Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdoğan, 5034 grafts, KEEP Manuel, 20-21 Mart 2018  (Okunma sayısı 225202 defa)

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç çizginiz Koray hocanın son ekimleri arasındaki favorim oldu diyebilirim. Eğer beklenen şekilde çıkış sağlanırsa gerçekten yüzünüze tam oturacak.

Riskli donör bölgesi konusuna katılıyorum, ancak ekleme yapmak gerek. FUE ile 4000+ üzeri kök alınıyorsa risksiz bölgeden almama gibi bir şansınız yok. Sadece bu forumda değil, genel olarak görmüş olduğum tüm ekimlerde riskli bölgeye az biraz çıkılıyor. Risksiz bölge denilen yer zaten çok minimal, NW7 de bile dökülmeyen alan.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tony montana Hayırlı olsunnn çol güzel tertemiz bir ekim olmuş kafana kalıp gibi oturtmuş hocamız bu hali bile güzel 😂😂 insallah çok güzel olur sonucun

Teşekkürler bakalım heyecanla gelecek ayları bekliyorum 😊
The World is Yours

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç çizginiz Koray hocanın son ekimleri arasındaki favorim oldu diyebilirim. Eğer beklenen şekilde çıkış sağlanırsa gerçekten yüzünüze tam oturacak.

Riskli donör bölgesi konusuna katılıyorum, ancak ekleme yapmak gerek. FUE ile 4000+ üzeri kök alınıyorsa risksiz bölgeden almama gibi bir şansınız yok. Sadece bu forumda değil, genel olarak görmüş olduğum tüm ekimlerde riskli bölgeye az biraz çıkılıyor. Risksiz bölge denilen yer zaten çok minimal, NW7 de bile dökülmeyen alan.

Koray Hoca saç çizgisi konusunda da çok başarılı. Herkesin yüz yapısına, kafa şekline uygun bir model belirliyor.

Güvenli alanın dışında mı değil mi konuşulan bölge inanın tam anlayamadım. Ama zaten yakınlaştırıp bakınca toplam 30-40 greft alınmış gibi görüyorum o bölgeden. Bakalım kontrole gidersem sorarım Hocaya nasıl bir yorum yapacak.
The World is Yours

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Dökülme alanı bellı zaten donör bölgende üst bölgelerede tam sınıra dogru çok az bır greft alınmış o bolgedeki greftlerde zaten gayet sağlıklı ve sık gereksiz bir konu üzerinde duruırluyor homejenlik saglansın dıye  30 40 greft alınmış..

sişler indimi .) durumlar nasıl bakalım ?
Global Moderator

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dökülme alanı bellı zaten donör bölgende üst bölgelerede tam sınıra dogru çok az bır greft alınmış o bolgedeki greftlerde zaten gayet sağlıklı ve sık gereksiz bir konu üzerinde duruırluyor homejenlik saglansın dıye  30 40 greft alınmış..

Şişler indi dün itibariyle. İlk 2 gün özellikle kafam oyun hamuru gibiydi 😄

Kabuklar devam. Yarın 6. gün olacak hiç dökülmedi gibi kabuklar. Yarın ve sonraki gün bakacağım duruma. Belki kabuk dökümüne giderim Asmed e. İstanbulda olsam yıkamaya bile her gün giderdim. Zarar vericem diye fazla yumuşak yıkıyorum galiba.
The World is Yours

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları

Kabuklar devam. Yarın 6. gün olacak hiç dökülmedi gibi kabuklar. Yarın ve sonraki gün bakacağım duruma. Belki kabuk dökümüne giderim Asmed e. İstanbulda olsam yıkamaya bile her gün giderdim. Zarar vericem diye fazla yumuşak yıkıyorum galiba.

6 günde benımde kabuklar duruyordu 10 cu gune kadar normal durum asmed e mi gelıceksın kabuk dokumune kendınde yapabılırsın ama güvenmıyorsan kendıne için rahat etsın gelirsin
Global Moderator

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

6 günde benımde kabuklar duruyordu 10 cu gune kadar normal durum asmed e mi gelıceksın kabuk dokumune kendınde yapabılırsın ama güvenmıyorsan kendıne için rahat etsın gelirsin

Hiç dökülmeyince yapamıyorum diye düşündüm. O zaman normal bir durum. Bakalım gelebilirim duruma göre
The World is Yours

Orwell

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tonymontana selam ! Servisteki heyecanını ve sigara konusundaki paniğini hatırlıyorum ama ekimini canlı görmüş gözler olarak harika bir sonuç alacağını düşünüyorum.. aynı gün ekim yaptırdık ama henüz aynada bile incelemeye vakit bulamadım.. sonuçtan emin olmanın rahatlığı biraz fazla oldu bende sanırım... benim kabuklar da olduğu gibi duruyor bu görüntü bile hoşuma gidiyor:) sabırla bekleyeceğiz artık

shadow

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saç Ekiminiz hayırlı olsun umarım çok iyi sonuç alırsınız ve saç ekimi düşünen bizlere ilham kaynağı olursunuz. Ben  şuan araştırma aşamasında olup uygun maddi zamanı beklemekteyim merdiven altı bir yerde yapmamak adına; bu yıl sonuna doğru eylül ekim ayı gibi  biriktirdiğim para durumuna göre bir yer seçeceğim

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tonymontana selam ! Servisteki heyecanını ve sigara konusundaki paniğini hatırlıyorum ama ekimini canlı görmüş gözler olarak harika bir sonuç alacağını düşünüyorum.. aynı gün ekim yaptırdık ama henüz aynada bile incelemeye vakit bulamadım.. sonuçtan emin olmanın rahatlığı biraz fazla oldu bende sanırım... benim kabuklar da olduğu gibi duruyor bu görüntü bile hoşuma gidiyor:) sabırla bekleyeceğiz artık

Ooo abi selam benim de gözler seni aradı forumda devrem 😊 senin kafa rahat mis gibi sigaranı kahveni içtin ama seni gördükten sonra ertesi gün ben de rahatladım 😄 Hep beraber güzel sonuç alacağız inşallah
« Son Düzenleme: 27 Mart 2018, 12:11:09 Gönderen: TonyMontana »
The World is Yours

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç Ekiminiz hayırlı olsun umarım çok iyi sonuç alırsınız ve saç ekimi düşünen bizlere ilham kaynağı olursunuz. Ben  şuan araştırma aşamasında olup uygun maddi zamanı beklemekteyim merdiven altı bir yerde yapmamak adına; bu yıl sonuna doğru eylül ekim ayı gibi  biriktirdiğim para durumuna göre bir yer seçeceğim

Hayırlı olsun umarım istediğiniz yerde yaptırırsınız siz de
The World is Yours

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
1. Hafta kabuklar devam..
The World is Yours

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kabuklar dökülme kıvamına gelmiş sayılır.
Global Moderator

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
şiir gibi işçilik...
hayırlı olsun.

Kaçak-25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
1. Hafta kabuklar devam..
hocam sağa sola soruyorum net cevaplar alamadım belki sen Koray hoca ile sana soracağım konuları görüşmüşsündür birincisi sigara konusu ben de ekimden sonra 5. Gün başladım günde 10 12 atıyorum maalesef birde masaj muhabbeti 15.günden itibaren orta-sert ekim bölgesini kanlandırmak için masaj yapıyorum benim açıklıkda aynı senin gibiydi bide ilaç kullanmıyorum kendi yöntemimle kanladırmayı artırıyorum bu iki durum da hakkında bilgilendirwbilirmisin beni ? Senin  kabuklar dökülme kıvamına gelmiş son iki üç gün puf puf olup dökülecek her yıkamanda alttan tatlı kaşıntılar oluyordur ama bi kabuk döktün mü ne rahatlıyorsun ki :)

Facebook Twitter Instagram