Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdoğan, 5034 grafts, KEEP Manuel, 20-21 Mart 2018  (Okunma sayısı 225839 defa)

Orwell

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kabukları dökmek için asmed e geldim bu görüntü bile benim için keyifliydi, umarım sonrası bizim için daha keyifli olur kardeşim...

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kabuklar dökültükten sonra 15/16 gün hafif uzayınca acaip süper duruyor 3 numara gibi koray hocanın ekimleri şok öncesi. Kolay gelsin incitmeden yavaş’yavaş:)

Ben kabuklu görüntüden bile memnunum :) yavaş yavaş yapınca gitmiyor ki kabuklar biraz dokunmak gerekiyor yoksa benim kabuklar 2 ay daha gitmeyecek

Bende dökemezdim sanırım korkar insan ya bişey olacak diye sonuçta mal gönlün yonjası dır demiş atasözlerine gönül veren dayılar:)
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kabukları dökmek için asmed e geldim bu görüntü bile benim için keyifliydi, umarım sonrası bizim için daha keyifli olur kardeşim...

Hayırlı olsun sizinde konunuz yok sanırım forumda?
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

woodgreen

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum hayırlı uğurlu olsun, koray hoca doğru seçim, bende işlerden fırsat bulursam koray hocanın yanına gideceğim, seninle açıklığımız hemen hemen aynı, https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=2538.0 senin de görüşünü almak isterim açıklık konusunda.
Ön çizgin harika donör bölgende çok iyi değerlendirilmiş, diğer yerlerde alınan donörlere baktığımızda bildiğin kasap gibi doğruyorlar insanları, hayatın boyunca kullanacağın bir estetik operasyon için uzman bir doktor seçiminin ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz.
Herşey gönlünce olsun.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
tam benim kafa yapısı ve dökülme,sonunda bana benziyen birini buldum,TAKİP.

Ben forumdan çok şey öğrendim, umarım benim konum ve yapılacak paylaşımlar da herkes için bilgilendirici olur.
The World is Yours

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Abi senin sonuç efsane olacak :) açıklığın daha az benden yeni bir Hintell göreceğiz:) Umarım güzel sonuçlar alacağız yaz sonrası abi
« Son Düzenleme: 30 Mart 2018, 17:25:42 Gönderen: TonyMontana »
The World is Yours

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum hayırlı uğurlu olsun, koray hoca doğru seçim, bende işlerden fırsat bulursam koray hocanın yanına gideceğim, seninle açıklığımız hemen hemen aynı, https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=2538.0 senin de görüşünü almak isterim açıklık konusunda.
Ön çizgin harika donör bölgende çok iyi değerlendirilmiş, diğer yerlerde alınan donörlere baktığımızda bildiğin kasap gibi doğruyorlar insanları, hayatın boyunca kullanacağın bir estetik operasyon için uzman bir doktor seçiminin ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz.
Herşey gönlünce olsun.

Ben işimi şansa bırakmak istemedim. Bu nedenle olabilecek en iyi sonucun Koray Hoca'nın gerçekleştireceği operasyonla ortaya çıkacağını bildiğimden tercihimi Asmed'den yana kullandım. Ömür boyu etkisini göreceğimiz bir operasyon saç ekimi. Operasyonu kimin yapacağı çok önemli. Forum sayesinde ben de mimlenmiş bir kasabın elinden kurtuldum. Araştırmasam şimdi donör de donör diye ağlıyordum muhtemelen.

Açık alan sizin de geniş. ama verteks benden daha iyi. Kafa şekillerimiz farklı. Sizin açıklığınız için 5000 greft tatmin edici olur. Belki yan şakaklara yeni bir şekil verilmesi gerekebilir. Koray Hoca ile yüz yüze görüşmenizde nasıl bir ön çizgi plandığını anlatacaktır. Sizin de fikrininizi soracaktır. Sonunda memnun edici bir saç çizgisi ortaya çıkacaktır bundan emin olabilirsiniz. Ön çizgi konusu kolay gözükse de herkesin kafa şekli ve yüz yapısı farklı. Bu nedenle, özen gösterilmesi gereken bir konu.

Benim saç çizgimi Koray Hoca belirlerken ben hiç şöyle olsun böyle olsun demedim. Direk hocaya bıraktım çizgiyi. Halbuki evde kendi kendime saç çizgisi tasarımları yapmıştım :D Ön çizgi şekli belirlendikten sonra bana sordu beğendin mi diye. Bir baktım ki cuk diye oturmuş kafaya :)
The World is Yours

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Herşey gönlünce olsun.

Ben işimi şansa bırakmak istemedim. Bu nedenle olabilecek en iyi sonucun Koray Hoca'nın gerçekleştireceği operasyonla ortaya çıkacağını bildiğimden tercihimi Asmed'den yana kullandım. Ömür boyu etkisini göreceğimiz bir operasyon saç ekimi. Operasyonu kimin yapacağı çok önemli. Forum sayesinde ben de mimlenmiş bir kasabın elinden kurtuldum. Araştırmasam şimdi donör de donör diye ağlıyordum muhtemelen.

Açık alan sizin de geniş. ama verteks benden daha iyi. Kafa şekillerimiz farklı. Sizin açıklığınız için 5000 greft tatmin edici olur. Belki yan şakaklara yeni bir şekil verilmesi gerekebilir. Koray Hoca ile yüz yüze görüşmenizde nasıl bir ön çizgi plandığını anlatacaktır. Sizin de fikrininizi soracaktır. Sonunda memnun edici bir saç çizgisi ortaya çıkacaktır bundan emin olabilirsiniz. Ön çizgi konusu kolay gözükse de herkesin kafa şekli ve yüz yapısı farklı. Bu nedenle, özen gösterilmesi gereken bir konu.

Benim saç çizgimi Koray Hoca belirlerken ben hiç şöyle olsun böyle olsun demedim. Direk hocaya bıraktım çizgiyi. Halbuki evde kendi kendime saç çizgisi tasarımları yapmıştım :D Ön çizgi şekli belirlendikten sonra bana sordu beğendin mi diye. Bir baktım ki cuk diye oturmuş kafaya :)

Çok doğru bir karar vermişsin. Ekimin gayet güzel gözüküyor, ön çizgin yüz hattına tam oturmuş sabret 6ay sonra bambaşka birisin  :) geçmiş olsun 
Bu sevda kalbime bir “Gecekondu”

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok teşekkür ederim. O kadar çok inceledim ki benden önceki Asmed ekimlerini sizin saçı sizden iyi biliyorumdur :) umarım ben de sizin gibi mutlu olurum bu süreçte
The World is Yours

emre-9876_

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun kardeşim ekimin cok güzel olmuş saç cizgin güzel günler seni bekliyor  :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Çok teşekkür ederim. O kadar çok inceledim ki benden önceki Asmed ekimlerini sizin saçı sizden iyi biliyorumdur :) umarım ben de sizin gibi mutlu olurum bu süreçte

Benim saçımıda benden iyi biliyormusun:)))
Global Moderator

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Başkan senin önceki ekimde yönleri bozuk olan saçlarının alınıp, tekrar hangi noktaya konduğunu bile biliyorum 😜  sonradan Atina’da yapılan 100 greft long hair fue yi 😄
The World is Yours

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları

Başkan senin önceki ekimde yönleri bozuk olan saçlarının alınıp, tekrar hangi noktaya konduğunu bile biliyorum 😜  sonradan Atina’da yapılan 100 greft long hair fue yi 😄

Sinop UsA radar üssü gibisin kardeşim.:)
Global Moderator

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
10. Gün kabukların %90 ı gitti. Geri kalanlar yarına artık. Şu saçların gidecek olması zor be :)
The World is Yours

Facebook Twitter Instagram