1. Hafta kabuklar devam..
hocam sağa sola soruyorum net cevaplar alamadım belki sen Koray hoca ile sana soracağım konuları görüşmüşsündür birincisi sigara konusu ben de ekimden sonra 5. Gün başladım günde 10 12 atıyorum maalesef birde masaj muhabbeti 15.günden itibaren orta-sert ekim bölgesini kanlandırmak için masaj yapıyorum benim açıklıkda aynı senin gibiydi bide ilaç kullanmıyorum kendi yöntemimle kanladırmayı artırıyorum bu iki durum da hakkında bilgilendirwbilirmisin beni ? Senin kabuklar dökülme kıvamına gelmiş son iki üç gün puf puf olup dökülecek her yıkamanda alttan tatlı kaşıntılar oluyordur ama bi kabuk döktün mü ne rahatlıyorsun ki
Ben de günde bir paket sigara içiyorum normalde. Ekim günü ve devam eden 5 gün sigara içilmemesi gerektiğini söylediler. Ancak ben öyle bir duruma dayanmamın zor olduğunu söyledim. Bu nedenle, günde 2-3 taneye izin verdiler. Sonrası için bir şey demediler. Ama sen iyi hiç içmemişsin. Ben ilk gün 2-3, ikinci gün 7-8 devamında ortalama 10 civarı içtim. Benim durumum biraz farklı çoğumuza göre fazla hareketliyim, yazımda da belirttim hiperaktiviteye yakın bir durum ve öyle evde bütün gün oturmak haliyle bana göre değil. Baya psikolojik sıkıntı yaşadım evin içinde koşturuyordum
Ondan sigara konusuna özen gösteremedim. Yani diyeceğim 5 günden sonrası için sigara içme denmedi. 5 gün sonrasında da çok içmesen iyi olur dendi. Sigara malum her şeye zarar. Ama içiyorsun diye ekilen saçların çıkmaz, az çıkar, zarar görür diye bir şey yok.
Kabuklar dökülünceye kadar nasıl yıkamam yapmam gerektiği anlatıldı. Anlatım videosu da verildi. Sana söylenen gibi 15. günden sonra ekim bölgesini kanlandırma-masaj vs. herhangi bir yönlendirme olmadı.