Gönderen Konu: Arkadşlar yardım  (Okunma sayısı 2035 defa)

JustADream

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadşlar yardım
« : 24 Mart 2018, 13:02:13 »
Yaşım 23 saçlarım resimde olduğu gibi ince aşırı hemde birçok tedavi denedim geciçi sonuç verdi hep proscar 15 ay kullandım bıraktım ve tekrar basladm biotin felan takviye kullanıyorum sizce bu donördon 5000 greft cıkarmı fotolar yakın flaşlı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Arkadşlar yardım
« Yanıtla #1 : 24 Mart 2018, 13:07:25 »
Açıklığınız ön taraftamı 5000 grefti nereye ektirmeyi düşünüyorsunuz?
Global Moderator

JustADream

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Mart 2018, 13:12:04 »
 Evet şakaklar baya bi geriledi ön bölge seyreldi

Cenk49

• Full Member
« Yanıtla #3 : 24 Mart 2018, 15:28:15 »
Ehil ellerde 5000 çıkar manuel olarak ,mikromotor kullanılırsa donerde hoş olmayan görüntü ortaya çıkabilir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 24 Mart 2018, 15:29:23 »
Evet şakaklar baya bi geriledi ön bölge seyreldi
açık alanınızı da koyarmısınız? Donör den söylediğiniz sayı cıkar ama açık alanınızı görmediğim için bu sekılde bir sayı gereklı olurmu onu bilmiyorum verteks sağlam duruyor
« Son Düzenleme: 24 Mart 2018, 15:42:28 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 24 Mart 2018, 15:37:16 »
Foruma hoşgeldiniz.
Donör bölgesi için sorduğunuz soruya daha net cevap verebilmemiz için ense kısmını net görecek şekilde düz bir biçimde sağ ve sol yandan kulak arkanız net görünecek biçimde foto yüklemenizi rica edeceğim. Ayrıca ekim yapılacak alan için foto yükleyiniz.
İyi forumlar...

JustADream

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 24 Mart 2018, 16:16:47 »
Bu çizdiğim bölüm çok seyrek şakaklar çok fazla açık

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 24 Mart 2018, 16:33:45 »
Genel bir seyrelme görülüyor ama ciddi bir boyut da degil finasterıd deneyebılırsın araştırıp..
Onun dışında sakaklar gerıye gitmiş ama 5 bin greft senin için fazla 2500 düşünülebilir ama önce bır saçları toparlamayı dene.ortalara girilmeyecekse sıklastırma olarakm daha düşük bir sayı suan kısa olduğu içinde ortalar hafif seyrelmıs gozukebılır.
« Son Düzenleme: 24 Mart 2018, 17:13:44 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 24 Mart 2018, 16:50:45 »
Kardeşim ben senin yerinde olsam sadece ön iki cm lik çizgiye ekim yapardım 1500 greft bile yeterli olur .şu halde ekim yaptırırsan orta bölgelere falan olan saçın ekilecek greftin beslenmesini engelleyip saçlar çıkmayabilir.ilerde oralar dökülürse ikinci ekim yaptırmak daha mantıklı  olur ama bir an önce ön çizgiye ekim yaptır memnun kalıp düzgün bir görünüme ulaşma ihtimalin çok çok yüksek boşuna bu halde gezme  :)

JustADream

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 24 Mart 2018, 17:25:54 »
 Arkadaşlar yorumlarınız için teşşekürler öncelikle fotolar biraz yanıltabilir 19 yaşından bu yan çok ciddi psikolojik sorunlarım oldu yeni yeni atlatıyorum prpscar kullanıyorum 2. Aydır ve daha önce 1.5 sene kullandım şuan saçlar biraz kalınlaşsa zaten beklemem kredi çeker en iyi yerde ektiririm kafama taktıgım şey çok ince minyatür saç tipim bir çok tedavi dediğim gibi geçici sonuc verdi hep

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 24 Mart 2018, 20:42:03 »
Arkadaşlar yorumlarınız için teşşekürler öncelikle fotolar biraz yanıltabilir 19 yaşından bu yan çok ciddi psikolojik sorunlarım oldu yeni yeni atlatıyorum prpscar kullanıyorum 2. Aydır ve daha önce 1.5 sene kullandım şuan saçlar biraz kalınlaşsa zaten beklemem kredi çeker en iyi yerde ektiririm kafama taktıgım şey çok ince minyatür saç tipim bir çok tedavi dediğim gibi geçici sonuc verdi hep
Kaygılarınızı anlıyoruz. Finans kullanımını bıraktığınızda saçlarınızın eski cılız ve cansız hale döneceği endişedi tabiki kötü. Size tavsiyem saçlarınız donör bölgesi sıkı ve sağlam iken ekim yaptırmanız.
Formumuzda ekim uzmanlarının ekimlerine ve sonuçlarına dair konuları incelemenizi tavsiye ederim.
Ekim uzmanlarının görüşlerini almak için konsültasyon a başvurabilirsiniz.
Ekim uzmanları planlı bir şekilde sizi yönlendireceklerdir.
Selamlar...

JustADream

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 03 Temmuz 2018, 15:56:33 »
Buda usturaya vurduktan 6 gğn sonraki hali cansız saç çok

Facebook Twitter Instagram