmaya başladı standartına bile yetmiyor. kazancımızın dünya genelinde alım gücü olarak hiç bir değeri yok malesef, neyse hayırlısı olsun TonyMontana hocam maşallah nazarlardan korusun Allah.

Teşekkür ederim. Umarım herkes istediği merkezde ekim yaptırabilme fırsatı bulur. Alım gücü konusunda haklısınız. Herşeye yetişebilmek, para bulabilmek mümkün olmuyor. Hepimizin isteyip de alamadığı veya yapamadığı şeyler var. Ekonomik düzen içinde hepimiz yaşamaya çalışıyoruz. İnşallah ülkemiz insanları için gelecekte alım gücünün yükseldiği, refah dolu günler görürüz.

Unsaltr

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Forumun sana üstün hizmet madalyası vermesi lazım 52 sayfa bıkmadan usanmadan yazmışsın torun;)Saçlarda güzel olmuş,darısı diğer kellerin başına.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Forumun sana üstün hizmet madalyası vermesi lazım 52 sayfa bıkmadan usanmadan yazmışsın torun;)Saçlarda güzel olmuş,darısı diğer kellerin başına.

Sohbet muhabbet işte :) teşekkür ederim
The World is Yours

mazot

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kayacım ekim patlamış haklısın 😄

Kötü niyetli olmadığını düşünerek yanlış konuya yorum yaptığını düşünüyorum.

Ateş ediyor ateeeeeeeş :)

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ateş ediyor ateeeeeeeş :)

Torunum çok şükür iyi günlere ulaştık beraber :)
The World is Yours

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tony hocam harika bir sonuç. Saçlarınızı güle güle kullanın. En güzeli de topik illetinden kurtulmanız olmuş. İnşallah bize de nasip olur :)
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tony hocam harika bir sonuç. Saçlarınızı güle güle kullanın. En güzeli de topik illetinden kurtulmanız olmuş. İnşallah bize de nasip olur :)

Teşekkür ederim inşallah
The World is Yours

Cihandoğan

• Hero Member
Son paylaşım eski - yeni  hali efsane maşallah

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Son paylaşım eski - yeni  hali efsane maşallah

Çok şükür gördük bugünleri. Teşekkür ederim.
The World is Yours

Tyler_Durden

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
tony montana bu süreçte takviye olarak sadece finasterid ve biotin mi kullandın? bi de biotin kaç mg alıyordun? ilk 1 aydan sonra şampuan ne kullandın?

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
tony montana bu süreçte takviye olarak sadece finasterid ve biotin mi kullandın? bi de biotin kaç mg alıyordun? ilk 1 aydan sonra şampuan ne kullandın?

Saç ekimi öncesi 6 ay sonrası 6 ay olmak üzere finasteride kullandım. 7 aydan fazla süredir kullanmıyorum. Ekim sonrası ilk 6 altı ay çok düzenli olmamak kaydıyla biotin de içeren vitamin kullandım. Sadece biotin hapı değildi. 500 mg olması lazım vitaminin içerisindeki biotin miktarının.
The World is Yours

Tyler_Durden

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi öncesi 6 ay sonrası 6 ay olmak üzere finasteride kullandım. 7 aydan fazla süredir kullanmıyorum. Ekim sonrası ilk 6 altı ay çok düzenli olmamak kaydıyla biotin de içeren vitamin kullandım. Sadece biotin hapı değildi. 500 mg olması lazım vitaminin içerisindeki biotin miktarının.

finası bıraktıktan sonra tekrar saç dökülmesi başladı mı? veya saçlarda incelme cansızlık oldu mu?

şekerportakalı

• Full Member
+1

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
finası bıraktıktan sonra tekrar saç dökülmesi başladı mı? veya saçlarda incelme cansızlık oldu mu?

Bıraktıktan sonraki ilk ay oldu gibi geldi. Sonradan tam emin olamadım. Ancak ben finasterde den gözle görülür bir fayda hiç görmedim, bu nedenle bıraktıktan sonra da geri dönüş etkisi olmadı diyebilirim. Ama finasteride sayesinde saçlarında ciddi değişim görülen kişiler, bıraktıktan sonra faydasını kaybedeceklerdir. Benim de ilerleyen dönemde kullanmadığım için ekim öncesi varolan saçlarda azalma devam edecektir.
The World is Yours

Zobizeretta

• Full Member
Ben 4 aydır kullanıyorum finasterid- propecia Her gün aynı saat olarak sabahları. sorun yaşamadım şükür Hintell cesaretlendirdi bu konuda 1 sene kullanıp kısmet ise ekim için çalışmalara başlayacağım.

İlacı aklımdan silip yutup unutuyorum bir görev gibi. Aklıma gelmiyor gün içinde sanırım düşünsem sorun yaşarım rahat bir insanım bu konuda.

Facebook Twitter Instagram