Saç Ekimi Sonuçları
Neredeyse enselerde aynı saçımız var, övünmek gibi olmasın da dönör bölgesinde sende az çok saçım var fakat asmed beni kabul etmedi, maillerden bakarak yetersiz bulmuşlardı... halbuki onlarda çok yaptırmak istiyordum ben
Güzel sonuç. Hayırlı olsun...Teşekkür ederim.
guzel gorunuyo bıraz daha uzun bırakırsın daha ıyı durur fazla acıklıgı olupta ektıren uzun bırakmalı kısa sac seyrek dururBen bundan uzun sevmiyorum. Olduğu kadar artık
Maşallah Tony, mükemmel gözüküyor. Darısı başımıza diyelim lakin 6 aya şaçların çoğu çıkmalıysa bende durumlar iç açıcı değil pek Normal seyrinde sizin süreç. 4-5 ay sonra son derece mutlu olmuş olacaksın inşallah
Çok güzel sonuçlandı ekiminiz bende çok beğendim. Umarım daha da gelişme gösterir saçlar...Teşekkür ederim. Biraz daha form kazanacağını düşünüyorum.
Neredeyse enselerde aynı saçımız var, övünmek gibi olmasın da dönör bölgesinde sende az çok saçım var fakat asmed beni kabul etmedi, maillerden bakarak yetersiz bulmuşlardı... halbuki onlarda çok yaptırmak istiyordum ben Aynı olsaydı kabul ederlerdi diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun gerçekten çok başarılı bir ekim . Senin operasyon bana ilham oldu ..Teşekkür ederim. Umarım istediğiniz saçlara siz de kavuşursunuz.
Tıraş ve şekil vermeni çok beğendim. Nereden nereye. Güle güle tara Senin saçlar çıksın da vereyim berberin numarasını Ekim öncesi ile kıyaslayınca fark gerçekten büyük. Teşekkür ederim.
Maşallah tony hocam çok güzel olmuş saçlar
Çok teşekkür ederim.
bunu nası yaptın başkann
adam king yapar
maşallah çok güzel görünüyo saç sorunun tamamen ortadan kalkmış
öncelikle gayet güzel olmuş saçın tebrik ederim bende saç ekmeyi düşünüyorum Koray hocaya. Çok bir açıklığım yok saçlarım aşırı seyrek değil ama her grefti 3.5-4 euro olarak ektiğini duydum Türk müterilerinede mi aynı fiyatı uyguluyor acaba. Çünkü çok komik rakamlar çıkıyor 60-70 bin Tl gibi. eğer çok özel değilse ne kadar fiyata ektirdiğini öğrenebilirmiyim
Maşallah TonyMontana saçlar uzadıkça yeni halin dikkat çekiyor. Bu yaz sosyal açıdan senin epeyce yoğun geçeğe benziyor. Benim şimdiden yaza tüm koltuklar doldu. Kapalı gişe hesabı.😀
9. AyBeyaz ışık altında fotolar. Gayet memnunum gelişimden.Şunu söylemek isterim. 6. Ay sonrası da saçlarda gerçekten bir değişim oldu. Özelden birçok mesaj geldi bu konuda. 6. Ay kesinlikle sürecin sonu değildir. Saçların çoğu 6 aya kadar çıkmaktadır. 6 ay sonrası olan çıkışlar yüzdesel olarak fazla değildir. Ancak çıkan saçların kalınlaşması ve form alması da sürecin çok büyük bir parçasıdır. 3,5 aydır finasteride kullanmadığımı da tekrar belirteyim.